• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2021de Hamile Kalmak İsteyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Her doktor o kadar farklı ki, nette de çok araştırmıştım ben aslında bakılması gerekiyormuş 🙄🙄 daha önce bana da bakılmadı işte bu sefer göreceğiz neler olacak
Bakılması daha mantıklı elbette ya
Özel bir hastane mi canım senin çatlayıp çatlamayacağına bakılacak yer, doktor ünvanı nedir?

Yok artık ya her biyerimize defalarca baktılar 😊
Psikolojik de olabilir bence bilinçaltı şusu busu, ya da biyerden bir ah aldık bilmiyorum ki
Kuzum ah mı aldık, almadık mı bilemem, ama Rabbime sığındım ben, o bilir de biz bilmeyiz, Hz. Musa'ya çocuğu olmayan bir çift gelir ve ne olur Rabbin ile konuş bizim çocuğumuz olmayacak mı derler, Hz. Musa konuşur ve olmayacağını öğrenip o çiftte bunu söyler. Aradan yıllar geçer ve bu çifti yine görür ve çocukları da olmuştur. Hz. Musa şaşkın halde Rabbime sorar çocukları olmayacak demiştin ama olmuş, Rabbim onlar benden hiç ümidini kesmedi ve duaya devam etti der. Rabbim ol derse her şey olur 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Kuzum ah mı aldık, almadık mı bilemem, ama Rabbime sığındım ben, o bilir de biz bilmeyiz, Hz. Musa'ya çocuğu olmayan bir çift gelir ve ne olur Rabbin ile konuş bizim çocuğumuz olmayacak mı derler, Hz. Musa konuşur ve olmayacağını öğrenip o çiftte bunu söyler. Aradan yıllar geçer ve bu çifti yine görür ve çocukları da olmuştur. Hz. Musa şaşkın halde Rabbime sorar çocukları olmayacak demiştin ama olmuş, Rabbim onlar benden hiç ümidini kesmedi ve duaya devam etti der. Rabbim ol derse her şey olur 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Tam olarak öyle, Rabbim sınıyor, sabrımızı,umudumuzu, gücümüzü artırsın inşaallah

Aynen canım onların da Bi vakti var bakıyoruz herkes bişeyler ile imtihan oluyor Rabbim onların acısını göstermesin gelecek elbet onlar da hayırlı evlat olsunlar sağlık ile sıhhat ile vatanına milletine anasına babasına hayırlı evlatlar olsun inşallah buda bizim imtihanımız Rabbim kolaylaştırsın zorlaştırmasın🤲🤲

Yok kuzum öğleden sonra gideceğim işteyim şuanda 🤗🤗🤗 sen naparsın
Valla bugün benim hastane maceram vardı🤣 plastik cerrahine gittim çenem rahatsız şimdi yemek yedik akşam üstü 16.00 da emar var 🥴 bari dedim gebelik negatifken aradan çıkarayım bu işleri öyle işte

Valla bugün benim hastane maceram vardı🤣 plastik cerrahine gittim çenem rahatsız şimdi yemek yedik akşam üstü 16.00 da emar var 🥴 bari dedim gebelik negatifken aradan çıkarayım bu işleri öyle işte
Geçmiş olsun canım benim 🤗🤗 estetik operasyon mu 🤩🤩 sıkıntılı bi durum yoktur inşaallah, bu arada benim yumuşlar çatlamamış, yarın tekrar kontrol var 🤗🤗

Geçmiş olsun canım benim 🤗🤗 estetik operasyon mu 🤩🤩 sıkıntılı bi durum yoktur inşaallah, bu arada benim yumuşlar çatlamamış, yarın tekrar kontrol var 🤗🤗
İnşaallah yarına çatlar kuzum havuç suyu iyi geliyormuş sanırım ama oda prolaktini mi çıkarıyordu
Estetik değil kuzu ya çenemi dişlerimi sıkmaktan çene eklemine Bi haller etmişim işte🤣🤣

İnşaallah yarına çatlar kuzum havuç suyu iyi geliyormuş sanırım ama oda prolaktini mi çıkarıyordu
Estetik değil kuzu ya çenemi dişlerimi sıkmaktan çene eklemine Bi haller etmişim işte🤣🤣
Hey maşaallah kız niye o kadar stres yapıyorsun kendine dişleri o kadar sıktın, havuç suyu mu çatlatıyo 😬😬 prolaktini arttırıyor aynen

Back