• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2021de Hamile Kalmak İsteyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Fostimon benimki ama yapılışı aynıdır büyük ihtimalle
Bikaç kez oldu öyle, hatta çatlatma iğnesinde de oldu iğne göbekten çıkınca iğne ucunda bi damlacık kaldığı oldu,fark etmez o kadarı
He ya her çıkardığımda kalıyor ucunda da zaten içim gidiyor zor yapıyorum ben kaçtıkça doktor iğne yazıyor🤣🤣

Hoşgeldin canım
Aynı durumlardayız,
İnşaallah ol der de Yaradan hepimize güzel mucizeler oluverir 😊
Rabbim ol der oluverir, bize düşen sabır etmektir. Bunlar bizim sınavımız, sabır, tevekkül. Belki olmaması olmasından hayırlıdır bilmiyoruz. Rabbim bilir de biz bilemeyiz. Bize düşen hakkımız da hayırlı olanı istemek 🤲🏻🤲🏻🤗🤗🤗

2019 2020 2021 hala bekliyorum. 1 aşılama 2 tup bebek denemesi sayısız klomen tedavisi. Ama bi kere bile gebelik yok. Canınızı sıkıyorum belki ama ne zaman olacak bu iş. Dilegin gerçekleşir hepimiz hamile oluruz inşallah bu yıl.
İnşaallah canım yok ne canımızı sıkcan hepimiz aynı dertten muzdaribiz🐣🥴 bende 2017de evlendim olacak inşallah 2021 bizlerin senesi olacak 🐣🐣🥰

İnşaallah canım yok ne canımızı sıkcan hepimiz aynı dertten muzdaribiz🐣🥴 bende 2017de evlendim olacak inşallah 2021 bizlerin senesi olacak 🐣🐣🥰
Bende 2017 de evlendim 1 sene denemedim sonraki senelerde hep denedik ama elimiz boş çıktık hep. Simdi bıraktık zamana belki yaza doğru tekrar tup bebek yaparız ama şimdilik böyle devam. Sebepsiz infertilite hiç bi sorun yok tum testler raporlar filmler hepsi tertemiz. Ama hala bi gebelik yok.

Back