- 5 Aralık 2020
- 356
- 247
- 18
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
Prolaktin ne için acaba canım?Offff diyet deme ya prolaktin içib yapıyorum bende 3 haftada 3 kilo da gitti ama bende gittim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Prolaktin ne için acaba canım?Offff diyet deme ya prolaktin içib yapıyorum bende 3 haftada 3 kilo da gitti ama bende gittim
7 dal sadece kuzum sordum doktora siniri bozulacak insanınMaydanozu da hamile kalmaya çalışırken yemeyin diyorlar
Prolaktin yüksek çıkıyor canım oda engel diyorlar bebiş olmayaProlaktin ne için acaba canım?
İnşallah kuzum hep birlikte alalımHadi inşallah güzel haberler alırsın
Kaset test yapacağım kuzum kendimAmin canım. Sağlık ocağına mi gitcen yoksa evde mı test yapcan
İnşallah pozitif çıkarKaset test yapacağım kuzum kendim
Hormonlar engel, otlar engel konuya takmış olmak psikolojisi engel, ne işmiş arkadaş ya7 dal sadece kuzum sordum doktora siniri bozulacak insanın
7 dal sadece kuzum sordum doktora siniri bozulacak insanın
25.0 çıktı benim prolaktin bu ay en son7 dal sadece kuzum sordum doktora siniri bozulacak insanın
Canım inşallah hepimiz bu yıl hayırlı haberler alırız Beklemesin yavrucaklarİnşallah pozitif çıkar
Dimi hem nasıl, eh napalım bizimde nasibimiz böyleymiş, belki de sınavımız budurHormonlar engel, otlar engel konuya takmış olmak psikolojisi engel, ne işmiş arkadaş ya
gidip evlendiği gece hamile kalan insanlar da yaşıyor bu evrende
Ne diyor doktor yüksek mi dedi iyi mi dedi25.0 çıktı benim prolaktin bu ay en son
Normal demiştiNe diyor doktor yüksek mi dedi iyi mi dedi
Yaaa yapmadın mi daha sabah olduCanım inşallah hepimiz bu yıl hayırlı haberler alırız Beklemesin yavrucaklar
Bu da muallakta herkes farklı söylüyor, benim 35 çıktı ilkten sonra 23 e düştü, iyi demişti doktor, başka bi doktor olsaydıda düşük olurdu dedi şimdi 3,4 e düşürdük diyetleNormal demişti
Günaydın kızlar baya düşürmüşün kuzu ayy bugün Bi tempo ile başladım bakalım otlar kaynattım içtim çok işim var çok Ütü var spor yapılacak yemek varBu da muallakta herkes farklı söylüyor, benim 35 çıktı ilkten sonra 23 e düştü, iyi demişti doktor, başka bi doktor olsaydıda düşük olurdu dedi şimdi 3,4 e düşürdük diyetle
Nası güzel anlatmışsın kuzu ya hiç deme valla hele şu Suriyeliler patır patır doğuruyor ne yiyip ne içiyorlar anlamadım kiHormonlar engel, otlar engel konuya takmış olmak psikolojisi engel, ne işmiş arkadaş ya
gidip evlendiği gece hamile kalan insanlar da yaşıyor bu evrende
Günaydın canlar evet canım baya düşürdük hayırlısı bakalım artık, öğlen görces neler olmuş yumurtalar geliştimi ütü spor yemek ohhh, işe geldim çalışmaca sonra doktor sonra ev yemek spor bendw yapsam iyi olacak kaç gündür tembellik ediyorumGünaydın kızlar baya düşürmüşün kuzu ayy bugün Bi tempo ile başladım bakalım otlar kaynattım içtim çok işim var çok Ütü var spor yapılacak yemek var
Yiyip içmek de değil işte kafa rahat, lay lay lomNası güzel anlatmışsın kuzu ya hiç deme valla hele şu Suriyeliler patır patır doğuruyor ne yiyip ne içiyorlar anlamadım ki
Evde spora ben de başladım ama aşılamadan sonra zarar eder mi öyle hareketlerGünaydın canlar evet canım baya düşürdük hayırlısı bakalım artık, öğlen görces neler olmuş yumurtalar geliştimi ütü spor yemek ohhh, işe geldim çalışmaca sonra doktor sonra ev yemek spor bendw yapsam iyi olacak kaç gündür tembellik ediyorum
Aşılama yapılınca pek yapmadım bi şey yavrum ben, sonra çıkmayınca bi şey yaptım, çok hoplayıp zıplamamalı benceEvde spora ben de başladım ama aşılamadan sonra zarar eder mi öyle hareketler