- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
Amin canım. Sağlık ocağına mi gitcen yoksa evde mı test yapcanKızlar merhabaaabende anne olma yolunda ilerliyorum bu ay ilk defa klomen kullandım. Yumurtlamamım üstünden 14 gün geçti yarın test yapacağım inşallah ama pek umudum yok felaket şekilde sol.kasik ağrım var bir saattir Rabbim kimseye aratmasın
Allah kabul etsin canım bize de dua etBenim de böyle
Eki Görüntüle 2753244
Ederim canım hepimize inşallahAllah kabul etsin canım bize de dua et
Uzunca bir yelek olacak biterse bayaa yıllar oldu başlayalıGüzel bişeye benziyor kuzum ne örüyorsun
Güle güle giyin canım bende yarın yeniden diyete başlıyorumUzunca bir yelek olacak biterse bayaa yıllar oldu başlayalı
İnşaallah canımGüle güle giyin canım bende yarın yeniden diyete başlıyorumpazartesi başlayıp pazar bozuyorum
165 boy 65 kilo. Ben de ilk defa bu kadar kilo aldım ama genel olarak kilolu değilimİnşaallah canım
Ben de tam o konuyu açacaktım
Evleneli beri ilk kez hayatımda bu kadar çok kilo aldım
1 haftadır dikkat ediyorum
174 boy 87 kg
Fena hallerdeyim
Sizde nasıl boy kilo durumları
İnşallah korona biterse bende istiyorum... O zamana kadarda kilo vereceğim inşallah.. 60a kadar çıkmıştım karantina yüzünden.. 1,5-2ayda 5kgverdim..hedefim 49-50. İnşallah istediğim kiloya ulaşıncaya kadar korona bitmiş olursa çalışmalara başlayacağızSelamm kızlarrr kaldığımız yerden devaminşallah 2021 bizlerin ve bizim gibi tüm isteyenlerin senesi olsun Rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah aminnn aminnn aminnn çok çok Aminn hep aminnn
Ya bizde yasaklarda yeni yeni şeyler denemeye başladık ne güzel rejim yapmıştım geri yavaş yavaş almaya başladım 162boy 58.8 kilo normalde 57ye düşmüştümİnşaallah canım
Ben de tam o konuyu açacaktım
Evleneli beri ilk kez hayatımda bu kadar çok kilo aldım
1 haftadır dikkat ediyorum
174 boy 87 kg
Fena hallerdeyim
Sizde nasıl boy kilo durumları
Canım gebelik için çok düşük kilo da iyi değil diye duydum yani araştırmak lazım ama çokta vermeİnşallah korona biterse bende istiyorum... O zamana kadarda kilo vereceğim inşallah.. 60a kadar çıkmıştım karantina yüzünden.. 1,5-2ayda 5kgverdim..hedefim 49-50. İnşallah istediğim kiloya ulaşıncaya kadar korona bitmiş olursa çalışmalara başlayacağız
Ablam hamilelikte 30kg aldı ve o yüzden çok korkuyorum...ama dediğin gibi düşük kiloda çok iyi olmaz diye duymuştum bende.. boyum 1.62 .. 50ideal olur sanırımCanım gebelik için çok düşük kilo da iyi değil diye duydum yani araştırmak lazım ama çokta verme
Örgüyü bıraktım dizi keyfi devamBallkupum Tatli Limon P paradiseislander kızlar napıyosunuz tv de de bişey yok ağır romantik var ona bakıyoruz idare eder
Offff diyet deme yaGüle güle giyin canım bende yarın yeniden diyete başlıyorumpazartesi başlayıp pazar bozuyorum
Bende yeşil çayın içine Biraz çubuk tarçın atıyor limon sıkıp içiyordum oda güzel oluyor dediğin gibi iyi ödem attırıyorAblam hamilelikte 30kg aldı ve o yüzden çok korkuyorum...ama dediğin gibi düşük kiloda çok iyi olmaz diye duymuştum bende.. boyum 1.62 .. 50ideal olur sanırımA bu arada yeşilçay tarçın zencefil ve limonlu çay bende ciddi fark yarattı, ödem attırıyor öneririm
Dedim bileeOffff diyet deme yaprolaktin içib yapıyorum bende 3 haftada 3 kilo da gitti ama bende gittim
Kuzum yediklerin çok etkiliyormuç, kahve, soda, lahanagiller, havuç, brokali ayyy baya yasak listem varDedim bileebende de yüksek o zıkkım leslie hareketleri varya onları yap acayip iyi geliyor yavaş yavaş başlayıp hızlanıyor sonra yine yavaş yavaş bitiyor
Nee nasıl havuç yasak mı ama nedennKuzum yediklerin çok etkiliyormuç, kahve, soda, lahanagiller, havuç, brokali ayyy baya yasak listem varher sabah maydanoz ye 7 dal yeterli çok faydası var
Bana göre iyisinizYa bizde yasaklarda yeni yeni şeyler denemeye başladık ne güzel rejim yapmıştım geri yavaş yavaş almaya başladım 162boy 58.8 kilo normalde 57ye düşmüştüm
Maydanozu da hamile kalmaya çalışırken yemeyin diyorlarKuzum yediklerin çok etkiliyormuç, kahve, soda, lahanagiller, havuç, brokali ayyy baya yasak listem varher sabah maydanoz ye 7 dal yeterli çok faydası var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?