- 19 Nisan 2018
- 1.305
- 1.054
- 133
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
Tekrar versene kuzum adet olmadıysan en azından negatif çıkarsa tartusal alırsınOvulasyonu yumurta takibi icin yapiyorum 26 sinda verdim kan negatifti aklim cok karisik vallahi ovulasyonlarinda hep pozitif cikiyo olmasi iyice bulandirdi kafami
Pco var doktor gec yunurtluyosun o yuzden tarlusal vermiyorum dedi bekliyorum baklm onumuzdeki haftada olmazsa tekrar vericem varmi acaba boyle kan verio negatif cikip soneasinda pozitif olanTekrar versene kuzum adet olmadıysan en azından negatif çıkarsa tartusal alırsın
Hiç bilmiyorum kuzum benim, Rabbim kalbindekini versin inşallah, hepimizin vücudu farklı olmazları olduran Rabbimiz var dua edelim bol bolPco var doktor gec yunurtluyosun o yuzden tarlusal vermiyorum dedi bekliyorum baklm onumuzdeki haftada olmazsa tekrar vericem varmi acaba boyle kan verio negatif cikip soneasinda pozitif olan
Amin insallah Allah en iyisinu bilir hayieli zamanda hayırlı evlat versin rabbim insallah cumlemizeHiç bilmiyorum kuzum benim, Rabbim kalbindekini versin inşallah, hepimizin vücudu farklı olmazları olduran Rabbimiz var dua edelim bol bol
Amin canım amin, ne diyelim duadan başka yapacak hiç birşey yok..Amin insallah Allah en iyisinu bilir hayieli zamanda hayırlı evlat versin rabbim insallah cumlemize
Adetlerin düzensiz midir peki senin canım, ben artık hesaplayamıyorum o kadar karışık ki bıraktım artık adet olmayı bekleyeceğim olsa çıkardı diye düşünüyorum, burda öyle haftalar sonra hamile olduğunu öğrenenler var ama binde bir, hayırlısı olsun hakkımızdaBenimde 9. Gün lekelenmem oldu kuzum pembe 2 damla bugün adet günüm normalde, fakat dün yaptım negatifti testim. Kasık ağrım başladı galiba bu ayda falso :/
15 gunu buluyor etkisinin gecmesi diye biliyorum istersen bi kac gün sonra tekrarlaKIzlar merhaba
Bugün çatlama iğnemin 12.günü
Test yaltım az önce çok silik çizgi oluştu.
5 dk içerisinde.
Sizce iğnenin etkisi midir ?
Kuzum normalde çok düzensizdi benim 33 29 26 35 değişiyordu hep ama ilk defa geçen ay tam 28. Gün oldum klomen sayesinde o yüzden bu ayda 28i baz aldım. Normal sartlarda bugün olmaz lazım fakat hala gelen yok ağrım var sadece ara araAdetlerin düzensiz midir peki senin canım, ben artık hesaplayamıyorum o kadar karışık ki bıraktım artık adet olmayı bekleyeceğim olsa çıkardı diye düşünüyorum, burda öyle haftalar sonra hamile olduğunu öğrenenler var ama binde bir, hayırlısı olsun hakkımızda
Seninde karışık işler allah yardımcın olsun, inşallah olmazsın hamilelik belirtileriyle adet belirtileri aynı ne yazık ki aska ayırt edemem ben galiba zaten hiç yaşamadım da ama bekle bence, inşallah sonu güzel olur,Kuzum normalde çok düzensizdi benim 33 29 26 35 değişiyordu hep ama ilk defa geçen ay tam 28. Gün oldum klomen sayesinde o yüzden bu ayda 28i baz aldım. Normal sartlarda bugün olmaz lazım fakat hala gelen yok ağrım var sadece ara ara
İnşallah kuzum benim Rabbim hepimizin kalbinden geçeni versin Allah razı olsun, bakalım hala olmadım inşallah gelmezSeninde karışık işler allah yardımcın olsun, inşallah olmazsın hamilelik belirtileriyle adet belirtileri aynı ne yazık ki aska ayırt edemem ben galiba zaten hiç yaşamadım da ama bekle bence, inşallah sonu güzel olur,
İnşaallah gelmez kuzum ya güzel haber bekliyoruz Rabbim inşallah emeğini boşa çıkarmazBenimde 9. Gün lekelenmem oldu kuzum pembe 2 damla bugün adet günüm normalde, fakat dün yaptım negatifti testim. Kasık ağrım başladı galiba bu ayda falso :/
Kuzum ovulasyon testinin kullanma tarihi felan geçmedi dimi yani bi kaç gündür pozitif çıkması enteresanBenim adetim 14 gun gecti hicbir belirtimde yok ovulasyon testlerim hep pizitif gosteriyo cildiriyorum bende
İnşallah kuzum bakalım hala gelen giden yok akşama tekrarliyacagim testi inşallah Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınİnşaallah gelmez kuzum ya güzel haber bekliyoruz Rabbim inşallah emeğini boşa çıkarmaz
Aminn kuzum inşallah çok zor beklemek yaİnşallah kuzum bakalım hala gelen giden yok akşama tekrarliyacagim testi inşallah Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Birbirmize bol bol dua edelim kuzummmmAminn kuzum inşallah çok zor beklemek ya
Valla canim bilmiyorumki baktim simdi kutusuna ama tarih yazmiyo ustunde yeni almistik ama halbuki 27 sinde aldim 5liydiİnşaallah gelmez kuzum ya güzel haber bekliyoruz Rabbim inşallah emeğini boşa çıkarmaz
Kuzum ovulasyon testinin kullanma tarihi felan geçmedi dimi yani bi kaç gündür pozitif çıkması enteresan
Kusura bakmayin yanlis anlamazsaniz birsey sormak istiyorum cocuk size gore birini denemk icin dogru bir secenekmiben de inşallah bu sene içinde hamile kalmak istiyorum. ilk evliliğimden bir çocuğum var. ancak eşim çok kötü bir babaydı. boşanmamızın sebebi de buydu. şimdi ise sevgilimden hamile kalmak istiyorum. önce deneyecem eğer iyi bir babaysa evlenirim, değilse hiç çekemem yine aynı şeyleri.
evetKusura bakmayin yanlis anlamazsaniz birsey sormak istiyorum cocuk size gore birini denemk icin dogru bir secenekmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?