Aşılama 2021de Hamile Kalmak İsteyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Tekrar versene kuzum adet olmadıysan en azından negatif çıkarsa tartusal alırsın
Pco var doktor gec yunurtluyosun o yuzden tarlusal vermiyorum dedi bekliyorum baklm onumuzdeki haftada olmazsa tekrar vericem varmi acaba boyle kan verio negatif cikip soneasinda pozitif olan

Pco var doktor gec yunurtluyosun o yuzden tarlusal vermiyorum dedi bekliyorum baklm onumuzdeki haftada olmazsa tekrar vericem varmi acaba boyle kan verio negatif cikip soneasinda pozitif olan
Hiç bilmiyorum kuzum benim, Rabbim kalbindekini versin inşallah, hepimizin vücudu farklı olmazları olduran Rabbimiz var dua edelim bol bol

Hiç bilmiyorum kuzum benim, Rabbim kalbindekini versin inşallah, hepimizin vücudu farklı olmazları olduran Rabbimiz var dua edelim bol bol
Amin insallah Allah en iyisinu bilir hayieli zamanda hayırlı evlat versin rabbim insallah cumlemize

Benimde 9. Gün lekelenmem oldu kuzum pembe 2 damla bugün adet günüm normalde, fakat dün yaptım negatifti testim. Kasık ağrım başladı galiba bu ayda falso :/
Adetlerin düzensiz midir peki senin canım, ben artık hesaplayamıyorum o kadar karışık ki bıraktım artık adet olmayı bekleyeceğim olsa çıkardı diye düşünüyorum, burda öyle haftalar sonra hamile olduğunu öğrenenler var ama binde bir, hayırlısı olsun hakkımızda

Kuzum normalde çok düzensizdi benim 33 29 26 35 değişiyordu hep ama ilk defa geçen ay tam 28. Gün oldum klomen sayesinde o yüzden bu ayda 28i baz aldım. Normal sartlarda bugün olmaz lazım fakat hala gelen yok ağrım var sadece ara ara

Seninde karışık işler allah yardımcın olsun, inşallah olmazsın hamilelik belirtileriyle adet belirtileri aynı ne yazık ki aska ayırt edemem ben galiba zaten hiç yaşamadım da ama bekle bence, inşallah sonu güzel olur,

İnşallah kuzum benim Rabbim hepimizin kalbinden geçeni versin Allah razı olsun, bakalım hala olmadım inşallah gelmez

Benimde 9. Gün lekelenmem oldu kuzum pembe 2 damla bugün adet günüm normalde, fakat dün yaptım negatifti testim. Kasık ağrım başladı galiba bu ayda falso :/
İnşaallah gelmez kuzum ya güzel haber bekliyoruz Rabbim inşallah emeğini boşa çıkarmaz
Benim adetim 14 gun gecti hicbir belirtimde yok ovulasyon testlerim hep pizitif gosteriyo cildiriyorum bende
Kuzum ovulasyon testinin kullanma tarihi felan geçmedi dimi yani bi kaç gündür pozitif çıkması enteresan

ben de inşallah bu sene içinde hamile kalmak istiyorum. ilk evliliğimden bir çocuğum var. ancak eşim çok kötü bir babaydı. boşanmamızın sebebi de buydu. şimdi ise sevgilimden hamile kalmak istiyorum. önce deneyecem eğer iyi bir babaysa evlenirim, değilse hiç çekemem yine aynı şeyleri.

İnşaallah gelmez kuzum ya güzel haber bekliyoruz Rabbim inşallah emeğini boşa çıkarmaz

Kuzum ovulasyon testinin kullanma tarihi felan geçmedi dimi yani bi kaç gündür pozitif çıkması enteresan
Valla canim bilmiyorumki baktim simdi kutusuna ama tarih yazmiyo ustunde yeni almistik ama halbuki 27 sinde aldim 5liydi

Kusura bakmayin yanlis anlamazsaniz birsey sormak istiyorum cocuk size gore birini denemk icin dogru bir secenekmi

Kızlar eve gelince yaptım çok silik hayalet cizgim var

Eklentiler

• IMG_20210201_192605.jpg
    132,3 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_20210201_192605.jpg
    132,3 KB · Görüntüleme: 21
  • IMG_20210201_192326.jpg
    59,4 KB · Görüntüleme: 24
  • IMG_20210201_192326.jpg
    59,4 KB · Görüntüleme: 28
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…