- 24 Aralık 2020
- 5.487
- 7.919
- 148
- 22
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
Ayy vallahi zormusGeç döllenme değilde bu yerleşmeyse yerleşmeden sonra 5 gün içinde kana 10 gün içinde idrara geçiyormuş ama benim bugün 3. Günüm o yüzden kandan vazgeçtimpzt olmazsam vereyim diyorum da aman ne zor işler yahu
Sorma, yok ilaç içeyim yok sıvı kesip test yapayım. Aman kaç gün geçti çok çok zorlu ve yıpratıcı Rabbim kalbimizden geçeni versin inşallahAyy vallahi zormus
Amin cumlesine insallahSorma, yok ilaç içeyim yok sıvı kesip test yapayım. Aman kaç gün geçti çok çok zorlu ve yıpratıcı Rabbim kalbimizden geçeni versin inşallah
Amin inşallah. Pazartesiye kadar beklemeye devamSorma, yok ilaç içeyim yok sıvı kesip test yapayım. Aman kaç gün geçti çok çok zorlu ve yıpratıcı Rabbim kalbimizden geçeni versin inşallah
Öyle kuzum mecbur artık ne yapalım el mahkum,Amin inşallah. Pazartesiye kadar beklemeye devam
İnşallah olumlu olur canım sonucu stres yapmamaya çalış gonal f mi iğnenInşallah bizde düşünüyoruz Allah kabul ederseSali günden beri Aşilama tedavisine başladik su an ignemi vuruyorum ve Carşamba günü tekrar doktora gidicem bakalim nasil ilerlemis cok heyecanliyim.. bu ay baska asilama olan varmi veya tedaviye baslayan
Çok sağol allah razı olsun ❤ Evet Gonal f hergün 50mg vur dedi doktor simdi bekliyoruz.. çarşamba günü tekrar randevum var insallah güzel bir boyuta gelmiştir yumurtalıklarİnşallah olumlu olur canım sonucu stres yapmamaya çalış gonal f mi iğnen
İnşallah canım hadi bakalım hayırlısıÇok sağol allah razı olsun ❤ Evet Gonal f hergün 50mg vur dedi doktor simdi bekliyoruz.. çarşamba günü tekrar randevum var insallah güzel bir boyuta gelmiştir yumurtalıklar
Evet herşeyin hayirlisi olsun.. fazla da kendimi sıkmak istemiyorum ama işte insanin elinde degilkiİnşallah canım hadi bakalım hayırlısı
Öyle tabi canım insanın elinde olmuyor o stresle mücadele etmek heyecanını yatıştırmak ama böyle durumlarda ben genelde film ile komik videolar ile sakinlemeue çalışıyorum belki faydası olurEvet herşeyin hayirlisi olsun.. fazla da kendimi sıkmak istemiyorum ama işte insanin elinde degilki
Benim sekerim biraz yüksek çıktı testlerde 110 mg ye kadar çıkıyor sonra doktor glukofen verdi yaklaşık 3 aydır kullanıyorum bu gebeliğe çok mu büyük engel doktor başka bi sorun görünmediğini sekerim olduğu için yumurtlama da sıkıntı olduğunu söyledi benim gibi bu şekilde sorun yaşayan var mı acaba? Bide geçen ay gittiğimde bu seferde yumurtaligimda küçük bi kist olduğunu soyleyip dogum kontrol hapı verdi ilacla eriyo mu bilen var mi?Valla kuzu burada gebe yok ki gebe kalmaya çalışıyoruz sorun onunla alakalı ise tabi ki buyur seve seve yardımcı oluruz bildiğimiz Bi konu ise
Bende Pkos var onda kist oluşunca kendiliğinden eriyor seninki de demek ki eriyebilen türdenBenim sekerim biraz yüksek çıktı testlerde 110 mg ye kadar çıkıyor sonra doktor glukofen verdi yaklaşık 3 aydır kullanıyorum bu gebeliğe çok mu büyük engel doktor başka bi sorun görünmediğini sekerim olduğu için yumurtlama da sıkıntı olduğunu söyledi benim gibi bu şekilde sorun yaşayan var mı acaba? Bide geçen ay gittiğimde bu seferde yumurtaligimda küçük bi kist olduğunu soyleyip dogum kontrol hapı verdi ilacla eriyo mu bilen var mi?
Merhaba bu bilgiye nerden ulaştınız yani yerleşmeden kaç gün sonra hamşle olduğumuzu anlarız kesin bir bilgi mi buGeç döllenme değilde bu yerleşmeyse yerleşmeden sonra 5 gün içinde kana 10 gün içinde idrara geçiyormuş ama benim bugün 3. Günüm o yüzden kandan vazgeçtimpzt olmazsam vereyim diyorum da aman ne zor işler yahu
Merhaba internette bu şekilde yazıyor kuzum , yerleşme gerçekleştiği anda hcg salgilanmaya başlıyor. 5 günde kana, 10 günde idrara geçiyor yazılıyorMerhaba bu bilgiye nerden ulaştınız yani yerleşmeden kaç gün sonra hamşle olduğumuzu anlarız kesin bir bilgi mi bu
Ben bir lekelenme yaşadım tam ovülasyonun 8. Günü, sonra doktora gitmem gerekti beta da baktı 10. Gün Kan verdim 1.20 çıktı, acaba bende neden çıkmadı geç döllenme dedikleri şeyi mi yaşıyorum zaten geç yumurtlama oldu benim 23. Gün gördüm ben , bu durumda 1 hafta geç oluyor kafam çok karıştı gittiğim doktorda sorularıma cevap veremedi ,Merhaba internette bu şekilde yazıyor kuzum , yerleşme gerçekleştiği anda hcg salgilanmaya başlıyor. 5 günde kana, 10 günde idrara geçiyor yazılıyor
Benimde 9. Gün lekelenmem oldu kuzum pembe 2 damla bugün adet günüm normalde, fakat dün yaptım negatifti testim. Kasık ağrım başladı galiba bu ayda falso :/Ben bir lekelenme yaşadım tam ovülasyonun 8. Günü, sonra doktora gitmem gerekti beta da baktı 10. Gün Kan verdim 1.20 çıktı, acaba bende neden çıkmadı geç döllenme dedikleri şeyi mi yaşıyorum zaten geç yumurtlama oldu benim 23. Gün gördüm ben , bu durumda 1 hafta geç oluyor kafam çok karıştı gittiğim doktorda sorularıma cevap veremedi ,
Benim adetim 14 gun gecti hicbir belirtimde yok ovulasyon testlerim hep pizitif gosteriyo cildiriyorum bendeBenimde 9. Gün lekelenmem oldu kuzum pembe 2 damla bugün adet günüm normalde, fakat dün yaptım negatifti testim. Kasık ağrım başladı galiba bu ayda falso :/
Kuzum kan testi yaptırmadin mi ovulasyon yaniltabiliyor ama pozitif de gebelikde olabilir diyorlarBenim adetim 14 gun gecti hicbir belirtimde yok ovulasyon testlerim hep pizitif gosteriyo cildiriyorum bende
Ovulasyonu yumurta takibi icin yapiyorum 26 sinda verdim kan negatifti aklim cok karisik vallahi ovulasyonlarinda hep pozitif cikiyo olmasi iyice bulandirdi kafamiKuzum kan testi yaptırmadin mi ovulasyon yaniltabiliyor ama pozitif de gebelikde olabilir diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?