- 24 Aralık 2020
- 5.487
- 7.919
- 148
- 22
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
Valla anlamadim bilmiyorum nasip Allah herkese sifa versin insallah hepimiz bebeklere kavusalimEwt doğum kontrol hapı düzenliyo ya kimisi bırakınca hamile kalmış keşke eviliğimin ilk aylarına dönebilsem bide onu denerdim
Stres kaynaklı da olabilir bilinmiyor aslında neden olduğunu hala tıp yetersiz bu konuda
Aminn canım beslenme ve spor çok önemliValla anlamadim bilmiyorum nasip Allah herkese sifa versin insallah hepimiz bebeklere kavusalim
Bakicaz artik bi yoluna evlendikten sonra 10 kiloya yakin kilo aldim zaten vermem gerek sanırımAminn canım beslenme ve spor çok önemli
Kilo vermek önemli ama sağlıklı Bi şekilde canım aman dikkat etBakicaz artik bi yoluna evlendikten sonra 10 kiloya yakin kilo aldim zaten vermem gerek sanırım
Baklm bu gun doktor kesin bisi soylicek insallah hayirli seyler soylerKilo vermek önemli ama sağlıklı Bi şekilde canım aman dikkat et
İnşaallah güzel haberler alırsın canm bizede yazBaklm bu gun doktor kesin bisi soylicek insallah hayirli seyler soyler
Maalesef canim gebelik negatif seker tansiyon normal kanim dusukmus bi ilac verdi pik gorudugum icin tarlusal vermedi kenddi duzeninde dene biraz olmadi interfiliteye yonlendiririm dedi baklmİnşaallah güzel haberler alırsın canm bizede yaz
Moral bozmak yok bak tam değerlendirme yapman gereken günlerdeyim hadi bakalım inşallah olumlu olur bu ayMaalesef canim gebelik negatif seker tansiyon normal kanim dusukmus bi ilac verdi pik gorudugum icin tarlusal vermedi kenddi duzeninde dene biraz olmadi interfiliteye yonlendiririm dedi baklm
İnsallah canim sanriim pkonun bende etkiside gec yumurtlamam sonuc olarak yunurtam buyuyo ve catliyo bu benim icin cok birsey galibaMoral bozmak yok bak tam değerlendirme yapman gereken günlerdeyim hadi bakalım inşallah olumlu olur bu ay
Moral bozmak yok bak tam değerlendirme yapman gereken günlerdeyim hadi bakalım inşallah olumlu olur bu ay
İnsallah canim sanriim pkonun bende etkiside gec yumurtlamam sonuc olarak yunurtam buyuyo ve catliyo bu benim icin cok birsey galiba
Yanlış yazmışım yaa
Aynen canım hafif pko demek ki geçte olsa büyüyüp çatlaması çok iyi ovulasyon testleri ile takirçp edersin onu daİnsallah canim sanriim pkonun bende etkiside gec yumurtlamam sonuc olarak yunurtam buyuyo ve catliyo bu benim icin cok birsey galiba
Kız he he evlenip ilk ayda hamileyim diyolar mübarek sanki tavşanMillet evleniyo duyuyirum ki hamile hemen oluyo bizde ugrasip duralim
He valla kopek bile daha yavas kunluyoKız he he evlenip ilk ayda hamileyim diyolar mübarek sanki tavşanherşeyin hayırlısı şaka bi yana
Hey maşallahHe valla kopek bile daha yavas kunluyoben 6 aylik evliyim benden 1 hafta once evlenen kuzenim cinsiyeti bile ogrenmis kocasi 35 yasinda
Vallahi ya nasip gecikirse guzelleris belkideHey maşallahbiz tembeliz millet çatır cutur
Inşallah bizde düşünüyoruz Allah kabul ederseSelamm kızlarrr kaldığımız yerden devaminşallah 2021 bizlerin ve bizim gibi tüm isteyenlerin senesi olsun Rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah aminnn aminnn aminnn çok çok Aminn hep aminnn
Gec dollenmeyse adetten sonra cikarKızlar bu sabah dayanamayıp normal kaset test yaptım tabiki negatifi gördüm3 gün var adete
Geç döllenme değilde bu yerleşmeyse yerleşmeden sonra 5 gün içinde kana 10 gün içinde idrara geçiyormuş ama benim bugün 3. Günüm o yüzden kandan vazgeçtimGec dollenmeyse adetten sonra cikar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?