Aşılama 2021de Hamile Kalmak İsteyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Valla anlamadim bilmiyorum nasip Allah herkese sifa versin insallah hepimiz bebeklere kavusalim

İnşaallah güzel haberler alırsın canm bizede yaz
Maalesef canim gebelik negatif seker tansiyon normal kanim dusukmus bi ilac verdi pik gorudugum icin tarlusal vermedi kenddi duzeninde dene biraz olmadi interfiliteye yonlendiririm dedi baklm

Maalesef canim gebelik negatif seker tansiyon normal kanim dusukmus bi ilac verdi pik gorudugum icin tarlusal vermedi kenddi duzeninde dene biraz olmadi interfiliteye yonlendiririm dedi baklm
Moral bozmak yok bak tam değerlendirme yapman gereken günlerdeyim hadi bakalım inşallah olumlu olur bu ay

Moral bozmak yok bak tam değerlendirme yapman gereken günlerdeyim hadi bakalım inşallah olumlu olur bu ay
İnsallah canim sanriim pkonun bende etkiside gec yumurtlamam sonuc olarak yunurtam buyuyo ve catliyo bu benim icin cok birsey galiba

İnsallah canim sanriim pkonun bende etkiside gec yumurtlamam sonuc olarak yunurtam buyuyo ve catliyo bu benim icin cok birsey galiba
Aynen canım hafif pko demek ki geçte olsa büyüyüp çatlaması çok iyi ovulasyon testleri ile takirçp edersin onu da

Inşallah bizde düşünüyoruz Allah kabul ederse Sali günden beri Aşilama tedavisine başladik su an ignemi vuruyorum ve Carşamba günü tekrar doktora gidicem bakalim nasil ilerlemis cok heyecanliyim.. bu ay baska asilama olan varmi veya tedaviye baslayan

Kızlar bu sabah dayanamayıp normal kaset test yaptım tabiki negatifi gördüm 3 gün var adete

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…