- 24 Aralık 2020
- 5.487
- 7.919
- 148
- 22
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
Evet canım var gibi insallah vardirKızlar eve gelince yaptım çok silik hayalet cizgim var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım var gibi insallah vardirKızlar eve gelince yaptım çok silik hayalet cizgim var
5 dakika da çıktı kuzum kuruma çizgisi olmaz demiEvet canım var gibi insallah vardir
Yok canim ben gecen ay yaptim 2 sindede silik cizgi cikti ama benimkiler gec cikmisti negatifti senin pozitif insallah hemen cikmis5 dakika da çıktı kuzum kuruma çizgisi olmaz demi
İnşallah kuzum inşallahYok canim ben gecen ay yaptim 2 sindede silik cizgi cikti ama benimkiler gec cikmisti negatifti senin pozitif insallah hemen cikmis
Adetin kac gun gecikmistiİnşallah kuzum inşallah
Adetin kac gun gecikmisti
2 gun sonra tekrarla bi kuzum yada kan verBugün olmam gerekiyordu kuzum
Ayy kuzumm var gibi yaa hadi inşallah canım 5 dk ise kuruma olması imkansız ayy inşallah pozitiftir yaaKızlar eve gelince yaptım çok silik hayalet cizgim var
Valla bilemedim kuzum peki saatleri var onun o saatlere dikkat ediyorsun dimi misal ilk idrarla yapılmıyor felanValla canim bilmiyorumki baktim simdi kutusuna ama tarih yazmiyo ustunde yeni almistik ama halbuki 27 sinde aldim 5liydi
Valla bilemedim kuzum peki saatleri var onun o saatlere dikkat ediyorsun dimi misal ilk idrarla yapılmıyorValla canim bilmiyorumki baktim simdi kutusuna ama tarih yazmiyo ustunde yeni almistik ama halbuki 27 sinde aldim 5liydi
Yok hepsini oglen 2 gibi 1 saat sivi tuketmeden yaptımValla bilemedim kuzum peki saatleri var onun o saatlere dikkat ediyorsun dimi misal ilk idrarla yapılmıyor felan
İnşallah bitanem inşallah çok meraklandım bende ama hayal kırıklığı korkutuyor insanıAyy kuzumm var gibi yaa hadi inşallah canım 5 dk ise kuruma olması imkansız ayy inşallah pozitiftir yaa
Kan vereyim diyorum olmazsa kuzum2 gun sonra tekrarla bi kuzum yada kan ver
Saglik ocagi degilde hastanede verirsen 2 saate cikiyo sonuc kuzuKan vereyim diyorum olmazsa kuzum
Doğru kuzum o kadar hayal kırıklığı yaşıyoruz ki sonra inanamıyor insan inşallah bu defa yaşamazsın kuzum o hayal kırıklığını sen yarın kan ver kuzum zaten idrara geçtiyse kana çoktan geçmiştirİnşallah bitanem inşallah çok meraklandım bende ama hayal kırıklığı korkutuyor insanı
Öyle yapacağım kuzum sağlık ocağı 2 gün sürüyorSaglik ocagi degilde hastanede verirsen 2 saate cikiyo sonuc kuzu
İnşallah kuzum dua edelim birbirimize inşallah inşallahDoğru kuzum o kadar hayal kırıklığı yaşıyoruz ki sonra inanamıyor insan inşallah bu defa yaşamazsın kuzum o hayal kırıklığını sen yarın kan ver kuzum zaten idrara geçtiyse kana çoktan geçmiştir
Allah Allah akşam diyorlar hangi saatti unuttum da daha kesin sonuç oluyo diye bi bak bakalım içindeki kullanma talimatınaYok hepsini oglen 2 gibi 1 saat sivi tuketmeden yaptım
Hadi baklm haber ver mutlaka bekliyoruz hayirli haberler umut ol bize kac aydie deniyorsunuz varmi bi sorunÖyle yapacağım kuzum sağlık ocağı 2 gün sürüyor
Kuzum 7 8 aydır deniyoruz 6.5 cm kist vardı hormonlar berbatti 2 aydır klomen kullanıyorumHadi baklm haber ver mutlaka bekliyoruz hayirli haberler umut ol bize kac aydie deniyorsunuz varmi bi sorun