• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2021de Hamile Kalmak İsteyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Geç döllenme değilde bu yerleşmeyse yerleşmeden sonra 5 gün içinde kana 10 gün içinde idrara geçiyormuş ama benim bugün 3. Günüm o yüzden kandan vazgeçtim 😁 pzt olmazsam vereyim diyorum da aman ne zor işler yahu 😁
Ayy vallahi zormus

Inşallah bizde düşünüyoruz Allah kabul ederse 🤲 Sali günden beri Aşilama tedavisine başladik su an ignemi vuruyorum ve Carşamba günü tekrar doktora gidicem bakalim nasil ilerlemis 😥 cok heyecanliyim.. bu ay baska asilama olan varmi veya tedaviye baslayan 🥰
İnşallah olumlu olur canım sonucu stres yapmamaya çalış gonal f mi iğnen

Evet herşeyin hayirlisi olsun.. fazla da kendimi sıkmak istemiyorum ama işte insanin elinde degilki🙄
Öyle tabi canım insanın elinde olmuyor o stresle mücadele etmek heyecanını yatıştırmak ama böyle durumlarda ben genelde film ile komik videolar ile sakinlemeue çalışıyorum belki faydası olur

Kizlar merhaba ben 27 sinde ilk defa ovulasyon testine başladım ama ocak ayinda adet olmadim ve 3 gundur benim testler hep pik gosteriyo sebebi ne olabilir

Valla kuzu burada gebe yok ki gebe kalmaya çalışıyoruz sorun onunla alakalı ise tabi ki buyur seve seve yardımcı oluruz bildiğimiz Bi konu ise🤗🤗
Benim sekerim biraz yüksek çıktı testlerde 110 mg ye kadar çıkıyor sonra doktor glukofen verdi yaklaşık 3 aydır kullanıyorum bu gebeliğe çok mu büyük engel doktor başka bi sorun görünmediğini sekerim olduğu için yumurtlama da sıkıntı olduğunu söyledi benim gibi bu şekilde sorun yaşayan var mı acaba? Bide geçen ay gittiğimde bu seferde yumurtaligimda küçük bi kist olduğunu soyleyip dogum kontrol hapı verdi ilacla eriyo mu bilen var mi?

Benim sekerim biraz yüksek çıktı testlerde 110 mg ye kadar çıkıyor sonra doktor glukofen verdi yaklaşık 3 aydır kullanıyorum bu gebeliğe çok mu büyük engel doktor başka bi sorun görünmediğini sekerim olduğu için yumurtlama da sıkıntı olduğunu söyledi benim gibi bu şekilde sorun yaşayan var mı acaba? Bide geçen ay gittiğimde bu seferde yumurtaligimda küçük bi kist olduğunu soyleyip dogum kontrol hapı verdi ilacla eriyo mu bilen var mi?
Bende Pkos var onda kist oluşunca kendiliğinden eriyor seninki de demek ki eriyebilen türden
Şeker konusunda da beslenmene ve spora dikkat edersen yumurtlama olasılığını da artırmış olursun

Geç döllenme değilde bu yerleşmeyse yerleşmeden sonra 5 gün içinde kana 10 gün içinde idrara geçiyormuş ama benim bugün 3. Günüm o yüzden kandan vazgeçtim 😁 pzt olmazsam vereyim diyorum da aman ne zor işler yahu 😁
Merhaba bu bilgiye nerden ulaştınız yani yerleşmeden kaç gün sonra hamşle olduğumuzu anlarız kesin bir bilgi mi bu

Merhaba bu bilgiye nerden ulaştınız yani yerleşmeden kaç gün sonra hamşle olduğumuzu anlarız kesin bir bilgi mi bu
Merhaba internette bu şekilde yazıyor kuzum , yerleşme gerçekleştiği anda hcg salgilanmaya başlıyor. 5 günde kana, 10 günde idrara geçiyor yazılıyor ♥️

Merhaba internette bu şekilde yazıyor kuzum , yerleşme gerçekleştiği anda hcg salgilanmaya başlıyor. 5 günde kana, 10 günde idrara geçiyor yazılıyor ♥️
Ben bir lekelenme yaşadım tam ovülasyonun 8. Günü, sonra doktora gitmem gerekti beta da baktı 10. Gün Kan verdim 1.20 çıktı, acaba bende neden çıkmadı geç döllenme dedikleri şeyi mi yaşıyorum zaten geç yumurtlama oldu benim 23. Gün gördüm ben , bu durumda 1 hafta geç oluyor kafam çok karıştı gittiğim doktorda sorularıma cevap veremedi ,

Ben bir lekelenme yaşadım tam ovülasyonun 8. Günü, sonra doktora gitmem gerekti beta da baktı 10. Gün Kan verdim 1.20 çıktı, acaba bende neden çıkmadı geç döllenme dedikleri şeyi mi yaşıyorum zaten geç yumurtlama oldu benim 23. Gün gördüm ben , bu durumda 1 hafta geç oluyor kafam çok karıştı gittiğim doktorda sorularıma cevap veremedi ,
Benimde 9. Gün lekelenmem oldu kuzum pembe 2 damla bugün adet günüm normalde, fakat dün yaptım negatifti testim. Kasık ağrım başladı galiba bu ayda falso :/

Benimde 9. Gün lekelenmem oldu kuzum pembe 2 damla bugün adet günüm normalde, fakat dün yaptım negatifti testim. Kasık ağrım başladı galiba bu ayda falso :/
Benim adetim 14 gun gecti hicbir belirtimde yok ovulasyon testlerim hep pizitif gosteriyo cildiriyorum bende

Kuzum kan testi yaptırmadin mi ovulasyon yaniltabiliyor ama pozitif de gebelikde olabilir diyorlar
Ovulasyonu yumurta takibi icin yapiyorum 26 sinda verdim kan negatifti aklim cok karisik vallahi ovulasyonlarinda hep pozitif cikiyo olmasi iyice bulandirdi kafami

Back