- 24 Aralık 2020
- 5.487
- 7.919
- 148
- 22
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
Eltim eczaci ona sorarak aldim aslinda soyledigi markayi soyledigi sekilde falan da yaptım surekli pozitif ciktiginda gebelik oluyo genelde diyo ama benim kan testimde negatifti oda anlam veremediAllah Allah akşam diyorlar hangi saatti unuttum da daha kesin sonuç oluyo diye bi bak bakalım içindeki kullanma talimatına
İnşaallah canım hep dualarımda zaten Rabbim tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah inan kendim pozitif çıkmış gibi sevinirim valla umut olursunİnşallah kuzum dua edelim birbirimize inşallah inşallah
Hadi insallah pozitif cikar kuzum dualarim seninleKuzum 7 8 aydır deniyoruz 6.5 cm kist vardı hormonlar berbatti 2 aydır klomen kullanıyorum
Son ilişkiden sonra 10 12 gün geçti mi genelde öyle geçiyormuş yanılmıyorsam kanaEltim eczaci ona sorarak aldim aslinda soyledigi markayi soyledigi sekilde falan da yaptım surekli pozitif ciktiginda gebelik oluyo genelde diyo ama benim kan testimde negatifti oda anlam veremedi
Valla kuzum ben henuz ovulasyon takibi falan yapmiyordum oncesinde oyuzden gun asiri iliski yaşıyorduk hic hatirlayamiyorum o yuzden bu haftada adet olmazsam tekrar test yapcam baklmSon ilişkiden sonra 10 12 gün geçti mi genelde öyle geçiyormuş yanılmıyorsam kana
Canım benim Rabbim hepimize tatdirsin en kısa zaman da insanin gördükçe içi gidiyorİnşaallah canım hep dualarımda zaten Rabbim tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah inan kendim pozitif çıkmış gibi sevinirim valla umut olursun
İnşallah kuzum benim hepimizin öyle olsun sonuçları Rabbimin izniyleHadi insallah pozitif cikar kuzum dualarim seninle
İnşaallah seninki de pozitif olur kuzum yaa hayırlısı ile sağlık ile inşallah ne güzel olur valla hadi bakalımValla kuzum ben henuz ovulasyon takibi falan yapmiyordum oncesinde oyuzden gun asiri iliski yaşıyorduk hic hatirlayamiyorum o yuzden bu haftada adet olmazsam tekrar test yapcam baklm
İnşaallah canım hayırlısı ile inşallah yarın yaptırcan mı kan testi bizleri etiketle haberdar etCanım benim Rabbim hepimize tatdirsin en kısa zaman da insanin gördükçe içi gidiyorHepimiz hamiş olalım inşallah Rabbim inşallah
İnşallah kuzum benim hepimizin öyle olsun sonuçları Rabbimin izniyle
Bakacağım kuzum duruma göre yetişebilirsem inşallahİnşaallah canım hayırlısı ile inşallah yarın yaptırcan mı kan testi bizleri etiketle haberdar et
İş çıkışı acilde ver ben genelde öyle yapıyordumBakacağım kuzum duruma göre yetişebilirsem inşallah
Ay insallah kuzum bende pco gorunumu var sadece hormonlsrim falan gayet iyi ama umutsuzum yinedeİnşaallah seninki de pozitif olur kuzum yaa hayırlısı ile sağlık ile inşallah ne güzel olur valla hadi bakalım
İnşaallah güzel olur canım bendeki Pkos baya inatçı yani yağa yatırıp bala batırdım tabiri caizse Bana mısın demiyorAy insallah kuzum bende pco gorunumu var sadece hormonlsrim falan gayet iyi ama umutsuzum yinedesağlıkla hepimize nasip olsun inşallah
Bu aralar pandemiden dolayı yapmıyorlarmis galiba kuzumİş çıkışı acilde ver ben genelde öyle yapıyordumtabi Bi süre sonra utanır oldum bu defa ne bahane bulsam diyordum
Hee öyle mi doğru ya bu dönemde hiç denemedim normal Dr kontrolümde bakılıyordu neyse bakalım kasık ağrısı nası batma tarzı mıBu aralar pandemiden dolayı yapmıyorlarmis galiba kuzum
İnşaallah güzel olur canım bendeki Pkos baya inatçı yani yağa yatırıp bala batırdım tabiri caizse Bana mısın demiyo
İnşaallah güzel olur canım bendeki Pkos baya inatçı yani yağa yatırıp bala batırdım tabiri caizse Bana mısın demiyor
Neden ki sizin hormonlar nasil
Evet kuzum giriyor çıkıyor ağrı sol kasigimdaHee öyle mi doğru ya bu dönemde hiç denemedim normal Dr kontrolümde bakılıyordu neyse bakalım kasık ağrısı nası batma tarzı mı
Var canım gorunuyor . İnşallah belirginlesirKızlar eve gelince yaptım çok silik hayalet cizgim var
Var canım gorunuyor . İnşallah belirginlesir
İnşaallah pozitif olur canımEvet
Evet kuzum giriyor çıkıyor ağrı sol kasigimda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?