- 24 Aralık 2020
- 5.487
- 7.919
- 148
- 22
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
Öyle düşünme Pkos farklı farklı Bi soğan kürüyle hemen hamile kalan da oluyorİnsallah canim cumlemiz icin moralim bozuldu maalesef uzuldum ama biyandanda iyi oldu simdi hic degilse biliyorum hemen olmiycak
Hangi soruya canımBirisi bana cevap verebilirmi lutfen
Test atmistim ama yukardaÖyle düşünme Pkos farklı farklı Bi soğan kürüyle hemen hamile kalan da oluyor
Hangi soruya canım
Valla bende tam anlamıyorum ama sanırım yumurtlama günündesin değerlendir bu günleri boş geçme gün aşırı ilişki olsun stres yapma boş yeşillik tüket un şeker margarin hazır işlenmiş et sucuk sosis vc bunlardan uzak dur yemekleri kızartma olarak değil fırında yada haşlama olarak tüketTest atmistim ama yukarda
Bol yeşillik olacaktıValla bende tam anlamıyorum ama sanırım yumurtlama günündesin değerlendir bu günleri boş geçme gün aşırı ilişki olsun stres yapma boş yeşillik tüket un şeker margarin hazır işlenmiş et sucuk sosis vc bunlardan uzak dur yemekleri kızartma olarak değil fırında yada haşlama olarak tüket
Bu dönemde bolca balık tüket
En önemlisi stres onu bu dönem Bi köşeye at geri de alma orda kalsın
Bu kadar gec yumurtlama olmasida cok garip adetim bu gun 10 gun gectiValla bende tam anlamıyorum ama sanırım yumurtlama günündesin değerlendir bu günleri boş geçme gün aşırı ilişki olsun stres yapma boş yeşillik tüket un şeker margarin hazır işlenmiş et sucuk sosis vc bunlardan uzak dur yemekleri kızartma olarak değil fırında yada haşlama olarak tüket
Bu dönemde bolca balık tüket
En önemlisi stres onu bu dönem Bi köşeye at geri de alma orda kalsın
Yemek secen biri olarak bu zor olucakBol yeşillik olacaktı
Devam ediyor mu lekelenmeYazarım tabi kuzum dun aksam normal idrar testi yaptım negatifti 4 gün kaldı adete
Pik oldu mu testteBu gun sümüksü akintim geldi ovulasyon testi yaptim ilk defa yaptigim icin bilemedim bilen varmi
Bu gun de yaptım test gene ayni yumurta catlamadi galiba hala
Yok kuzum dun aksam sadece toplu ucu iğnesi kadar peçete de gördüm bugün olmadı hiç zaten çok afederseniz peçeteyle bastırarak silersem geliyordu , bugün de göğüslerim minik sinek ısırığı gibi sızlıyor hiç birşey anlamadım.Devam ediyor mu lekelenme
Yok kuzum dun aksam sadece toplu ucu iğnesi kadar peçete de gördüm bugün olmadı hiç zaten çok afederseniz peçeteyle bastırarak silersem geliyordu , bugün de göğüslerim minik sinek ısırığı gibi sızlıyor hiç birşey anlamadım.Kibenen
Çıkacağını bilsem koşa koşa veririm kuzummm. Ama bugün 11. Gün yumurtlamanın çatlatma iğnesi olduğunda bile 12 gün say diyorlarKiz ben catladim bi kan ver
Brndende dun kan aldilar adetin 10. Gunu gecikmesi 1 bucukta cikicak sonuc gidicem birzdanÇıkacağını bilsem koşa koşa veririm kuzummm. Ama bugün 11. Gün yumurtlamanın çatlatma iğnesi olduğunda bile 12 gün say diyorlarAma akşam erken gebelik testi yapacağım
Benim adetime 4 gün var kuzummm. İnşallah hayırlı güzel haberlerle bizlere umut olursunBrndende dun kan aldilar adetin 10. Gunu gecikmesi 1 bucukta cikicak sonuc gidicem birzdan
Ahh ahh keske ama ben umutsuzum buyuk ihtimale negatif cikicak doktor tarlusal verip gönderecekBenim adetime 4 gün var kuzummm. İnşallah hayırlı güzel haberlerle bizlere umut olursun
Yaaa umutsuz olma canım benim Rabbim ol der oluverir duanı kesme inşallah mucizene kavuşursunAhh ahh keske ama ben umutsuzum buyuk ihtimale negatif cikicak doktor tarlusal verip gönderecek
Cumlemiz insallah rabbim isteyen herkesin kucagini bir anda doldursunYaaa umutsuz olma canım benim Rabbim ol der oluverir duanı kesme inşallah mucizene kavuşursunŞaşkınlıktan , şükür gözyaşları dok inşallah
Amin bitanem bizlerle paylas hemenCumlemiz insallah rabbim isteyen herkesin kucagini bir anda doldursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?