- 24 Aralık 2020
- 5.487
- 7.919
- 148
- 22
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
Tabiki tesekkur ederim hemen yazicam buraya negatifte olsaAmin bitanem bizlerle paylas hemenKalbim seninle
Pkos da normal canım adet düzensizliğiBu kadar gec yumurtlama olmasida cok garip adetim bu gun 10 gun gecti
Yemek secen biri olarak bu zor olucak
Erken gebelik testi yapsana biYok kuzum dun aksam sadece toplu ucu iğnesi kadar peçete de gördüm bugün olmadı hiç zaten çok afederseniz peçeteyle bastırarak silersem geliyordu , bugün de göğüslerim minik sinek ısırığı gibi sızlıyor hiç birşey anlamadım.
Eli kulağında heraldeBu gun de yaptım test gene ayni yumurta catlamadi galiba hala
Akşam yapacağım kuzum işteyim şimdiErken gebelik testi yapsana bi
Pkos da normal canım adet düzensizliği
Valla yakında ineklerle koyunlarla takılcam
Amin bitanem bizlerle paylas hemenKalbim seninle
İnşaallah ikinizin sonucu da pozitif olur kızlar güzel haberler verirsiniz inşallahTabiki tesekkur ederim hemen yazicam buraya negatifte olsa
Bi geleydiEli kulağında heralde
Valla aynen herşeyi yaptırıyor bal tarçın çörek otuna da başla adetin 2.günü başlanıyor yumurta gelişimi için bende deniyorum bakalım yemesi zor ama katlanıyoruzEvlat insana herseyi yaptiriyor valla kuzu bende adet olsamda bari soğan kuru uyguluycam salatada bile yiyemezken sogani
İnsallah canimİnşaallah ikinizin sonucu da pozitif olur kızlar güzel haberler verirsiniz inşallah
Millet evleniyo duyuyirum ki hamile hemen oluyo bizde ugrasip duralimValla aynen herşeyi yaptırıyor bal tarçın çörek otuna da başla adetin 2.günü başlanıyor yumurta gelişimi için bende deniyorum bakalım yemesi zor ama katlanıyoruz
Nasip kuzum onunda Bi vakti saati vardır elbet Rabbim acısını göstermesin sağlıkla sıhhatle hayırlısı ile gelsin minnaklarMillet evleniyo duyuyirum ki hamile hemen oluyo bizde ugrasip duralim
İnsallah kuzum e ufak seye hen umutlaniyoruz kafamda deli sorular ovulasyon testleri bazen gebelikte de pozitif cikiyomus deli gbi umutlandim ama korkuyorumdaNasip kuzum onunda Bi vakti saati vardır elbet Rabbim acısını göstermesin sağlıkla sıhhatle hayırlısı ile gelsin minnaklar
Kuzum yapma bunu kendine umutlandırma yani 3.5 senelik evliyim o kadar şeye o kadar umut bağladım ki sonunda çok daha zor oluyor ama inşallah Rabbim umutlarını boşa çıkarmaz başka şeyler düşünmeye bak yoksa vücut tamamen ister istemez hamile moduna giriyorİnsallah kuzum e ufak seye hen umutlaniyoruz kafamda deli sorular ovulasyon testleri bazen gebelikte de pozitif cikiyomus deli gbi umutlandim ama korkuyorumda
Benim daha ilk ayim kafayi yemek uzereyim Allah sabir versin rabbim herkesin dagina gore kar verirmişKuzum yapma bunu kendine umutlandırma yani 3.5 senelik evliyim o kadar şeye o kadar umut bağladım ki sonunda çok daha zor oluyor ama inşallah Rabbim umutlarını boşa çıkarmaz başka şeyler düşünmeye bak yoksa vücut tamamen ister istemez hamile moduna giriyor
Yeni mi evlisinBenim daha ilk ayim kafayi yemek uzereyim Allah sabir versin rabbim herkesin dagina gore kar verirmiş
6 aylik evliyim korunuyorduk ama bu ay biraktikYeni mi evlisin
Anladım canım daha yeni başlamışın umutsuzluğa kapılma hemen bide özel olacak kusura bakma ama doğum kontrol hapı ile mi korundun6 aylik evliyim korunuyorduk ama bu ay biraktik
Yok hayir kondom ama keske dogum kontrol hapiyla korunsaymisim dugunumde adetliydim bekarkende adetlerim duzenliydi evlendikten sonra duzenim cok bozuldu zaten pco varmis sebebi oymus nasil oldu anlamadim 8 ay once yoktuAnladım canım daha yeni başlamışın umutsuzluğa kapılma hemen bide özel olacak kusura bakma ama doğum kontrol hapı ile mi korundun
Ewt doğum kontrol hapı düzenliyo ya kimisi bırakınca hamile kalmış keşke eviliğimin ilk aylarına dönebilsem bide onu denerdimYok hayir kondom ama keske dogum kontrol hapiyla korunsaymisim dugunumde adetliydim bekarkende adetlerim duzenliydi evlendikten sonra duzenim cok bozuldu zaten pco varmis sebebi oymus nasil oldu anlamadim 8 ay once yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?