Aşılama 2021de Hamile Kalmak İsteyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Evlat insana herseyi yaptiriyor valla kuzu bende adet olsamda bari soğan kuru uyguluycam salatada bile yiyemezken sogani
Valla aynen herşeyi yaptırıyor bal tarçın çörek otuna da başla adetin 2.günü başlanıyor yumurta gelişimi için bende deniyorum bakalım yemesi zor ama katlanıyoruz

Nasip kuzum onunda Bi vakti saati vardır elbet Rabbim acısını göstermesin sağlıkla sıhhatle hayırlısı ile gelsin minnaklar
İnsallah kuzum e ufak seye hen umutlaniyoruz kafamda deli sorular ovulasyon testleri bazen gebelikte de pozitif cikiyomus deli gbi umutlandim ama korkuyorumda

İnsallah kuzum e ufak seye hen umutlaniyoruz kafamda deli sorular ovulasyon testleri bazen gebelikte de pozitif cikiyomus deli gbi umutlandim ama korkuyorumda
Kuzum yapma bunu kendine umutlandırma yani 3.5 senelik evliyim o kadar şeye o kadar umut bağladım ki sonunda çok daha zor oluyor ama inşallah Rabbim umutlarını boşa çıkarmaz başka şeyler düşünmeye bak yoksa vücut tamamen ister istemez hamile moduna giriyor

Benim daha ilk ayim kafayi yemek uzereyim Allah sabir versin rabbim herkesin dagina gore kar verirmiş

Anladım canım daha yeni başlamışın umutsuzluğa kapılma hemen bide özel olacak kusura bakma ama doğum kontrol hapı ile mi korundun
Yok hayir kondom ama keske dogum kontrol hapiyla korunsaymisim dugunumde adetliydim bekarkende adetlerim duzenliydi evlendikten sonra duzenim cok bozuldu zaten pco varmis sebebi oymus nasil oldu anlamadim 8 ay once yoktu

Yok hayir kondom ama keske dogum kontrol hapiyla korunsaymisim dugunumde adetliydim bekarkende adetlerim duzenliydi evlendikten sonra duzenim cok bozuldu zaten pco varmis sebebi oymus nasil oldu anlamadim 8 ay once yoktu
Ewt doğum kontrol hapı düzenliyo ya kimisi bırakınca hamile kalmış keşke eviliğimin ilk aylarına dönebilsem bide onu denerdim
Stres kaynaklı da olabilir bilinmiyor aslında neden olduğunu hala tıp yetersiz bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…