- 19 Kasım 2020
- 22.003
- 48.078
- 548
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
Valla kuzum tam bilmiyorum bende çatlamadı kist yaptı ama adetle atıldı evlendikten sonra da hiç doğum kontrol hapı kullanmadım benYa kızlar bisey sorucam bende basit adetle atilan yumurta kistim 6 cm vardı kistin olusma nedeni yumurtanin catlamamasi gecen ay dkh kullandim ve sogan kürü yaptim adetimde agrili gecmedi geven ay nirmalde her ay cok agrili gecerdi yani soracagim şu benim gibi böyle oluota dkh kullanipta kisti tekrarlayan varmi bu arada 1 senedir cocuk istiyorum olmuyo bu ay insAllallah olur doktor kistin gitmis temiz dedi normal hersey 6 ay daha dene olmazsa tekrar gel dedi
Bu şansa benim 3 yımırtada kiste dönmüştürBazı kadınlarda yapıyor, bazılarında gecikme yapmıyor, benim doktorum kan sonucun adet gününde negatif gelirse progestanı bırak, eğer 1 hafta içinde olmazsan gel dedi, her ihtimale karşı siz söktürücü vs kullanmayın. Kimi zaman gelişmemiş yumurtaların kistleşmesi, rahim duvarı kalınlaşması gibi nedenlerle de adet tarihiniz değişir.
Kız böyle zamanda böyle manalı soru mu olur yaaaaBallkupum Catlak-kurabiye P paradiseislander konudan bağımsız bi şey sorcam . Mesela sizin hayatınız tek kelimeyle ozetlenecek olsaydı bu ne olurdu ?
Güzel haber ihtimalini eledim de kötü haber bari almasakP paradiseislander kullandı bu dönem onda da gecikme yapmıştı canım bekle derim
İnşaallah güzel haberler olur
Hayat çok değişik kuzum yaBallkupum Catlak-kurabiye P paradiseislander konudan bağımsız bi şey sorcam . Mesela sizin hayatınız tek kelimeyle ozetlenecek olsaydı bu ne olurdu ?
Güzel haber ihtimalini eledim de kötü haber bari almasakmesajlarınızı okuyup okuyup mutlu oluyorum eğer, heley ki açmışsınız bu topiği
HSG yi Haziranda çektirmiştim ben deBen de adet oldum salı günü hsg cekilcek sonra ilaca baslicaz dedi doktor.
Çoook iyi, bizi de çek o göklere nolurrrrrsunHayat çok değişik kuzum yabi bakıyorsun diplerdesin bi bakıyorsun göklerde, hamd olsun ben diplerden göklere ulaştım sanırım
Sen nasıl çektirdin kuzum anestesili miHSG yi Haziranda çektirmiştim ben de
Temiz çıkar inşaallah canım
Sen iste kuzum, dipler nasıldır bilirim ben, orda uzun süre kalmamak lzım kaybolur insan. Hemen yukarıya doğru yola çıkmaya başla hemen hemenÇoook iyi, bizi de çek o göklere nolurrrrrsun
Dipte olmak feci fena bişey
Yok, anestezi olmadı, çok da gerekli değildi bence, biraz acı veriyo ama çok değilSen nasıl çektirdin kuzum anestesili mi
Amin tatlım, ama öyle surat asmak yok tamaö mıAllah hepimize nasip etsin inşallah kucağımızı boş birakmasin❤
Aynen öyle, kaybediyo insanı koparıyor hayattan her şeydenSen iste kuzum, dipler nasıldır bilirim ben, orda uzun süre kalmamak lzım kaybolur insan. Hemen yukarıya doğru yola çıkmaya başla hemen hemen
Sorma beni ilk başta çok korkuttular kesinlikle anestezi demiştim, sonra doktorum rahatlattı, bak normal çekelim sıkıntı duyarsan hemen anestesili yaparız deyince normal yapılduYok, anestezi olmadı, çok da gerekli değildi bence, biraz acı veriyo ama çok değil
Kaybolmak yok tatlım, madem burda buluştuk bunun bi sebebei var, hiçbir şey tesadüf değilidirAynen öyle, kaybediyo insanı koparıyor hayattan her şeyden
Aynı şekilde canım hiç korkacak bişey değilSorma beni ilk başta çok korkuttular kesinlikle anestezi demiştim, sonra doktorum rahatlattı, bak normal çekelim sıkıntı duyarsan hemen anestesili yaparız deyince normal yapıldu
İnşallah canım temiz çıksın da bi an önce başlayalım bi şeylere . Teşekkür ederimHSG yi Haziranda çektirmiştim ben de
Temiz çıkar inşaallah canım
Hayat çok değişik kuzum yabi bakıyorsun diplerdesin bi bakıyorsun göklerde, hamd olsun ben diplerden göklere ulaştım sanırım
Gündüz öyle iş yaparken aklıma geldi kendime tek kelime ile ne diyebilirim diye. Şu an değilse bile geriye dönüp baktığımda sadece YALNIZLIK derdim ben. Sizin tepkinizi merak ettim o da çıkmadıKız böyle zamanda böyle manalı soru mu olur yaaaa
Dur bir süre düşüneyim ben bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?