• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2021de Hamile Kalmak İsteyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Anestezi olacak dedi zaten devlet yapmıyor özelde olacak ilaç için isim vermedi yumurtalari ben geliştircem artık dedi. Benimkiler malum Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye gibi gelişmekte inat ediyorlar 😄
Ne ilacına başlayacaksınız, hsg çekildi benim nasıl çekikecek anestesili mi anestezi olmadan mı

Anestezi olacak dedi zaten devlet yapmıyor özelde olacak ilaç için isim vermedi yumurtalari ben geliştircem artık dedi. Benimkiler malum Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye gibi gelişmekte inat ediyorlar 😄
Ben anestezi yaptırmamıştım 🤗🤗 hadi hayırlısı bakalım cancağzım gelişir olur biter Allahın izniyle 🤲🏻🤲🏻

Benimki de anestezi olmadan yapılmıştı 😬 idrara sıkışmışım da südük torbam patlayacak gibi Bi histi 🤣🤣🤪🤪 anestezi daha kolay olur kuzum Tatli Limon Tatli Limon
Doktordan doktora fark ediyor canım, şimdi Allah var yapan doktor iyiydi benim, gayet rahat geçti, ağrı eşiğimde yüksektir benim 😄😄 ama tabi anestezi olursa hiçbir şey hissetme derdin yok 😄😄 aşılamada öyle olsa ya 🤣🤣

Doktordan doktora fark ediyor canım, şimdi Allah var yapan doktor iyiydi benim, gayet rahat geçti, ağrı eşiğimde yüksektir benim 😄😄 ama tabi anestezi olursa hiçbir şey hissetme derdin yok 😄😄 aşılamada öyle olsa ya 🤣🤣
Bende çok kasıyorum kendimi ya bu defa napsam gitmeden rakı bira mi içsem kafa güzel girsem🤣🤪🤪:KK50::halay::KK76::KK70::KK70:

Ben anestezi yaptırmamıştım 🤗🤗 hadi hayırlısı bakalım cancağzım gelişir olur biter Allahın izniyle 🤲🏻🤲🏻
Anestezi olmayan bazı bayanlar çok ağrıli geçtiğini anlatıyor da bilmiyorum artık . İnşallah sağ salim geçer gider. Ben de korkagim biraz böyle konularda

Ya kızlar bisey sorucam bende basit adetle atilan yumurta kistim 6 cm vardı kistin olusma nedeni yumurtanin catlamamasi gecen ay dkh kullandim ve sogan kürü yaptim adetimde agrili gecmedi geven ay nirmalde her ay cok agrili gecerdi yani soracagim şu benim gibi böyle oluota dkh kullanipta kisti tekrarlayan varmi bu arada 1 senedir cocuk istiyorum olmuyo bu ay insAllallah olur doktor kistin gitmis temiz dedi normal hersey 6 ay daha dene olmazsa tekrar gel dedi

Back