Aşılama 2021de Hamile Kalmak İsteyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kaçıncı günün canım bugün inşallah uğurlu gelir bu sene hepimize . 2020 kara bi leke gibi kalacak heralde herkesin aklında
Bugün 4. Gün canım çarşamba yapılmıştı sen sorunca saydım yoksa saymıyorum inşaallah canım hepimize uğurlu gelsin bu sene bebişlerin haberini alalım, sen nasılsın iyi misin

Etmez miyiz kuzum ederiz tabi sende gönlünü ferah tut tamam mı, iğnedem sonra ne zaman gideceksin peki
Salı gitcem kuzum aşılama dedi doktor gene bakalım umutlandım bende yumişler büyüyünce
İnşaallah hepimiz peşpeşe hamilelik haberlerinizi yazalım buraya ya
P paradiseislander Ballkupum Tatli Limon
Sonra çocuk büyütüyoruz diye topik açalım

Bugün 4. Gün canım çarşamba yapılmıştı sen sorunca saydım yoksa saymıyorum inşaallah canım hepimize uğurlu gelsin bu sene bebişlerin haberini alalım, sen nasılsın iyi misin
Ben de adet oldum salı günü hsg cekilcek sonra ilaca baslicaz dedi doktor.

Canlar tekrar selam , ya siz asilamadan sonra progestan kullandınız mi ? EEğer kullandiysaniz adet gecikmesi kaç gün yapar bu meret ? Hala adet olamadım ben.. ilk asilamada 2 gün erken olmuştum , ama progestan vermemisti , kist falan mi oldu acep

Bazı kadınlarda yapıyor, bazılarında gecikme yapmıyor, benim doktorum kan sonucun adet gününde negatif gelirse progestanı bırak, eğer 1 hafta içinde olmazsan gel dedi, her ihtimale karşı siz söktürücü vs kullanmayın. Kimi zaman gelişmemiş yumurtaların kistleşmesi, rahim duvarı kalınlaşması gibi nedenlerle de adet tarihiniz değişir.

P paradiseislander kullandı bu dönem onda da gecikme yapmıştı canım bekle derim
İnşaallah güzel haberler olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…