- 25 Aralık 2020
- 673
- 783
- 33
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
Bugün 4. Gün canım çarşamba yapılmıştıKaçıncı günün canım bugün inşallah uğurlu gelir bu sene hepimize . 2020 kara bi leke gibi kalacak heralde herkesin aklında
Etmez miyiz kuzum ederiz tabisende gönlünü ferah tut tamam mı, iğnedem sonra ne zaman gideceksin peki
Çok şükür yağmur başladı buralarda bi huzur verdi içimeP paradiseislanderTatli Limon Catlak-kurabiye kuzular herkes iyi mi bakalım, bedensel olarak ruhsal olarak iyimiyiz
Ohhh şahane burda da kapalı hava yağsa bi mis gibi olacakÇok şükür yağmur başladı buralarda bi huzur verdi içime
İyim kuzum çok şükür benim gelinle oğlanı tanıştırdık oğlan sarkıntılık etti ayırdık aman daha hazır değiller buluşmayaP paradiseislanderTatli Limon Catlak-kurabiye kuzular herkes iyi mi bakalım, bedensel olarak ruhsal olarak iyimiyiz
Salı gitcem kuzum aşılama dedi doktor gene bakalım umutlandım bende yumişler büyüyünceEtmez miyiz kuzum ederiz tabisende gönlünü ferah tut tamam mı, iğnedem sonra ne zaman gideceksin peki
İnşaallah kuzum benimSalı gitcem kuzum aşılama dedi doktor gene bakalım umutlandım bende yumişler büyüyünce
İnşaallah hepimiz peşpeşe hamilelik haberlerinizi yazalım buraya ya
P paradiseislanderBallkupum Tatli Limon
Sonra çocuk büyütüyoruz diye topik açalım
Sen naptın kuzum nası besleniyorsun protein ağırlıklı iyi olur diyor doktorlarİnşaallah kuzum benim
İnşallah canımSalı gitcem kuzum aşılama dedi doktor gene bakalım umutlandım bende yumişler büyüyünce
İnşaallah hepimiz peşpeşe hamilelik haberlerinizi yazalım buraya ya
P paradiseislanderBallkupum Tatli Limon
Sonra çocuk büyütüyoruz diye topik açalım
Ben de adet oldum salı günü hsg cekilcek sonra ilaca baslicaz dedi doktor.Bugün 4. Gün canım çarşamba yapılmıştısen sorunca saydım yoksa saymıyorum inşaallah canım hepimize uğurlu gelsin bu sene bebişlerin haberini alalım, sen nasılsın iyi misin
Dimi kalmasın artık oradaİnşallah canımhevesimiz kursaktan aşağı geçsin artık
Aynen kuzum et balık öyle devam, hiçbir iş de yapmıyorum yan gel yat şeklindeSen naptın kuzum nası besleniyorsun protein ağırlıklı iyi olur diyor doktorlar
Ne ilacına başlayacaksınız, hsg çekildi benim nasıl çekikecek anestesili mi anestezi olmadan mıBen de adet oldum salı günü hsg cekilcek sonra ilaca baslicaz dedi doktor.
Yapma yapma kuzum kalsın öyle nede olsa koronadan gelen giden de olmuyorAynen kuzum et balık öyle devam, hiçbir iş de yapmıyorum yan gel yat şeklindetemizlik uapmak istiyorum ama yapamıyorum
Kızzzz delisin ha kimse gelmiyor diye yapmayacaksam eyvah eyvahYapma yapma kuzum kalsın öyle nede olsa koronadan gelen giden de olmuyor
Bazı kadınlarda yapıyor, bazılarında gecikme yapmıyor, benim doktorum kan sonucun adet gününde negatif gelirse progestanı bırak, eğer 1 hafta içinde olmazsan gel dedi, her ihtimale karşı siz söktürücü vs kullanmayın. Kimi zaman gelişmemiş yumurtaların kistleşmesi, rahim duvarı kalınlaşması gibi nedenlerle de adet tarihiniz değişir.Canlar tekrar selam , ya siz asilamadan sonra progestan kullandınız mi ? EEğer kullandiysaniz adet gecikmesi kaç gün yapar bu meret ? Hala adet olamadım ben.. ilk asilamada 2 gün erken olmuştum , ama progestan vermemisti , kist falan mi oldu acep
Adet günüm eğer döngüm normal gelirse 14 aralıkta gelir, tabii bu ilaçlarla vs adet günlerimiz döngümüz de şaşıyorBeta 5 in altindaysa yok demek ama kan için de erken zaten. İnşallah tutar canımadet günün ne zaman
Ama napalm şuan yapmaman lazımKızzzz delisin ha kimse gelmiyor diye yapmayacaksam eyvah eyvahbenim adam duymasın, şöyle bi yarın ona süpürtesim var evi
P paradiseislander kullandı bu dönem onda da gecikme yapmıştı canım bekle derimCanlar tekrar selam , ya siz asilamadan sonra progestan kullandınız mi ? EEğer kullandiysaniz adet gecikmesi kaç gün yapar bu meret ? Hala adet olamadım ben.. ilk asilamada 2 gün erken olmuştum , ama progestan vermemisti , kist falan mi oldu acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?