Aşılama 2021de Hamile Kalmak İsteyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Gündüz öyle iş yaparken aklıma geldi kendime tek kelime ile ne diyebilirim diye. Şu an değilse bile geriye dönüp baktığımda sadece YALNIZLIK derdim ben. Sizin tepkinizi merak ettim o da çıkmadı
Neden yalnızlık kuzum diycem ama, geçmişte sorsaydın bana belki bende aynı kelimeyi söylerdim, ama şimdi bambaika düşünüyorum, yaş geçtikçe insanın algılaması farklı oluyor hayatı

Neden yalnızlık kuzum diycem ama, geçmişte sorsaydın bana belki bende aynı kelimeyi söylerdim, ama şimdi bambaika düşünüyorum, yaş geçtikçe insanın algılaması farklı oluyor hayatı
Ben evin tek kızıyım da . Bu çok zor bir durum. Genel olarak da üniversite yıllarında ve öncesinde de çok sıkıntılar yaşadım . En kısa böyle yazabilirim

Ben evin tek kızıyım da . Bu çok zor bir durum. Genel olarak da üniversite yıllarında ve öncesinde de çok sıkıntılar yaşadım . En kısa böyle yazabilirim
Ahhh kuzum benim iki abim var benim bende tek kızım, hatta evşn hep en büyüğü olmak durumunda kaldım

Napıyor bizim kızlar acaba
Sorma kız naptım ben akıllı ton balıklı salata yapim dedim iyi tamam yapim de denemelik tadımlık yapsana akıllı tuttum koca Bi kase yaptım vee biz sevmedik ton balığın tadını şuan koca kase salatayla bakışıyoruz karşılıklı

Allah seni ya, ben geleyim çok severim ton balıklı salata

Gündüz öyle iş yaparken aklıma geldi kendime tek kelime ile ne diyebilirim diye. Şu an değilse bile geriye dönüp baktığımda sadece YALNIZLIK derdim ben. Sizin tepkinizi merak ettim o da çıkmadı
Bende çoğu zaman öyle düşünüyorum elimden geldiğince herkese yardımcı olmaya çalışırım ama zor zamanlarımda Bi bakmışım yalnız ben varım o yüzden iyi ki varım bende kendimi şimartırım napim

Tanisali çok olmadı ama cidden iyi ki varsın şimdiden

salatasını bilmiyorum ama kendisini çok severim geçmiş olsun canım. Yazık oldu balığa

Ben eksikliğini çok hissettim canım seni bilmiyorum da gerçi kuzenlerim hep yanımdaydı ama yine de kardeş başka olurdu heralde
Tabi kardeş başkadır, ama eşimin ailesini görünce benimki hiçbir şey diyorum, kardeş bağı onlarda maşaallah

Tabi kardeş başkadır, ama eşimin ailesini görünce benimki hiçbir şey diyorum, kardeş bağı onlarda maşaallah
Abim kardeşim var da ben kız isterdim kendimi aralarında hep kekolar gibi hissediyordum yoksa iki günde bir görüyorum hepsini dayanamam yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…