- 25 Aralık 2020
- 673
- 783
- 33
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
Neden yalnızlık kuzum diycem ama, geçmişte sorsaydın bana belki bende aynı kelimeyi söylerdim, ama şimdi bambaika düşünüyorum, yaş geçtikçe insanın algılaması farklı oluyor hayatıGündüz öyle iş yaparken aklıma geldi kendime tek kelime ile ne diyebilirim diye. Şu an değilse bile geriye dönüp baktığımda sadece YALNIZLIK derdim ben. Sizin tepkinizi merak ettim o da çıkmadı
Amin tatlım, ama öyle surat asmak yok tamaö mı amam ❤
:) tamam ❤Amin tatlım, ama öyle surat asmak yok tamaö mı
Ben evin tek kızıyım da . Bu çok zor bir durum. Genel olarak da üniversite yıllarında ve öncesinde de çok sıkıntılar yaşadım . En kısa böyle yazabilirimNeden yalnızlık kuzum diycem ama, geçmişte sorsaydın bana belki bende aynı kelimeyi söylerdim, ama şimdi bambaika düşünüyorum, yaş geçtikçe insanın algılaması farklı oluyor hayatı
Örgü- yemek oyalanmacaNapıyor bizim kızlar acaba
Ahhh kuzum benim iki abim var benim bende tek kızım, hatta evşn hep en büyüğü olmak durumunda kaldımBen evin tek kızıyım da . Bu çok zor bir durum. Genel olarak da üniversite yıllarında ve öncesinde de çok sıkıntılar yaşadım . En kısa böyle yazabilirim
Bende çok mutlu oluyorum ohhoo şimdi dolu mesaj var tek okuyum da yazim bariGüzel haber ihtimalini eledim de kötü haber bari almasakmesajlarınızı okuyup okuyup mutlu oluyorum eğer, heley ki açmışsınız bu topiği
Ne mutlu bana
Kuzum mm seni o diplerden çıkartmak için elimizden ne geliyorsa biz buradayızÇoook iyi, bizi de çek o göklere nolurrrrrsun
Dipte olmak feci fena bişey
Aminn kuzum inşallah umudumuzu kaybetmek yok Rabbim imhitanımızı kolaylaştırsın inşallahAllah hepimize nasip etsin inşallah kucağımızı boş birakmasin❤
Sorma kız naptım ben akıllıNapıyor bizim kızlar acaba
Amin inşallah canimm ❤❤❤Aminn kuzum inşallah umudumuzu kaybetmek yok Rabbim imhitanımızı kolaylaştırsın inşallah
Allah seni ya, ben geleyim çok severim ton balıklı salataSorma kız naptım ben akıllıton balıklı salata yapim dedim iyi tamam yapim de denemelik tadımlık yapsana akıllı tuttum koca Bi kase yaptım vee biz sevmedik ton balığın tadını şuan koca kase salatayla bakışıyoruz karşılıklı
Bende çoğu zaman öyle düşünüyorum elimden geldiğince herkese yardımcı olmaya çalışırım ama zor zamanlarımda Bi bakmışım yalnız ben varımGündüz öyle iş yaparken aklıma geldi kendime tek kelime ile ne diyebilirim diye. Şu an değilse bile geriye dönüp baktığımda sadece YALNIZLIK derdim ben. Sizin tepkinizi merak ettim o da çıkmadı
Valla mı ya bende ne bilim Bi deneyim dedim ama yok sanırım Bi daha almayızAllah seni ya, ben geleyim çok severim ton balıklı salata
Tanisali çok olmadı ama cidden iyi ki varsın şimdidenBende çoğu zaman öyle düşünüyorum elimden geldiğince herkese yardımcı olmaya çalışırım ama zor zamanlarımda Bi bakmışım yalnız ben varımo yüzden iyi ki varım bende kendimi şimartırım napim
Ben eksikliğini çok hissettim canım seni bilmiyorum daAhhh kuzum benim iki abim var benim bende tek kızım, hatta evşn hep en büyüğü olmak durumunda kaldım
Sorma kız naptım ben akıllıton balıklı salata yapim dedim iyi tamam yapim de denemelik tadımlık yapsana akıllı tuttum koca Bi kase yaptım vee biz sevmedik ton balığın tadını şuan koca kase salatayla bakışıyoruz karşılıklı
Tabi kardeş başkadır, ama eşimin ailesini görünce benimki hiçbir şey diyorum, kardeş bağı onlarda maşaallahBen eksikliğini çok hissettim canım seni bilmiyorum dagerçi kuzenlerim hep yanımdaydı ama yine de kardeş başka olurdu heralde
Abim kardeşim var da ben kız isterdim kendimi aralarında hep kekolar gibi hissediyordumTabi kardeş başkadır, ama eşimin ailesini görünce benimki hiçbir şey diyorum, kardeş bağı onlarda maşaallah
Sizlerde iyi ki varsınız kuzum iyi ki tanımışımTanisali çok olmadı ama cidden iyi ki varsın şimdiden
He ya çok üzüldümsalatasını bilmiyorum ama kendisini çok severim geçmiş olsun canım. Yazık oldu balığa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?