- 25 Aralık 2020
- 673
- 783
- 33
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
Kekolar gibi Allah seni deliAbim kardeşim var da ben kız isterdim kendimi aralarında hep kekolar gibi hissediyordumyoksa iki günde bir görüyorum hepsini dayanamam yoksa
İyi geceler canım
İyi geceler tatlım
İnşaallah, en hayırlı zamanda güzel maksatlarımıza erişmek duâsıyla. ..
Kendime kendim için o kadar değişik zamanlarda o kadar çok farklı tariflerim var ki şöyle geçmişe baktığımda,Gündüz öyle iş yaparken aklıma geldi kendime tek kelime ile ne diyebilirim diye. Şu an değilse bile geriye dönüp baktığımda sadece YALNIZLIK derdim ben. Sizin tepkinizi merak ettim o da çıkmadı
Laf olsun diye demiyorum olumlu düşünün. Elinizi koyun karniniza, guzel niyetler düşünün. Kist, karanlik, kan, hastalik dusunmeyin. Sifa, huzur, hayat, saglik düşünün. Size bunlari soylerken oyle zor zamanlar yasiyorum ki, bos laf olsun diye demiyorum ama kötüyü cagirmayin. Bu surec bizi cok kirilgan hale getiren bir surec. Ben, bunu yasamamis insanlarin bizi anlamayacagini dusunuyorum. Insanlar gözlerini devire devire "10 yil uğraştilar sonra oldu bak sen de üzülme" filan diyorlar benim icimden o 10 yilda o insanlarin cektigi maddi manevi sıkıntılara nasil dayandilar diye oyle bir aci geciyor ki... Neyse uzun bir mesaj oldu. Lutfen catlamamis yumurtalarinizla konusun, sizi uzmeden gitsinler.Bu şansa benim 3 yımırtada kiste dönmüştürteşekkür ederim bekleyem bakam cani isteyince gelsin
Haklisiniz , bu süreç bizi hem daha kırılgan , hem daha sinirli yaptı aslında.. insanların belki iyi niyetle söylediği şeyler bile batar oldu, eşime karşı bile daha agresif olduğumu hissediyorum.. iyi gelmiyor olumsuz şeyler hayatıma da vücuduma da ama artık o kadar alıştım ki bir şeyler için mücadele etmeye , iyi bir şey bekleyemiyorum bile :) inşallah öyle olur , üzmeden çeker giderler bir an önce...Laf olsun diye demiyorum olumlu düşünün. Elinizi koyun karniniza, guzel niyetler düşünün. Kist, karanlik, kan, hastalik dusunmeyin. Sifa, huzur, hayat, saglik düşünün. Size bunlari soylerken oyle zor zamanlar yasiyorum ki, bos laf olsun diye demiyorum ama kötüyü cagirmayin. Bu surec bizi cok kirilgan hale getiren bir surec. Ben, bunu yasamamis insanlarin bizi anlamayacagini dusunuyorum. Insanlar gözlerini devire devire "10 yil uğraştilar sonra oldu bak sen de üzülme" filan diyorlar benim icimden o 10 yilda o insanlarin cektigi maddi manevi sıkıntılara nasil dayandilar diye oyle bir aci geciyor ki... Neyse uzun bir mesaj oldu. Lutfen catlamamis yumurtalarinizla konusun, sizi uzmeden gitsinler.
Hadi inşallah canımm ikiside tutar baktın çift yumurta ikizin olur rabbim saglikla versin inşallahYa şimdi benim yumurtalar 1 tane iğne ile çatlamıyor diye burada da gördüm 2 tane yaptıranı o yüzden bu ay 2 tane mi iğne alsam diyordum eczacı da olmaz dedi şimdi onlar farklı zamanlarda yapmıştır siz ikisini aynı anda yaparsanız belki bişey olur dedi bide nette de hastanın kilosuna ve Bi değer dedi adı unuttum ona göre doz ayarlaması yapılır yazıyor korktum şimdi
Doktorun dediği gibi 1 tane yapim
Yumurtam 2 tane olmuş biri 16 biri 15 buçuk bugün de gonal f yapıp yarın gece 12 de çatlatma iğnesi yapcam dua edin
Allah razı olsun kuzum tüm isteyenlere Rabbim sağlık sıhhatli hayırlı evlatlar nasip eylesinHadi inşallah canımm ikiside tutar baktın çift yumurta ikizin olur rabbim saglikla versin inşallah
Valla belirti miydi bilmiyorum ama adetim gelmeden 2 3 önce deli gibi ağrı girmişti kasıklarıma afedersin lavabodan kalkamadım iki büklüm 1 2 saat ağrı çektim hatta umutlandım sonra benim sıpa tutundu herhalde diyeKizlar yumurtanin catlamayip kistlesme belirtisi var mı ?
Aynen öyle zor bir süreç ama olumsuz düşünmek yok umut her daim varHaklisiniz , bu süreç bizi hem daha kırılgan , hem daha sinirli yaptı aslında.. insanların belki iyi niyetle söylediği şeyler bile batar oldu, eşime karşı bile daha agresif olduğumu hissediyorum.. iyi gelmiyor olumsuz şeyler hayatıma da vücuduma da ama artık o kadar alıştım ki bir şeyler için mücadele etmeye , iyi bir şey bekleyemiyorum bile :) inşallah öyle olur , üzmeden çeker giderler bir an önce...
Rabbim yardımcın olsun kuzum inşallah sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip eylesin çektiğin sıkıntını feraha kavuştursunLaf olsun diye demiyorum olumlu düşünün. Elinizi koyun karniniza, guzel niyetler düşünün. Kist, karanlik, kan, hastalik dusunmeyin. Sifa, huzur, hayat, saglik düşünün. Size bunlari soylerken oyle zor zamanlar yasiyorum ki, bos laf olsun diye demiyorum ama kötüyü cagirmayin. Bu surec bizi cok kirilgan hale getiren bir surec. Ben, bunu yasamamis insanlarin bizi anlamayacagini dusunuyorum. Insanlar gözlerini devire devire "10 yil uğraştilar sonra oldu bak sen de üzülme" filan diyorlar benim icimden o 10 yilda o insanlarin cektigi maddi manevi sıkıntılara nasil dayandilar diye oyle bir aci geciyor ki... Neyse uzun bir mesaj oldu. Lutfen catlamamis yumurtalarinizla konusun, sizi uzmeden gitsinler.
Adet dönemi öncesi ya da sonrasında uzun süren pas rengi akıntı belki bir belirti, ağrılar ise kişiden kişiye göre değişiyor, kimileri bir kasıkta bıçak gibi kesen ağrılardan bahsediyor. Elbette ki en iyi yöntem ultrason.Kizlar yumurtanin catlamayip kistlesme belirtisi var mı ?
Çok teşekkür ederim güzel sözleriniz, dilekleriniz için, inşallah kavuşuruz.Rabbim yardımcın olsun kuzum inşallah sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip eylesin çektiğin sıkıntını feraha kavuştursun
Dediğin gibi bu yoldan geçmeyen kimse bizi anlamıyor burada hepimiz aynı gemideyiz hepimiz birbirimize içten samimi dualar ediyoruz çünkü kendimizde aynı şeyleri yaşıyoruz hayatta tesadüf diye birşey yok bak senelerdir buraları takip ederim yeni üye oldum bu topiği açtım gelen giden Bi dua ediyor dua istiyor baksana güzel Rabbim bizleri birbirimizin dualarında buluşturuyor inşallah kabul olur dualarımız tüm isteyenler tüm bekleyenler mücadele edenler hayırlısı ile sağlıkla kavuşur duasına
İnşaallah canımÇok teşekkür ederim güzel sözleriniz, dilekleriniz için, inşallah kavuşuruz.
En son aşılamamda 20 ml iken Ovitrelle 'yi yapmıştım, öncekilerde de 19 ml di ölçümlerYa şimdi benim yumurtalar 1 tane iğne ile çatlamıyor diye burada da gördüm 2 tane yaptıranı o yüzden bu ay 2 tane mi iğne alsam diyordum eczacı da olmaz dedi şimdi onlar farklı zamanlarda yapmıştır siz ikisini aynı anda yaparsanız belki bişey olur dedi bide nette de hastanın kilosuna ve Bi değer dedi adı unuttum ona göre doz ayarlaması yapılır yazıyor korktum şimdi
Doktorun dediği gibi 1 tane yapim
Yumurtam 2 tane olmuş biri 16 biri 15 buçuk bugün de gonal f yapıp yarın gece 12 de çatlatma iğnesi yapcam dua edin
İnşaallah kuzum küçük mü diyon yumurtaları bugün Ki gonal f iğnemi yapmadım son 1 doz kaldı doktor yapma dursun dediEn son aşılamamda 20 ml iken Ovitrelle 'yi yapmıştım, öncekilerde de 19 ml di ölçümler
Hayırlı çatlamalar
Tesekkur ederım canımAdet dönemi öncesi ya da sonrasında uzun süren pas rengi akıntı belki bir belirti, ağrılar ise kişiden kişiye göre değişiyor, kimileri bir kasıkta bıçak gibi kesen ağrılardan bahsediyor. Elbette ki en iyi yöntem ultrason.
Kıyamam ya inşallah o günlerde gelecek çok iyi bilirim o sanmaları....Allah razı olsun kuzum tüm isteyenlere Rabbim sağlık sıhhatli hayırlı evlatlar nasip eylesin
Valla belirti miydi bilmiyorum ama adetim gelmeden 2 3 önce deli gibi ağrı girmişti kasıklarıma afedersin lavabodan kalkamadım iki büklüm 1 2 saat ağrı çektim hatta umutlandım sonra benim sıpa tutundu herhalde diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?