Aşılama 2021de Hamile Kalmak İsteyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Gündüz öyle iş yaparken aklıma geldi kendime tek kelime ile ne diyebilirim diye. Şu an değilse bile geriye dönüp baktığımda sadece YALNIZLIK derdim ben. Sizin tepkinizi merak ettim o da çıkmadı
Kendime kendim için o kadar değişik zamanlarda o kadar çok farklı tariflerim var ki şöyle geçmişe baktığımda,
kimi tarif edilebilir kimi edilemez
Tek bir sıfatla anlatamıyorum

Bu şansa benim 3 yımırtada kiste dönmüştür teşekkür ederim bekleyem bakam cani isteyince gelsin
Laf olsun diye demiyorum olumlu düşünün. Elinizi koyun karniniza, guzel niyetler düşünün. Kist, karanlik, kan, hastalik dusunmeyin. Sifa, huzur, hayat, saglik düşünün. Size bunlari soylerken oyle zor zamanlar yasiyorum ki, bos laf olsun diye demiyorum ama kötüyü cagirmayin. Bu surec bizi cok kirilgan hale getiren bir surec. Ben, bunu yasamamis insanlarin bizi anlamayacagini dusunuyorum. Insanlar gözlerini devire devire "10 yil uğraştilar sonra oldu bak sen de üzülme" filan diyorlar benim icimden o 10 yilda o insanlarin cektigi maddi manevi sıkıntılara nasil dayandilar diye oyle bir aci geciyor ki... Neyse uzun bir mesaj oldu. Lutfen catlamamis yumurtalarinizla konusun, sizi uzmeden gitsinler.

Haklisiniz , bu süreç bizi hem daha kırılgan , hem daha sinirli yaptı aslında.. insanların belki iyi niyetle söylediği şeyler bile batar oldu, eşime karşı bile daha agresif olduğumu hissediyorum.. iyi gelmiyor olumsuz şeyler hayatıma da vücuduma da ama artık o kadar alıştım ki bir şeyler için mücadele etmeye , iyi bir şey bekleyemiyorum bile :) inşallah öyle olur , üzmeden çeker giderler bir an önce...

Hadi inşallah canımm ikiside tutar baktın çift yumurta ikizin olur rabbim saglikla versin inşallah

Kizlar yumurtanin catlamayip kistlesme belirtisi var mı ?

Hadi inşallah canımm ikiside tutar baktın çift yumurta ikizin olur rabbim saglikla versin inşallah
Allah razı olsun kuzum tüm isteyenlere Rabbim sağlık sıhhatli hayırlı evlatlar nasip eylesin
Valla belirti miydi bilmiyorum ama adetim gelmeden 2 3 önce deli gibi ağrı girmişti kasıklarıma afedersin lavabodan kalkamadım iki büklüm 1 2 saat ağrı çektim hatta umutlandım sonra benim sıpa tutundu herhalde diye

Aynen öyle zor bir süreç ama olumsuz düşünmek yok umut her daim var
Bu süreçte size ne iyi geliyorsa onu yapın ve insanlardan olabildiğince uzak durun çünkü onlar ellerinde balyoz kalp kırmak için Bi köşede bekliyor gibi selam verince pat balyozu indiriyorlar

Rabbim yardımcın olsun kuzum inşallah sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip eylesin çektiğin sıkıntını feraha kavuştursun
Dediğin gibi bu yoldan geçmeyen kimse bizi anlamıyor burada hepimiz aynı gemideyiz hepimiz birbirimize içten samimi dualar ediyoruz çünkü kendimizde aynı şeyleri yaşıyoruz hayatta tesadüf diye birşey yok bak senelerdir buraları takip ederim yeni üye oldum bu topiği açtım gelen giden Bi dua ediyor dua istiyor baksana güzel Rabbim bizleri birbirimizin dualarında buluşturuyor inşallah kabul olur dualarımız tüm isteyenler tüm bekleyenler mücadele edenler hayırlısı ile sağlıkla kavuşur duasına

Adet dönemi öncesi ya da sonrasında uzun süren pas rengi akıntı belki bir belirti, ağrılar ise kişiden kişiye göre değişiyor, kimileri bir kasıkta bıçak gibi kesen ağrılardan bahsediyor. Elbette ki en iyi yöntem ultrason.

Çok teşekkür ederim güzel sözleriniz, dilekleriniz için, inşallah kavuşuruz.

En son aşılamamda 20 ml iken Ovitrelle 'yi yapmıştım, öncekilerde de 19 ml di ölçümler
Hayırlı çatlamalar

Tesekkur ederım canım 7 ay boyunca ovulasyonla takip ettim yumurtlama ve çatlamayı çok şükür bir sıkıntı yok bu konuda sanıyorum. Bu ay ovulasyon testi yapmadım ilk defa kasıkta da bir agrı oldu bıçak gibi değilde sanki nabız atması gibi acaba çatlamamı olmadı diye düşündüm inşallah öyle değildir

Kıyamam ya inşallah o günlerde gelecek çok iyi bilirim o sanmaları....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…