- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
Ne ilacına başlayacaksınız, hsg çekildi benim nasıl çekikecek anestesili mi anestezi olmadan mı
Ben anestezi yaptırmamıştımAnestezi olacak dedi zaten devlet yapmıyor özelde olacak ilaç için isim vermedi yumurtalari ben geliştircem artık dedi. Benimkiler malumCatlak-kurabiye gibi gelişmekte inat ediyorlar
Gelişecek inşallah bu defa moraller tavanda eller havada Bi sağa Bi sola hadi durma sende çalkalaAnestezi olacak dedi zaten devlet yapmıyor özelde olacak ilaç için isim vermedi yumurtalari ben geliştircem artık dedi. Benimkiler malumCatlak-kurabiye gibi gelişmekte inat ediyorlar
Benimki de anestezi olmadan yapılmıştıBen anestezi yaptırmamıştımhadi hayırlısı bakalım cancağzım gelişir olur biter Allahın izniyle
Doktordan doktora fark ediyor canım, şimdi Allah var yapan doktor iyiydi benim, gayet rahat geçti, ağrı eşiğimde yüksektir benimBenimki de anestezi olmadan yapılmıştıidrara sıkışmışım da südük torbam patlayacak gibi Bi histi anestezi daha kolay olur kuzum Tatli Limon
Bende çok kasıyorum kendimi ya bu defa napsam gitmeden rakı bira mi içsem kafa güzel girsemDoktordan doktora fark ediyor canım, şimdi Allah var yapan doktor iyiydi benim, gayet rahat geçti, ağrı eşiğimde yüksektir benimama tabi anestezi olursa hiçbir şey hissetme derdin yok aşılamada öyle olsa ya
Valla ben ayetel kürsi okudum rabbim kolaylaştır diye dualar ettimBende çok kasıyorum kendimi ya bu defa napsam gitmeden rakı bira mi içsem kafa güzel girsem
Biz hic iyi değiliz sanırımYa azıcık şeylere Bi kocaman mutluluklar yüklüyorum şu emojiler bile beni nası mutlu ediyorhele şu tipe bak
Anestezi olmayan bazı bayanlar çok ağrıli geçtiğini anlatıyor da bilmiyorum artık . İnşallah sağ salim geçer gider. Ben de korkagim biraz böyle konulardaBen anestezi yaptırmamıştımhadi hayırlısı bakalım cancağzım gelişir olur biter Allahın izniyle
Bende okuyum inşallah unutmamValla ben ayetel kürsi okudum rabbim kolaylaştır diye dualar ettim
İnşallah canım sendeki bu enerji biraz bize bulassa kalmaz stres falanGelişecek inşallah bu defa moraller tavanda eller havada Bi sağa Bi sola hadi durma sende çalkalastressiz Bi dönem geçircez kızlar sonra hopp Bi bakmışın hayalimizi yaşıyoruz P paradiseislander Tatli Limon @Gytaryst
Ya sorma erkekler de var sanırım burada ama bence bakmazlar bu konulara onlar +18e bakıyordurBiz hic iyi değiliz sanırımbir erkek okusa bence burayı neler düşünür
Valla bulaştırmak için elimden geleni yapıyorumİnşallah canım sendeki bu enerji biraz bize bulassa kalmaz stres falan
Ben denk gelmedim hiç . Umarım gelmem deYa sorma erkekler de var sanırım burada ama bence bakmazlar bu konulara onlar +18e bakıyordur
Sen unutursan biz okur yollarız tatlımBende okuyum inşallah unutmam
Ayy Allah razı olsun kuzum benimSen unutursan biz okur yollarız tatlım
Kızz bulamadım ya benBallkupum Catlak-kurabiye P paradiseislander konudan bağımsız bi şey sorcam . Mesela sizin hayatınız tek kelimeyle ozetlenecek olsaydı bu ne olurdu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?