Aşılama 2021de Hamile Kalmak İsteyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bi an şok olacaktım da sonra beynime oksijen gidince kuş olduğunu anladım ben de alcam inşallah
Kesin al ya ikna et eşini ücretsiz heran terapi işte ya o kadar komik maceralarımız var ki anlatamam gülmekten öldürüyor beni bazen o şapşik halleri hele kafasını yana yatırıp masum masum bakması felan anlatılmaz

Tesekkur ederim canim sifa olsun bakayim ona da
Teşekkür ederim amin inş kullandım bir çok kez fayda görmedm malesef. İnsanı biraz stresede sokuyor. gün aşırı ilişki olunca yapmayada gerek duymuyorum açıkcası
Haklisin ben de bazen strese giriyorum ama yumurtayı gördükçe de mutlu oluyorum heycanla eşime gösteriyorum bak içimde büyümüş bekliyor sanırsın içimde bebegim büyüyor umut iste ama 2 gunde 1 birliktelik fazlasıyla amaca hizmet ediyor
Anason içilmesini tavsiye ederim, her akşam bir bir buçuk bardak sıcsk suya 2 tatlı kaşığı anason brş dakika duracak sonra içilecek, 3 ay gibi bi sürede artış oldu 2 katı kadar
Canim cok cok tesekkur ederim sperm testi henüz yaptırmadı ama ben kendimce körler yapip veriyorum bu anasonu mutlaka deneyeceğim nerden alabilirim ve cay şeklinde mi bitki mi toz mu ?

Ballkupum P paradiseislander kızlar bu ovitrelle 2 doz yapılır mı bilginiz var mı foruma da yazdım dönen olmadı 1 tanesi yeterli olmuyor sanki ya yumişler kıpırdamıyor bile bu defa gene 1 tane yazdı da Bi çılgınlık yapıp 2 tane mi alsam

Aktarlarda satılıyor canıım toz halinde değilde taneli oluyor

Anaaaa kız 1 tane ile çatlamıyor mu, 2 tane yapan var sanki de çok da emşn değilim, doktora soru sor diye bi site var oraya m6 sorsak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…