Aşılama 2021de Hamile Kalmak İsteyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Anaaaa kız 1 tane ile çatlamıyor mu, 2 tane yapan var sanki de çok da emşn değilim, doktora soru sor diye bi site var oraya m6 sorsak
Hangi site kuzum acil lazım bana kimse de bişe demiyo bide yasaktan bulamadık zor 1 tane bulduktan ona göre ikincisini isteyim

Anaaaa kız 1 tane ile çatlamıyor mu, 2 tane yapan var sanki de çok da emşn değilim, doktora soru sor diye bi site var oraya m6 sorsak
Eczacı olmaz demiş kafam allak bullak ya yapan var burada duydum ama neye göre nasıl yaptılar dönmediler de

Kuzun senin iğne ile çatlama olmuyır mu neden stres yaptın bu kadar yumurtalar nasıl büyümüş mü ne kadarlar
Ya şimdi benim yumurtalar 1 tane iğne ile çatlamıyor diye burada da gördüm 2 tane yaptıranı o yüzden bu ay 2 tane mi iğne alsam diyordum eczacı da olmaz dedi şimdi onlar farklı zamanlarda yapmıştır siz ikisini aynı anda yaparsanız belki bişey olur dedi bide nette de hastanın kilosuna ve Bi değer dedi adı unuttum ona göre doz ayarlaması yapılır yazıyor korktum şimdi
Doktorun dediği gibi 1 tane yapim
Yumurtam 2 tane olmuş biri 16 biri 15 buçuk bugün de gonal f yapıp yarın gece 12 de çatlatma iğnesi yapcam dua edin

4 kez yaptım hep 1 doz yaptım ama kendi kendine 2 doz yapmasan mı acaba

Merhaba, bir süredir burayı okuyorum, 27 aralık gecesi çatlatma iğnesi oldum 29 aralıkta aşılama yapıldı, (ilk aşılmamamdı) dün akşam (aşılamanın 10. günü) ciddi adet sancısı yaşadım, bu arada vajinal progestan kullanıyorum, kan verdim bhcg değerim 1,16 çıktı. Negatif diye düşünüyorum ama henüz kanamam da olmadı, doktora sormak istemedim, pazartesi soracağım, fitili bırakayım mı benzer tecrübesi olup gebe olan oldu mu?

Adet günün ne kadar geçti? Hâlâ adet olmaadıysan fitili bitirene kadar devam et, ben bitirdim ama adet oldum maalesef

Adet günün ne kadar geçti? Hâlâ adet olmaadıysan fitili bitirene kadar devam et, ben bitirdim ama adet oldum maalesef
16 aralıkta adet olmuştum, genelde 27 - 28 günde bir oluyorum. Sanırım aşılama sürecinde verilen hormonlar adet günlerini de değiştirir. Beklenen adet günüme dek en azından vajinal progesteron kullanayım diye düşündüm, yine de aşılamanın 14.gününde doktora soracağım. Umarım kısa zamanda bebeğinize kavuşursunuz

Beta 5 in altindaysa yok demek ama kan için de erken zaten. İnşallah tutar canım adet günün ne zaman

Aşılama için olanlar değil de Progestan
geciktirmeyi yapan hormon,gebeymişsin gibi rahmi hazırlıyor, o yüzden adeti de geciktiriyo

Etmez miyiz kuzum ederiz tabi sende gönlünü ferah tut tamam mı, iğnedem sonra ne zaman gideceksin peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…