- 19 Kasım 2020
- 22.004
- 48.078
- 548
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
Hangi site kuzum acil lazım bana kimse de bişe demiyoAnaaaa kız 1 tane ile çatlamıyor mu, 2 tane yapan var sanki de çok da emşn değilim, doktora soru sor diye bi site var oraya m6 sorsak
Eczacı olmaz demiş kafam allak bullak ya yapan var burada duydum ama neye göre nasıl yaptılar dönmediler deAnaaaa kız 1 tane ile çatlamıyor mu, 2 tane yapan var sanki de çok da emşn değilim, doktora soru sor diye bi site var oraya m6 sorsak
Kontrol olacakmısınEczacı olmaz demiş kafam allak bullak ya yapan var burada duydum ama neye göre nasıl yaptılar dönmediler de
Kuzun senin iğne ile çatlama olmuyır mu neden stres yaptın bu kadar yumurtalar nasıl büyümüş mü ne kadarlarKontrol olacakmısın
Ya şimdi benim yumurtalar 1 tane iğne ile çatlamıyor diye burada da gördüm 2 tane yaptıranı o yüzden bu ay 2 tane mi iğne alsam diyordum eczacı da olmaz dedi şimdi onlar farklı zamanlarda yapmıştır siz ikisini aynı anda yaparsanız belki bişey olur dedi bide nette de hastanın kilosuna ve Bi değer dedi adı unuttum ona göre doz ayarlaması yapılır yazıyor korktum şimdiKuzun senin iğne ile çatlama olmuyır mu neden stres yaptın bu kadar yumurtalar nasıl büyümüş mü ne kadarlar
4 kez yaptım hep 1 doz yaptım ama kendi kendine 2 doz yapmasan mı acabaBallkupum P paradiseislander kızlar bu ovitrelle 2 doz yapılır mı bilginiz var mı foruma da yazdım dönen olmadı 1 tanesi yeterli olmuyor sanki ya yumişler kıpırdamıyor bile bu defa gene 1 tane yazdı da Bi çılgınlık yapıp 2 tane mi alsam
Aynen kuzum korktum zaten 1 tane yapcam sabah o çılgınlık ile 2 tane alacaktım geri vazgeçtim4 kez yaptım hep 1 doz yaptım ama kendi kendine 2 doz yapmasan mı acaba
Hadi bakalım yarın seninleyizBenim doktorcuk yarın ne dicek bakalım
Kaçıncı günün canım bugün inşallah uğurlu gelir bu sene hepimize . 2020 kara bi leke gibi kalacak heralde herkesin aklındaKuzum sağ olasın iyiyim ben çok şükür arada kasıkta batmalar oluyor o da normal
Adet günün ne kadar geçti? Hâlâ adet olmaadıysan fitili bitirene kadar devam et, ben bitirdim ama adet oldum maalesefMerhaba, bir süredir burayı okuyorum, 27 aralık gecesi çatlatma iğnesi oldum 29 aralıkta aşılama yapıldı, (ilk aşılmamamdı) dün akşam (aşılamanın 10. günü) ciddi adet sancısı yaşadım, bu arada vajinal progestan kullanıyorum, kan verdim bhcg değerim 1,16 çıktı. Negatif diye düşünüyorum ama henüz kanamam da olmadı, doktora sormak istemedim, pazartesi soracağım, fitili bırakayım mı benzer tecrübesi olup gebe olan oldu mu?
Benim doktor B,D, ve Folik asitin yanında Corasprin de verdi, hamile kalmayı pozitif etkilediği için
16 aralıkta adet olmuştum, genelde 27 - 28 günde bir oluyorum. Sanırım aşılama sürecinde verilen hormonlar adet günlerini de değiştirir. Beklenen adet günüme dek en azından vajinal progesteron kullanayım diye düşündüm, yine de aşılamanın 14.gününde doktora soracağım. Umarım kısa zamanda bebeğinize kavuşursunuzAdet günün ne kadar geçti? Hâlâ adet olmaadıysan fitili bitirene kadar devam et, ben bitirdim ama adet oldum maalesef
Beta 5 in altindaysa yok demek ama kan için de erken zaten. İnşallah tutar canımMerhaba, bir süredir burayı okuyorum, 27 aralık gecesi çatlatma iğnesi oldum 29 aralıkta aşılama yapıldı, (ilk aşılmamamdı) dün akşam (aşılamanın 10. günü) ciddi adet sancısı yaşadım, bu arada vajinal progestan kullanıyorum, kan verdim bhcg değerim 1,16 çıktı. Negatif diye düşünüyorum ama henüz kanamam da olmadı, doktora sormak istemedim, pazartesi soracağım, fitili bırakayım mı benzer tecrübesi olup gebe olan oldu mu?
Coraspin kanı sulandiriyor diye biliyorum ben. Demek bu yönü de varmışBenim doktor B,D, ve Folik asitin yanında Corasprin de verdi, hamile kalmayı pozitif etkilediği için
Aşılama için olanlar değil de Progestan16 aralıkta adet olmuştum, genelde 27 - 28 günde bir oluyorum. Sanırım aşılama sürecinde verilen hormonlar adet günlerini de değiştirir. Beklenen adet günüme dek en azından vajinal progesteron kullanayım diye düşündüm, yine de aşılamanın 14.gününde doktora soracağım. Umarım kısa zamanda bebeğinize kavuşursunuz
Kanı sulandırdığı için rahim ve rahim ağzında kanlanmayı çoğaltıp hamile kalmaya zemin hazırlıyomuşCoraspin kanı sulandiriyor diye biliyorum ben. Demek bu yönü de varmış
Benim doktorum vermişti aşılama sonrasıAşılama için olanlar değil de Progestan
geciktirmeyi yapan hormon,gebeymişsin gibi rahmi hazırlıyor, o yüzden adeti de geciktiriyo
Evet benimki de verdi kullandımBenim doktorum vermişti aşılama sonrası
Etmez miyiz kuzum ederiz tabiYa şimdi benim yumurtalar 1 tane iğne ile çatlamıyor diye burada da gördüm 2 tane yaptıranı o yüzden bu ay 2 tane mi iğne alsam diyordum eczacı da olmaz dedi şimdi onlar farklı zamanlarda yapmıştır siz ikisini aynı anda yaparsanız belki bişey olur dedi bide nette de hastanın kilosuna ve Bi değer dedi adı unuttum ona göre doz ayarlaması yapılır yazıyor korktum şimdi
Doktorun dediği gibi 1 tane yapim
Yumurtam 2 tane olmuş biri 16 biri 15 buçuk bugün de gonal f yapıp yarın gece 12 de çatlatma iğnesi yapcam dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?