Aşılama 2021de Hamile Kalmak İsteyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İnşaallah kuzum Rabbim kavuştursun
İnşallah sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin
Amin inşallah rabbim hiç bir kadının kadının kucağını boş bırakmasın yani hiç bi kadın derken bakmayıp dışarıya koyanlara vermesin

Yo çok seviyor aslında. İstemiyor da değil içten içe istiyor ama cesaret edemiyor hazır olmadığımızı düşünüyor ama ne zaman hazır olacağız bilmiyorum 4 sene oldu bi 4 sene daha mı bekleyecek bilmiyorum Çevremdeki hamilelik haberinde hem sevinip hep üzülüyorum böyle yaşamak çok zor

Tabi ki zor bir durum Rabbim yardımcın olsun çevresinde baba olan arkadaşları varsa onlar konuşması lazım
Eşin de haklı çok büyük sorumluluk çocuk yetiştirmek ama bunlardan kaçarak yaşamayız ki kendimi daha iyi nasıl geliştiririm nasıl üstesinden gelebilirim mantığı lazım
Bende olmadıkça çok düşündüm acaba anne olmayı mı hak etmiyorum diye hatta sonra korktum olursa napıcam yapabilecek miyim bakabilecek miyim diye sonra bakıyorsun aynaya 'o gelsin hele ben onun için herşeyi yapmaya hazırım' diyorsun
Çok uzun yazdım kusura bakma canım ama dediğim gibi arkadaşları konuşsun oda etkili olmuyorsa Bi destek alın derim

Hayırlısı olsun kuzum, sen nasılsın iyi misin
Amin canım, hayırlısı diye dua ettik hep.. moral olarak düştü tabi modum da.. napalim , yaza kadar gezip maddi olarak kendimi tamamlayıp direk tüp bebek yapcam sanırım.. her seferinde aynı stres ağır geliyor.. umutlan , bekle , hamile psikolojisine gir, sonra gelsin negatif sonuç...

Öyle kuzum yaşadığımız şeyler kolay değil, psikolojik olarak bizi etkiliyor, çok etkiliyor yıpratıyor hakkımız da her şeyin hayırlısı. Senin yaş kaçtı canım, doktorun 2 aşılama mı dedi, sonrasında tüp bebeğe geçiş miydi. Planlar bu şekildemiydi

Ben 28 yaşımdayım tatlım , yok doktor adet olunca gel bidaha aşılama yapalım dedi aslında ama diyorum ya süreç her seferinde biraz daha yıpratıyor beni, haberlerde de inadına inadına doğurup çöpe atanlar falan çıkıyor karşıma daha çok kızıyorum kızmaya hakkım olmadan ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…