- 21 Ağustos 2020
- 2.680
- 5.826
- 108
- 30
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
HahaYok yavrum bitki çayı gibi düşün en fazla uyku getirebilir
Amin inşallah rabbim hiç bir kadının kadının kucağını boş bırakmasın yani hiç bi kadın derken bakmayıp dışarıya koyanlara vermesinİnşaallah kuzum Rabbim kavuştursun
İnşallah sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin
Amin canım inşallahAmin inşallah rabbim hiç bir kadının kadının kucağını boş bırakmasın yani hiç bi kadın derken bakmayıp dışarıya koyanlara vermesin
Aminn canım inşallahAmin inşallah rabbim hiç bir kadının kadının kucağını boş bırakmasın yani hiç bi kadın derken bakmayıp dışarıya koyanlara vermesin
Eşim sadece onu içiyor, 3 ayda etkisini gördük, o çok araştırmıştı bu konuyu, ilk başlarda keçiboynuzu içti ama sonra anasona döndükHahadeniycem ama canım anasonun yarıycağını bilmiyordum
Keçiboynuzunu benimki içmiyor canım çok zar zorEşim sadece onu içiyor, 3 ayda etkisini gördük, o çok araştırmıştı bu konuyu, ilk başlarda keçiboynuzu içti ama sonra anasona döndük
Ama anasonun kokusu kötü olmaz bide bitki çayı gibiyse içerEşim sadece onu içiyor, 3 ayda etkisini gördük, o çok araştırmıştı bu konuyu, ilk başlarda keçiboynuzu içti ama sonra anasona döndük
Yo çok seviyor aslında. İstemiyor da değil içten içe istiyor ama cesaret edemiyor hazır olmadığımızı düşünüyor ama ne zaman hazır olacağız bilmiyorum 4 sene oldu bi 4 sene daha mı bekleyecek bilmiyorum4 sene mi bende yeni evlisin felan sanıyordum kuzum sen adamı ikna etmeye bak peki sevmiyor mu çocukları yani yeğenleri felan varsa onlara tavrı nasıl
Çünkü yanlış anlama ha diyince de olmuyormuş bizim ağzımız ondan yanık
Tabi ki zor bir durum Rabbim yardımcın olsun çevresinde baba olan arkadaşları varsa onlar konuşması lazımYo çok seviyor aslında. İstemiyor da değil içten içe istiyor ama cesaret edemiyor hazır olmadığımızı düşünüyor ama ne zaman hazır olacağız bilmiyorum 4 sene oldu bi 4 sene daha mı bekleyecek bilmiyorumÇevremdeki hamilelik haberinde hem sevinip hep üzülüyorum böyle yaşamak çok zor
Günaydın cancağzım nasılsın bug0n
Geçti akşam ki sinirim yine musmutlu uyandımGünaydın cancağzım nasılsın bug0n
Yok kuzum sağ olasın gayet iyiyim, akşam araada kasık sancısı oldu ama doktor normal demişti onaGeçti akşam ki sinirim yine musmutlu uyandımsen nasılsın asıl kuzucum ağrın sızın var mı
Hayırlısı olsun kuzum, sen nasılsın iyi misinIkinci aşılama da negatif çıktı canlar.. nasip başka zamana
Amin canım, hayırlısı diye dua ettik hep.. moral olarak düştü tabi modum da.. napalim , yaza kadar gezip maddi olarak kendimi tamamlayıp direk tüp bebek yapcam sanırım.. her seferinde aynı stres ağır geliyor.. umutlan , bekle , hamile psikolojisine gir, sonra gelsin negatif sonuç...Hayırlısı olsun kuzum, sen nasılsın iyi misin
Öyle kuzum yaşadığımız şeyler kolay değil, psikolojik olarak bizi etkiliyor, çok etkiliyor yıpratıyorAmin canım, hayırlısı diye dua ettik hep.. moral olarak düştü tabi modum da.. napalim , yaza kadar gezip maddi olarak kendimi tamamlayıp direk tüp bebek yapcam sanırım.. her seferinde aynı stres ağır geliyor.. umutlan , bekle , hamile psikolojisine gir, sonra gelsin negatif sonuç...
Ben 28 yaşımdayım tatlım , yok doktor adet olunca gel bidaha aşılama yapalım dedi aslında ama diyorum ya süreç her seferinde biraz daha yıpratıyor beni, haberlerde de inadına inadına doğurup çöpe atanlar falan çıkıyor karşıma daha çok kızıyorum kızmaya hakkım olmadan ..Öyle kuzum yaşadığımız şeyler kolay değil, psikolojik olarak bizi etkiliyor, çok etkiliyor yıpratıyorhakkımız da her şeyin hayırlısı. Senin yaş kaçtı canım, doktorun 2 aşılama mı dedi, sonrasında tüp bebeğe geçiş miydi. Planlar bu şekildemiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?