- 19 Kasım 2020
- 22.003
- 48.078
- 548
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
Kuzummm cidden ne diyeceğimi bilemedim oda ayrı bi durum burda topik açtın mı bu konu ile ilgili bilen eden varsa yardımcı olurlarAllah razı olsun canım teşekkür ederim destek olduğun için, inşallah en hayırlı zamanda kucağınız bebekle dolarArkadaşları da konuşuyor ama onunla olacak iş değil, senelerdir ikna edemedim ben de bıraktım artık acımı kendi içimde yaşıyorum ona belli etmiyorum ama biliyo musun çocuk sahibi olmaya çalışan kadınlara bile özeniyorum çünkü onlar eşleriyle beraber istiyorlar bekliyorlar, ben sadece istiyorum ve her ay adet olacağımı biliyorum hiç umudum yok yani, onlar gibi ay acaba heyecanı bile yaşamıyorum. Keşke benim eşim de isteseydi beraber heveslenseydik beni anne olarak görmek isteseydi... Dua et canım yoruldum artık ben de
Siz bari enerjik pozitif olun ben de iş yolİyi olacak tabi ben hepinize yetecek kadar pozitif enerji göndercem elimden geldiğinceTatli Limon Ballkupum
Bu arada doktor iyi demiş kuzum bence de biraz kendi haline bırak dene bakalım inşallah gerek kalmaz tüp bebeğe yumurtlama zamanlarında da gün aşırı değerlendir ama çocuk düşünmeden yani keyfi olarak stres yapmadan bunlar zor biliyorum ama biz burdayız gerekirse fantezi de kurarız
İngilizce canım benimkiAyyy gerçekten miiii? Çok mutlu oldumhangi branş benim okul öncesi
Al benden de o kadarSiz bari enerjik pozitif olun ben de iş yol
Bugün içim kapkara hiçbir şeye sevinesim de yok üzülesim de
öyle odun gibi donuk ve hissizim
Kuzum benim her şeyin başı stres zaten bi sakin olabilsek zatenMerhabalar kızlar
Gittim geldim doktora
Tekrardan her şeyin normal göründüğünü anlattı, adet gecikmem de progestan yüzündenmiş
1 kez biyokimyasal gebelik oluştuğuna göre hamile kalabiyosun demek ki dedi
İsterseniz 1, 2 ay bekleyin, kendiniz deneyin dedi
İstemezseniz gelecek adette tüp bebek tedavisi başlarız dedi..
Tabi bu arada psikolojimiz de iyi olacak(MIŞ)
Kuzummmm yapma böyle hwr şey bizim için biliyorsun kabullenmek kolay değil biliyorum, psikolojik destek almayo düşünmez misinSiz bari enerjik pozitif olun ben de iş yol
Aaaaaa iç karartmak yok ama kuzularAl benden de o kadar
Kabullenmemek de değil,Kuzummmm yapma böyle hwr şey bizim için biliyorsun kabullenmek kolay değil biliyorum, psikolojik destek almayo düşünmez misin
Elimde değilAaaaaa iç karartmak yok ama kuzular
Siz bari enerjik pozitif olun ben de iş yol
Kızlarr yapmayın böyle ya tamam Bazen oluyor insan aylak aylak yatıp bişey yapası gelmiyor yatın tamam ama komik şeyler izleyin Bi yandan ister istemez enerji veriyoAl benden de o kadar
Sen bize mi taşınsanKızlarr yapmayın böyle ya tamam Bazen oluyor insan aylak aylak yatıp bişey yapası gelmiyor yatın tamam ama komik şeyler izleyin Bi yandan ister istemez enerji veriyo
İnsan ne diyeceğini de bilemiyor bazenKabullenmemek de değil,
olsa nolcak ki başımız göğe mi erecek hissi bu
Ne resmi kız ben o kadar becerikli değilimBallkupum Tatli Limon P paradiseislander valla resim ekleyim dedim ama karıştırdım sanırım ortalığı ya bu uygulamadan eklenmiyor sizde de mi öyle
Ne resmi kız ben o kadar becerikli değilimBallkupum Tatli Limon P paradiseislander valla resim ekleyim dedim ama karıştırdım sanırım ortalığı ya bu uygulamadan eklenmiyor sizde de mi öyle
Valla bende güzel şeyler paylaşayım dedim karman çorman etmişimNe resmi kız ben o kadar becerikli değilim
Ekleniyor resim canım. Ne yukleyeceksinBallkupum Tatli Limon P paradiseislander valla resim ekleyim dedim ama karıştırdım sanırım ortalığı ya bu uygulamadan eklenmiyor sizde de mi öyle
Yok çünkü diyecek bişeyİnsan ne diyeceğini de bilemiyor bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?