Aşılama 2021de Hamile Kalmak İsteyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benim de 2 tane başarısız aşılama oldu
Miyomlar için bitkisel bişey var mı ki kuzum hiç bilmiyorum o konuyu

Yok canım öyle şeyler yapamıyorum çünkü dk hapı bana yasak, vücudum kaldırmıyor. Öyle numaralara başvurmak istemiyorum o da istesin heveslensin istiyorum ama 4 sene olacak tık yok adamda :)

Yok canım öyle şeyler yapamıyorum çünkü dk hapı bana yasak, vücudum kaldırmıyor. Öyle numaralara başvurmak istemiyorum o da istesin heveslensin istiyorum ama 4 sene olacak tık yok adamda :)

4 sene mi bende yeni evlisin felan sanıyordum kuzum sen adamı ikna etmeye bak peki sevmiyor mu çocukları yani yeğenleri felan varsa onlara tavrı nasıl
Çünkü yanlış anlama ha diyince de olmuyormuş bizim ağzımız ondan yanık

Kızz götür beni gittiğin yere Valla Allah tan korona var da gidip gelmiyoruz Bi yere işime geldi bu süreç tabi sağ salim biter inşallah
Aynen valla işimize geldi, bi de asilama tutsaydı da karantinadan 3 kişi çıksaydık pek iyi olacaktıhemen gel uşak banaz :))

Bende de miyom var canım, gebeliğin oluşacağı yerde değilse sıkıntı olmuyormuş
Canım 3de rahmin dışında ama biri bakılıyor dedi 3 buçukluk olan için bu ay rahat bıraktım bidahaki ay başka doktora gidip sorup karar vericem senin nerde biliyo musun boyutunu falan

Anason mu , az onu anlatabilir mısın dadlim nasıl kullandın anasonu ? Ben adama anason iccekmisin 2 kat artıyormuş sperm desem rakıya başlar Allah korusun
Sesli güldüm yeminle, şimdi bir bir buçuk su bardağına 2 tatlı kaşığı anason koyuyorsun, 5 dakika demlenmesini bekle hergün içsin bi bardak, hergün içmiyordu ilk başlarda ama sonra her akşam içti, valla şifa niyetine

Canım 3de rahmin dışında ama biri bakılıyor dedi 3 buçukluk olan için bu ay rahat bıraktım bidahaki ay başka doktora gidip sorup karar vericem senin nerde biliyo musun boyutunu falan
Valla söyledi gösterdi de 1 mm mi cm mi hatırlamıyorum

Kafa oluyo mu peki bunu içince

Bende düşünüyorum ama eşim görevde o gelene kadar baya bi zaman geçer galiba herhalde yaza rabbim nasip ederse inşallah olur diye düşünüyorum :) :)

Bende düşünüyorum ama eşim görevde o gelene kadar baya bi zaman geçer galiba herhalde yaza rabbim nasip ederse inşallah olur diye düşünüyorum :) :)
İnşaallah kuzum Rabbim kavuştursun
İnşallah sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…