- 19 Kasım 2020
- 22.019
- 48.113
- 548
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
Valla ya rahim filmini ben diyorum spermi ben yaptırıyorum eve ultrason cihazı alıp kendi işimi kendim göreyim bari öğrendik artık neyin nerde olduğunuEee kız tedaviyi de aen kendin uyguluycan bu gidişle
Kız he he o zaten bi doktor kadar biliyoEee kız tedaviyi de aen kendin uyguluycan bu gidişle
Malesef devam ediyorumEyvah, eyvah o zaman
O doktora devam mı ediyosunuz?
Çok mühim bi konuyu atlamış
Yok kız estağfurullah
Mümkünse etmesen be canımMalesef devam ediyorum
Aynen kuzum bu ay gidiyim de dicem zaten tüp bebeğe geçicez diye ha bire ilacına şuna buna para harcıyoruz hemde vakit kaybediyoruzMümkünse etmesen be canım
Çoook hassas bir konu şu yaşadığımız,ayrıntılar çok önemli
Canım tüp bebeğe mi geçceksinAynen kuzum bu ay gidiyim de dicem zaten tüp bebeğe geçicez diye ha bire ilacına şuna buna para harcıyoruz hemde vakit kaybediyoruz
Anaaaa o nasıl yapılıyorP paradiseislanderBallkupum kızlar bu arada bişe dicem profiliniz açık bilgilerin görünüyor bende yeni fark ettim gizlilik ayarlarından kapatın
Hepsini mi. Hiç kimse yapacağızP paradiseislanderBallkupum kızlar bu arada bişe dicem profiliniz açık bilgilerin görünüyor bende yeni fark ettim gizlilik ayarlarından kapatın
He kuzum ya inatçı yımırtalarla dövüşcez yoksaCanım tüp bebeğe mi geçceksin
Tam hatırlayamadım bakimHepsini mi. Hiç kimse yapacağız
Kuzum profil detaylarını ve kimlik bilgilerini hiç kimse yap sonra haber ver de kontrol edeyim olmuş muHepsini mi. Hiç kimse yapacağız
Canım tüp bebeğe mi geçceksin
Yaptım bişeyler ama kapandı mı acaba?P paradiseislanderBallkupum kızlar bu arada bişe dicem profiliniz açık bilgilerin görünüyor bende yeni fark ettim gizlilik ayarlarından kapatın
İnşaallah nasip olur kuzum hayrlısıyla sağlıkla sıhhatle evliliğinde de bir ömür mutluluklar dileriz canımocakta evleniyorum iki üç ay bekleyip ben de bebiş istiyorum
Olmuş kuzum kapanmışYaptım bişeyler ama kapandı mı acaba?
Bende düşünüyorum canım görüştümde aynı zamanda doktorla ama kararsızım çünkü eğer yaptırırsam öncesinde ameliyat olmam gerekiyo rahmin dışında 3 tane 2 2buçuk ve 3 buçuk boyutlarında miyomum var 3 buçuk yıllık evliyim 2 başarısız aşılamam var onların dışında bi problem gözükmüyor şuan için bugüne kadar gittiklerim engel olmaz miyomun diyorlardı ondan kafam karışıkHe kuzum ya inatçı yımırtalarla dövüşcez yoksayani inşallah kimsenin tüp bebeğe gerek kalmadan hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatları olur
Ama biraz beklerde mi geçerim hemen mi onu bilemedim
Bende de miyom var canım, gebeliğin oluşacağı yerde değilse sıkıntı olmuyormuşBende düşünüyorum canım görüştümde aynı zamanda doktorla ama kararsızım çünkü eğer yaptırırsam öncesinde ameliyat olmam gerekiyo rahmin dışında 3 tane 2 2buçuk ve 3 buçuk boyutlarında miyomum var 3 buçuk yıllık evliyim 2 başarısız aşılamam var onların dışında bi problem gözükmüyor şuan için bugüne kadar gittiklerim engel olmaz miyomun diyorlardı ondan kafam karışık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?