• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2021de Hamile Kalmak İsteyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ben 28 yaşımdayım tatlım , yok doktor adet olunca gel bidaha aşılama yapalım dedi aslında ama diyorum ya süreç her seferinde biraz daha yıpratıyor beni, haberlerde de inadına inadına doğurup çöpe atanlar falan çıkıyor karşıma daha çok kızıyorum kızmaya hakkım olmadan ..
Ah kuzum hepimiz aynıyız, bu konuda karar senin tabiki de, biz destekciniz. Eğer bir sorun yoksa biraz oluruna bırakmayı denesen. (sorduk mu söyledin mi hatırlamıyorum kusura bakma 🙈) bu süreçler gerçekten çok stresli hak veriyorum, aynısını yaşıyoruz. Yaşın genç diye diyorum, bizimkiler biraz geçti zira 😄😄

Aynen canım inşallah olumlu olur sonucun seninle birlikte bizde seviniriz 😍🥰🐣
İnşaallah kuzum valla pek oralı değilim, evdeyim rapor aldım ama normal izinliymişim gibü düşünüyorum, uzattım ayaklarımı açtım dizileri aldım örgüyü elime ohhhh 🤣🤣🤣 mis gel de kahve içelim karşılıklı

Ben 28 yaşımdayım tatlım , yok doktor adet olunca gel bidaha aşılama yapalım dedi aslında ama diyorum ya süreç her seferinde biraz daha yıpratıyor beni, haberlerde de inadına inadına doğurup çöpe atanlar falan çıkıyor karşıma daha çok kızıyorum kızmaya hakkım olmadan ..
Niye kızmaya hakkımız olmasın ki biz senelerce uğraşıyoruz onlar 5 dk lık keyifleri için yapıp çöpe atıyor Allah bin cezalarını versin
Kuzum benimde ikinci aşılama negatif senin gibi tüp bebek düşünüyorum dediğin gibi çok yorucu oluyor o ilaçlar mahvediyor zaten
Rabbim inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan hayırlısı ile nasip eder kuzum

İnşaallah kuzum valla pek oralı değilim, evdeyim rapor aldım ama normal izinliymişim gibü düşünüyorum, uzattım ayaklarımı açtım dizileri aldım örgüyü elime ohhhh 🤣🤣🤣 mis gel de kahve içelim karşılıklı
Ohh orda olmak vardı afiyet olsun kuzumm en iyisini yapmışın valla zaten düşündükçe stres heyecan basıyor en iyisi oralı olmamak 💃💃🥳

Ah kuzum hepimiz aynıyız, bu konuda karar senin tabiki de, biz destekciniz. Eğer bir sorun yoksa biraz oluruna bırakmayı denesen. (sorduk mu söyledin mi hatırlamıyorum kusura bakma 🙈) bu süreçler gerçekten çok stresli hak veriyorum, aynısını yaşıyoruz. Yaşın genç diye diyorum, bizimkiler biraz geçti zira 😄😄
Eşimde varikosel sorunu vardı canım , ileri hızlı ve morfoloji problemimiz vardı, hoş hala var 😂 aynen yaza kadar oluruna bırakıp sonra yazın direk tüp bebek yapar geçerim diyorum, Allah ol derse o zamana kadar olur zaten.. sizde de ciddi problemler yoktur inşallah 💕

Ooooh keyfin bol olsun şifa olsun bebişine inşallah saglamca gelsin otursun yerine burda hep beraber sevinelim sana gün sayalım ❤

Niye kızmaya hakkımız olmasın ki biz senelerce uğraşıyoruz onlar 5 dk lık keyifleri için yapıp çöpe atıyor Allah bin cezalarını versin
Kuzum benimde ikinci aşılama negatif senin gibi tüp bebek düşünüyorum dediğin gibi çok yorucu oluyor o ilaçlar mahvediyor zaten
Aminnn, insanlar çok kötü ve düşüncesiz gerçekten.. inşallah canım, hepimize nasip eder inşallah Rabbim daha zorlu tedavilere gerek kalmadan 😍😍

Eşimde varikosel sorunu vardı canım , ileri hızlı ve morfoloji problemimiz vardı, hoş hala var 😂 aynen yaza kadar oluruna bırakıp sonra yazın direk tüp bebek yapar geçerim diyorum, Allah ol derse o zamana kadar olur zaten.. sizde de ciddi problemler yoktur inşallah 💕
Ameliyat oldu mu canım, tam bilgim ypk bu konuda ama, ameliyat ile düzeliyor diye duymuştum, valla bizde görünürde bi şey yok, prolaktin yüksek çıkıyor arada onu da düşürdük, canım bu işin başı stres bizler çok kafaya takıyoruz, biz bilmiyoruz Allah biliyor işte. Nasip ettiyse zaten olacak oluruna bırakbilsek düzelecek her şey 😄😄😄

İnsanın içi gidiyor, gitmez mi yüreğin cız ediyor. İçin paramparça oluyor, kızıyorsun, küfrediyorsun, ben bu kadar isterken benim olmuyor, ama onların olup atıyorlar diyorsun, isyan etme noktasına gelip duruyorsun, biliyorsun ki Allahın bir bildiği, dilediği, istediği var. Allaha havale ediyoruz. 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Ameliyat oldu mu canım, tam bilgim ypk bu konuda ama, ameliyat ile düzeliyor diye duymuştum, valla bizde görünürde bi şey yok, prolaktin yüksek çıkıyor arada onu da düşürdük, canım bu işin başı stres bizler çok kafaya takıyoruz, biz bilmiyoruz Allah biliyor işte. Nasip ettiyse zaten olacak oluruna bırakbilsek düzelecek her şey 😄😄😄
Oldu canım ilk sonuçlarda düzeldi sonra bayağı bi düştü tekrar.. ben de vitaminlerin ters etki yaptığına inandım artık 😂 bu ay düşünmek yok dediğim her ay biri hamile olduğunu öğreniyor nasıl bırakırız oluruna bilmem ☺️☺️

İnsanın içi gidiyor, gitmez mi yüreğin cız ediyor. İçin paramparça oluyor, kızıyorsun, küfrediyorsun, ben bu kadar isterken benim olmuyor, ama onların olup atıyorlar diyorsun, isyan etme noktasına gelip duruyorsun, biliyorsun ki Allahın bir bildiği, dilediği, istediği var. Allaha havale ediyoruz. 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Aynen öyle biz göremiyoruz ama Rabbim bilendir olupta acılarınında göstermesin Rabbim imtihanımızı kolaylaştırsın inşallah 🥰🥰

Oldu canım ilk sonuçlarda düzeldi sonra bayağı bi düştü tekrar.. ben de vitaminlerin ters etki yaptığına inandım artık 😂 bu ay düşünmek yok dediğim her ay biri hamile olduğunu öğreniyor nasıl bırakırız oluruna bilmem ☺️☺️
Ben şöyle yapıyorum tv de yada nette felan Bi bebek görünce hemen geçiyorum gözden ırak gönülden de ırak misali yoksa Az biraz baksan dalıp gidiyorsun hayallere ve sonra sevgili beynin oyun yapıyor gece rüyana giriyor öpüp kokluyorsun sonra sabah oluyor puff kucağın gene boş 🙄🥴o yüzden salla gitsin vur patlasın çal oynasın moduna devamm 💃💃🥳🥳🤣🤣
çevremdeki laf söz edenlerden de koronanjn sayesinde uzağım🤣🤣

Bırakmamız lazım en güzeli bu, ya nasip ya kısmet deyip önümüze bakacağız 🤲🏻🤲🏻🤗🤗

Ben şöyle yapıyorum tv de yada nette felan Bi bebek görünce hemen geçiyorum gözden ırak gönülden de ırak misali yoksa Az biraz baksan dalıp gidiyorsun hayallere ve sonra sevgili beynin oyun yapıyor gece rüyana giriyor öpüp kokluyorsun sonra sabah oluyor puff kucağın gene boş 🙄🥴o yüzden salla gitsin vur patlasın çal oynasın moduna devamm 💃💃🥳🥳🤣🤣
çevremdeki laf söz edenlerden de koronanjn sayesinde uzağım🤣🤣
Yok kız ben bakıyorum 😄😄 gülüyorum, rüyamda çok gördüm bende bebişim olmuş 😄😄 Rabbim nasip ettiyse olur nasılsa, etmediyse de vardır bi bildiği 🤗🤗🤗

Canım üzülme vardır hakkımızda bir nasip tırtılın yolun sonu dediğine Rabbim kelebek dermiş geciktiriyor ve güzelleştiriyor inşallah 🙏 bende 2 negatif aşılama geçirdim 3. Ye gerek yok dedi doktorum boşyere para ve ilaç kullanma dedi tüp bebeği önerdi senin gibi biraz geçsin tüp yaptırıcam o daha garanti aşılamaya göre canım bozma keyfini biliyorum demek çok kolay ama aynı aşamalardayız bende hergün bi hamile haberi duyuyorum zor ama elden bişey gelmiyor

Tabi ki zor bir durum Rabbim yardımcın olsun çevresinde baba olan arkadaşları varsa onlar konuşması lazım
Eşin de haklı çok büyük sorumluluk çocuk yetiştirmek ama bunlardan kaçarak yaşamayız ki kendimi daha iyi nasıl geliştiririm nasıl üstesinden gelebilirim mantığı lazım
Bende olmadıkça çok düşündüm acaba anne olmayı mı hak etmiyorum diye hatta sonra korktum olursa napıcam yapabilecek miyim bakabilecek miyim diye sonra bakıyorsun aynaya 'o gelsin hele ben onun için herşeyi yapmaya hazırım' diyorsun
Çok uzun yazdım kusura bakma canım ama dediğim gibi arkadaşları konuşsun oda etkili olmuyorsa Bi destek alın derim
Allah razı olsun canım teşekkür ederim destek olduğun için, inşallah en hayırlı zamanda kucağınız bebekle dolar 🥰 Arkadaşları da konuşuyor ama onunla olacak iş değil, senelerdir ikna edemedim ben de bıraktım artık acımı kendi içimde yaşıyorum ona belli etmiyorum ama biliyo musun çocuk sahibi olmaya çalışan kadınlara bile özeniyorum çünkü onlar eşleriyle beraber istiyorlar bekliyorlar, ben sadece istiyorum ve her ay adet olacağımı biliyorum hiç umudum yok yani, onlar gibi ay acaba heyecanı bile yaşamıyorum. Keşke benim eşim de isteseydi beraber heveslenseydik beni anne olarak görmek isteseydi... Dua et canım yoruldum artık ben de :(

Merhabalar kızlar
Gittim geldim doktora
Tekrardan her şeyin normal göründüğünü anlattı, adet gecikmem de progestan yüzündenmiş
1 kez biyokimyasal gebelik oluştuğuna göre hamile kalabiyosun demek ki dedi
İsterseniz 1, 2 ay bekleyin, kendiniz deneyin dedi
İstemezseniz gelecek adette tüp bebek tedavisi başlarız dedi..
Tabi bu arada psikolojimiz de iyi olacak(MIŞ)

Merhabalar kızlar
Gittim geldim doktora
Tekrardan her şeyin normal göründüğünü anlattı, adet gecikmem de progestan yüzündenmiş
1 kez biyokimyasal gebelik oluştuğuna göre hamile kalabiyosun demek ki dedi
İsterseniz 1, 2 ay bekleyin, kendiniz deneyin dedi
İstemezseniz gelecek adette tüp bebek tedavisi başlarız dedi..
Tabi bu arada psikolojimiz de iyi olacak(MIŞ)
İyi olacak tabi ben hepinize yetecek kadar pozitif enerji göndercem elimden geldiğince Tatli Limon Tatli Limon Ballkupum Ballkupum
Bu arada doktor iyi demiş kuzum bence de biraz kendi haline bırak dene bakalım inşallah gerek kalmaz tüp bebeğe yumurtlama zamanlarında da gün aşırı değerlendir ama çocuk düşünmeden yani keyfi olarak stres yapmadan bunlar zor biliyorum ama biz burdayız gerekirse fantezi de kurarız🤣🤣💃💃🥰🥰💥💥

Back