- 25 Aralık 2020
- 673
- 783
- 33
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
Hadi hayırlısı inşaallah kuzum 2 - 3 ay diyorsan bence hiç bekleme hemen işe koyulocakta evleniyorum iki üç ay bekleyip ben de bebiş istiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi hayırlısı inşaallah kuzum 2 - 3 ay diyorsan bence hiç bekleme hemen işe koyulocakta evleniyorum iki üç ay bekleyip ben de bebiş istiyorum
Benim de 2 tane başarısız aşılama olduBende düşünüyorum canım görüştümde aynı zamanda doktorla ama kararsızım çünkü eğer yaptırırsam öncesinde ameliyat olmam gerekiyo rahmin dışında 3 tane 2 2buçuk ve 3 buçuk boyutlarında miyomum var 3 buçuk yıllık evliyim 2 başarısız aşılamam var onların dışında bi problem gözükmüyor şuan için bugüne kadar gittiklerim engel olmaz miyomun diyorlardı ondan kafam karışık
Olmuş kuzum kapanmış seninki deKuzum benimki nede baksana
Yok canım öyle şeyler yapamıyorum çünkü dk hapı bana yasak, vücudum kaldırmıyor. Öyle numaralara başvurmak istemiyorum o da istesin heveslensin istiyorum ama 4 sene olacak tık yok adamda :)İnşaallah oda ister kuzum yani evliliğinden eminsen eşin çocuk olduğunda çok kızıp ağzının tadı bozulmayacaksa kandırabilirsin kocini doğum kontrol hapı kullanıyorum dersin kullanmazsın ilaçlara bakarsa günlük Bi tane tuvalete at sifonu çek delil kalmasın
Yok canım öyle şeyler yapamıyorum çünkü dk hapı bana yasak, vücudum kaldırmıyor. Öyle numaralara başvurmak istemiyorum o da istesin heveslensin istiyorum ama 4 sene olacak tık yok adamda :)İnşaallah oda ister kuzum yani evliliğinden eminsen eşin çocuk olduğunda çok kızıp ağzının tadı bozulmayacaksa kandırabilirsin kocini doğum kontrol hapı kullanıyorum dersin kullanmazsın ilaçlara bakarsa günlük Bi tane tuvalete at sifonu çek delil kalmasın
4 sene mi bende yeni evlisin felan sanıyordum kuzum sen adamı ikna etmeye bak peki sevmiyor mu çocukları yani yeğenleri felan varsa onlara tavrı nasılYok canım öyle şeyler yapamıyorum çünkü dk hapı bana yasak, vücudum kaldırmıyor. Öyle numaralara başvurmak istemiyorum o da istesin heveslensin istiyorum ama 4 sene olacak tık yok adamda :)
Aynen valla işimize geldi, bi de asilama tutsaydı da karantinadan 3 kişi çıksaydık pek iyi olacaktıhemen gel uşak banaz :))Kızz götür beni gittiğin yere Valla Allah tan korona var da gidip gelmiyoruz Bi yere işime geldi bu süreç tabi sağ salim biter inşallah
Inşallah canım, hep beraber sağlıklı gebeliklerimiz için HAMILEYIM yazmak nasip olur buralaraİnşallah sen de tez zamanda güzel haber alırsın canim
Anason mu , az onu anlatabilir mısın dadlim nasıl kullandın anasonu ? Ben adama anason iccekmisin 2 kat artıyormuş sperm desem rakıya başlar Allah korusunCatlak-kurabiye @paradiseislander @MuallimeHanim1213 kuzular sperm sayısı ile ilgili konuşmuş muyduk hatırlamıyorum ama anasonun faydası olduğunu bugün gördük 3 ay içinde 2 katı artış olmuş
Canım 3de rahmin dışında ama biri bakılıyor dedi 3 buçukluk olan için bu ay rahat bıraktım bidahaki ay başka doktora gidip sorup karar vericem senin nerde biliyo musun boyutunu falanBende de miyom var canım, gebeliğin oluşacağı yerde değilse sıkıntı olmuyormuş
Karantina henüz bitmiş değil olacak kuzum elbet oda olacak 2021 bizlerin senesi olsun inşallahAynen valla işimize geldi, bi de asilama tutsaydı da karantinadan 3 kişi çıksaydık pek iyi olacaktıhemen gel uşak banaz :))
Rahmin dışında olduğu için etki etmiyor canım bu macun oluyo ya naturallen mi ne clife gibi ondan kullanıyorum ama içinde olsa etki ederdi dedi satanBenim de 2 tane başarısız aşılama oldu
Miyomlar için bitkisel bişey var mı ki kuzum hiç bilmiyorum o konuyu
Sesli güldüm yeminle, şimdi bir bir buçuk su bardağına 2 tatlı kaşığı anason koyuyorsun, 5 dakika demlenmesini bekle hergün içsin bi bardak, hergün içmiyordu ilk başlarda ama sonra her akşam içti, valla şifa niyetineAnason mu , az onu anlatabilir mısın dadlim nasıl kullandın anasonu ? Ben adama anason iccekmisin 2 kat artıyormuş sperm desem rakıya başlar Allah korusun
Valla söyledi gösterdi de 1 mm mi cm mi hatırlamıyorumCanım 3de rahmin dışında ama biri bakılıyor dedi 3 buçukluk olan için bu ay rahat bıraktım bidahaki ay başka doktora gidip sorup karar vericem senin nerde biliyo musun boyutunu falan
Kafa oluyo mu peki bunu içinceSesli güldüm yeminle, şimdi bir bir buçuk su bardağına 2 tatlı kaşığı anason koyuyorsun, 5 dakika demlenmesini bekle hergün içsin bi bardak, hergün içmiyordu ilk başlarda ama sonra her akşam içti, valla şifa niyetine
Küçük daha canım seninki inşallah böyle kalırValla söyledi gösterdi de 1 mm mi cm mi hatırlamıyorum
Yok yavrum bitki çayı gibi düşün en fazla uyku getirebilirKafa oluyo mu peki bunu içince
İnşaallah canımKüçük daha canım seninki inşallah böyle kalır
Bende düşünüyorum ama eşim görevde o gelene kadar baya bi zaman geçer galiba herhalde yaza rabbim nasip ederse inşallah olur diye düşünüyorum :) :)Selamm kızlarrr kaldığımız yerden devam inşallah 2021 bizlerin ve bizim gibi tüm isteyenlerin senesi olsun Rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah aminnn aminnn aminnn çok çok Aminn hep aminnn
İnşaallah kuzum Rabbim kavuştursunBende düşünüyorum ama eşim görevde o gelene kadar baya bi zaman geçer galiba herhalde yaza rabbim nasip ederse inşallah olur diye düşünüyorum :) :)