Aşılama 2021de Hamile Kalmak İsteyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bende 3 buçuk yıllık evliyim kuzum bende de pkos var ondan olmuyor inşallah olumlu çıkar sonucun burada bizimle paylaş bizde mutlu olalım inşallah
Bende çevremdekileri geçiştiriyorum herkesin başında var o dertten

Inşallah birlkte olsun bu mutluluğumuz aynen ya söyle herkesten uzak dağda çadır kurup doğurana kadar dönmiycemn yakında

Inşallah birlkte olsun bu mutluluğumuz aynen ya söyle herkesten uzak dağda çadır kurup doğurana kadar dönmiycemn yakında
Kızz götür beni gittiğin yere Valla Allah tan korona var da gidip gelmiyoruz Bi yere işime geldi bu süreç tabi sağ salim biter inşallah

İnşallah sen de tez zamanda güzel haber alırsın canim

İstemediği için istemiyor yani tek sebep bu Amin canım dua edin çok ihtiyacım var
İnşaallah oda ister kuzum yani evliliğinden eminsen eşin çocuk olduğunda çok kızıp ağzının tadı bozulmayacaksa kandırabilirsin kocini doğum kontrol hapı kullanıyorum dersin kullanmazsın ilaçlara bakarsa günlük Bi tane tuvalete at sifonu çek delil kalmasın

İdeal anne maşallah, yemeğini de yapmış evet, aşılamadan sonra kısıtlama yok aşırı bişey olmadıkça hatta ilişki olaylarına da devam tavsiye ediliyor

İdeal anne maşallah, yemeğini de yapmış evet, aşılamadan sonra kısıtlama yok aşırı bişey olmadıkça hatta ilişki olaylarına da devam tavsiye ediliyor
Ahhh kuzum benim, Allah razı olsun inşaallah Rabbim bebeklerimizi verince ideal anne olmayı da nasip eder. İlişki için cuma dedi, ilacı da pazartesi başla dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…