- 19 Kasım 2020
- 22.003
- 48.078
- 548
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
Bende 3 buçuk yıllık evliyim kuzum bende de pkos var ondan olmuyor inşallah olumlu çıkar sonucun burada bizimle paylaş bizde mutlu olalım inşallahHoş buldumm burdan hep beraber Musmutlu ayrılmak dileğiyle diyorum ❤
Ben 3 buçuk yıllık evliyim , ilk kez 2 sene önce çocuk sahibi olmak istedik ancak eşimde varikosel sorunu olduğunu öğrendik , ileri hareketli %20 civarları çıkınca eşim varikosel ameliyatı oldu, 6 ay sonra değerlerimiz ilk kez yükseldi , ancak sonra garip bir şekilde tekrar aşırı şekilde düştü doktorumuz da önerince aşılama tedavisi olmaya karar verdik. Ilk aşılamam 2020 ağustos ayında oldu, gebelik olmadı malesef .. ikinci aşılamayı da 26.12.2020 de mikrocipli yonlemle denedik , sonucu cuma alacaktık normalde ama ben dayanamayıp bugün kan tahlili verdim sağlık ocağında , yarın sabah belli olacak çünkü adet olacağımı hissediyorum .. boşuna umut bağlamak çok yorucu :) bende durumlar böyle .. Rabbim kimseye yasatmasin gerçekten , insanlara ben istemiyorum diyerek yalan söylesem de , gönül ısrarla anne olmak istiyor işte, inşallah 2021 yılında bizlerede bu güzel duygu nasip olur.. tüm dualarım sizlerle , burda birini pozitif gorunce kendim pozitif sonuç almış kadar seviniyorum gerçekten
Inşallah birlkte olsun bu mutluluğumuzBende 3 buçuk yıllık evliyim kuzum bende de pkos var ondan olmuyor inşallah olumlu çıkar sonucun burada bizimle paylaş bizde mutlu olalım inşallah
Bende çevremdekileri geçiştiriyorum herkesin başında var o dertten
Kızz götür beni gittiğin yereInşallah birlkte olsun bu mutluluğumuzaynen ya söyle herkesten uzak dağda çadır kurup doğurana kadar dönmiycemn yakında
İnşallah sen de tez zamanda güzel haber alırsın canimHoş buldumm burdan hep beraber Musmutlu ayrılmak dileğiyle diyorum ❤
Ben 3 buçuk yıllık evliyim , ilk kez 2 sene önce çocuk sahibi olmak istedik ancak eşimde varikosel sorunu olduğunu öğrendik , ileri hareketli %20 civarları çıkınca eşim varikosel ameliyatı oldu, 6 ay sonra değerlerimiz ilk kez yükseldi , ancak sonra garip bir şekilde tekrar aşırı şekilde düştü doktorumuz da önerince aşılama tedavisi olmaya karar verdik. Ilk aşılamam 2020 ağustos ayında oldu, gebelik olmadı malesef .. ikinci aşılamayı da 26.12.2020 de mikrocipli yonlemle denedik , sonucu cuma alacaktık normalde ama ben dayanamayıp bugün kan tahlili verdim sağlık ocağında , yarın sabah belli olacak çünkü adet olacağımı hissediyorum .. boşuna umut bağlamak çok yorucu :) bende durumlar böyle .. Rabbim kimseye yasatmasin gerçekten , insanlara ben istemiyorum diyerek yalan söylesem de , gönül ısrarla anne olmak istiyor işte, inşallah 2021 yılında bizlerede bu güzel duygu nasip olur.. tüm dualarım sizlerle , burda birini pozitif gorunce kendim pozitif sonuç almış kadar seviniyorum gerçekten
Takipteyiz seni canımOldu canım doktor normal dedi korkmana gerek yok dedi
İstemediği için istemiyor yani tek sebep buSlm canım inşallah Rabbim hayırlısı ile sağlık ile nasip eder kuzum eşin niye istemiyor yani öyle ciddi Bi sebep yoksa ertelemeyin derim
İnşaallah oda ister kuzum yani evliliğinden eminsen eşin çocuk olduğunda çok kızıp ağzının tadı bozulmayacaksa kandırabilirsin kocini doğum kontrol hapı kullanıyorum dersin kullanmazsın ilaçlara bakarsa günlük Bi tane tuvalete at sifonu çek delil kalmasınİstemediği için istemiyor yani tek sebep buAmin canım dua edin çok ihtiyacım var
Bende sabahın köründe burdayımBen okuldaydim bugün pek bakamadım buraya kusura bakmayın canlarCatlak-kurabiye Ballkupum P paradiseislander paradi sen nasıl oldun bu arada
Biz de alıştık sana bi gün burda olmazsan polis yollicaz heraldeBende sabahın köründe burdayım
Yollayın yollayın kesin istem dışı girememişimdirBiz de alıştık sana bi gün burda olmazsan polis yollicaz heralde
Öğretmensin sanırım canım sen de, meslektaşızBen okuldaydim bugün pek bakamadım buraya kusura bakmayın canlarCatlak-kurabiye Ballkupum P paradiseislander paradi sen nasıl oldun bu arada
İdeal anne maşallah, yemeğini de yapmış evet, aşılamadan sonra kısıtlama yok aşırı bişey olmadıkça hatta ilişki olaylarına da devam tavsiye ediliyor2. Aşılama canım bu, valla çok hasta moduna girmiycem canım, doktor yatadabilirsin yatmayadabilirsin sıkıntu değil dedi, saddce ağır kaldırma dikkkat et dedi, ilaç verdi onu da pazartesi başlıycam bakalım, şimdi anneme geldim oturuyorumyemek falan yapmam, gerçi evdd yemek hazır yapmıştım her ihtimale karşı
Al benden de o kadarHe ya uyandıktan sonra burayı merak ediyorum Bi bakim geri yatarım diyorum sonra çıkamıyorumya senin doktor ne kadar ilgili bayan mı
Aynen alışıyor insan seviyorum sizleriAl benden de o kadar
Yatmadan uyanınca hep bi bakasım geliyor buraya mutlaka
Amin kuzum hayırlısıTakipteyiz seni canıminşallah bu son aşılama olur da tutar bebisin
Ahhh kuzum benim, Allah razı olsun inşaallah Rabbim bebeklerimizi verince ideal anne olmayı da nasip eder. İlişki için cuma dedi, ilacı da pazartesi başla dediİdeal anne maşallah, yemeğini de yapmış evet, aşılamadan sonra kısıtlama yok aşırı bişey olmadıkça hatta ilişki olaylarına da devam tavsiye ediliyor
Protestan mı verdi?Ahhh kuzum benim, Allah razı olsun inşaallah Rabbim bebeklerimizi verince ideal anne olmayı da nasip eder. İlişki için cuma dedi, ilacı da pazartesi başla dedi
Evet canımProtestan mı verdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?