- 25 Aralık 2020
- 673
- 783
- 33
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
Protestan yazmışım yalnız, progestan değilEvet canım
Anlayınca ne olduğunu düzeltmeye gerek duymadım tatlımProtestan yazmışım yalnız, progestan değil
Tövbeler olsun
Yok kuzum konuşmamıştık sanırım ya sonuçları nerden bakıyon hastaneden mi istiyorsun ben iki aşılamamda da hiç sperm sonucu söylemedilerCatlak-kurabiye P paradiseislander Tatli Limon kuzular sperm sayısı ile ilgili konuşmuş muyduk hatırlamıyorum ama anasonun faydası olduğunu bugün gördük 3 ay içinde 2 katı artış olmuş
Yook o konuya pek giremedik, yumurtaları saymaktanCatlak-kurabiye P paradiseislander Tatli Limon kuzular sperm sayısı ile ilgili konuşmuş muyduk hatırlamıyorum ama anasonun faydası olduğunu bugün gördük 3 ay içinde 2 katı artış olmuş
Aaaa neden sonuçları veriyorlar bana doktor direk versi hiç sormadım bileYok kuzum konuşmamıştık sanırım ya sonuçları nerden bakıyon hastaneden mi istiyorsun ben iki aşılamamda da hiç sperm sonucu söylemediler
Kız boşver sayımu içmeye başlasım ne kadar çok o kadar iyiYook o konuya pek giremedik, yumurtaları saymaktan
Bakalım biz de duruma göre tekrar bir sayılırsa spermler de elde bulunsun anason da
Yarın sorucam inşaallahAnlayınca ne olduğunu düzeltmeye gerek duymadım tatlım
Yok sormadım kuzum, tutunmayı kolaylaştırmak için olduğunu biliyorum sadece, sen hemen mi başlamıştın ilacaYarın sorucam inşaallah
Bu sefer beni oyuna getiren,geciktiren Progestan ilacımıydı diye
Sen sordun mu bi etkisi olur mu adet konusunda diye?
Her aşılamada spermiyografi yapılmadı bizde, siz de yapıldı mı başta yapılan tahlille devam edildiYok kuzum konuşmamıştık sanırım ya sonuçları nerden bakıyon hastaneden mi istiyorsun ben iki aşılamamda da hiç sperm sonucu söylemediler
Şuan bulunduğum ilden gittiğim doktordan hastaneden nefret etmeye başladımAaaa neden sonuçları veriyorlar bana doktor direk versi hiç sormadım bile
İlk sperm sayımı yapıldı, sonra da iki aşılamada da sperm sayımı yapıldıHer aşılamada spermiyografi yapılmadı bizde, siz de yapıldı mı başta yapılan tahlille devam edildi
Kız bende tesadüfen buldum bu doktoru ilkinden ve hastaneden memnun kalmayınca karşıma çıkıverdi, Rabbim karşılaştırdı işteŞuan bulunduğum ilden gittiğim doktordan hastaneden nefret etmeye başladımDeli olcam
Ertesi gün sabah başladımYok sormadım kuzum, tutunmayı kolaylaştırmak için olduğunu biliyorum sadece, sen hemen mi başlamıştın ilaca
Sanırım hep ağızdan alacağım ben doktor başka şekilde demediErtesi gün sabah başladım
3 gün ağızdan sabah akşam
Kalan ilacı da fitil olarak alttan kullanarak bitirdimLekelenme başladı yine de devam ettim
Neden öyle hissettin bişey mi olduŞuan bulunduğum ilden gittiğim doktordan hastaneden nefret etmeye başladımDeli olcam
Valla bişe diyim mi benim doktor sperm tahlili bile istemedi biz kendimiz yaptırdıkHer aşılamada spermiyografi yapılmadı bizde, siz de yapıldı mı başta yapılan tahlille devam edildi
Eee kız tedaviyi de aen kendin uyguluycan bu gidişleValla bişe diyim mi benim doktor sperm tahlili bile istemedi biz kendimiz yaptırdık
Eyvah, eyvah o zamanValla bişe diyim mi benim doktor sperm tahlili bile istemedi biz kendimiz yaptırdık
Ayyy gerçekten miiii? Çok mutlu oldumÖğretmensin sanırım canım sen de, meslektaşız
İyiyim, gayet sakinimadetin son günündeyim yarın doktorcuğumun yolları taştan
Bakalım bu sefer hangi yollara giricez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?