Gebeliğe Hazırlık 2021 Yılında Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende hic belirti olmamıstı ilk hamileliğimde ögrenene kadar. O yüzden bazı belirtiler yaşadım bel agrısı, baş dönmesi, ara ara kasık batması, hatta göğsümden bi damlacık süt bile geldi ama bunu hamileliğe yormak istemiyorum. Zaten adet olurkende hic ağrı sızı kramp yaşamam. Daha adet olamadim bende beklemedeyim hep geciktiğim icin bana bu durum normal geliyo

Süt gelmesi normal bir durum değil ama, süt hormonunuz olması gerekenden yüksek olabilir mi (Prolaktin) ? Eğer yüksekse de adet olmamaya sebep oluyor. Hamilelik sürecinde yavaş yavaş yükseliyor ama süt seviyesine gelene kadar çok zaman geçmesi gerekir

Daha bir önceki adetim de hormon testi yapıldı tüm değerlerim normal. 16ng/ml prolaktin hormonuda yani normal degerlerdeydi tabi belki sonra yükselmistir bilemiyorum. Zaten olmazsam gidip tekrar bi hormon testi yaptirmayi düsünüyorum hayırlısı Cuma gününü bekliyorum test yapıcam hamilelik yok ise ve adet olmazsam daha gideceğim insallah.

Haberlerini bekliyoruz

Kızlar benimde adete 1 hafta var iliskiden snra mi desem 2 gündür sol kasığımda agri var bugün sarı sümüksü akıntı geldi sanırım enfeksiyon gecmedi bendeki..

Merhaba Buda transferimin 5.günü idrar testi var mı sizce gebelik mi

Eklentiler

• D4FAC55C-CFB1-4A8D-BC6B-63875FA92B4A.jpeg
    106,1 KB · Görüntüleme: 82
Kızlar benimde adete 1 hafta var iliskiden snra mi desem 2 gündür sol kasığımda agri var bugün sarı sümüksü akıntı geldi sanırım enfeksiyon gecmedi bendeki..
Enfeksiyonun mu vardı ki, eğer öyleyse tedavi görmen ilaç kullanman gereken bir durum olmasın. Doktora gittin mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…