- 25 Mayıs 2020
- 4.351
- 2.799
- 28
-
- Konu Sahibi miniminikbirkus
İnşallh canım bunu nerden anladın yani tutunma zamanını gününüOzaman bence yarin test yaptırabilirsiniz tutmuşsa eğer zaten suan yapışmaya çalışıyordur size hala. insallah pozitifi gorursun
Yani 5nci gun embriyosunun hemen yapmaya başlayacağı sey oİnşallh canım bunu nerden anladın yani tutunma zamanını gününü
Hafif kaşık ağrısı arada oluyor yani başkaca belirti için erken biraz daha çok yeniYani 5nci gun embriyosunun hemen yapmaya başlayacağı sey obuyuk cunku . Dedigim gibi ben 5nci gun öğrenen duydum ama tabiki yinede emin olmak için bekleyebilirsin biraz daha . Belirtilerin var mı peki
Ben belirtilerle kafayi bozdugum icin ondan soruyorumHafif kaşık ağrısı arada oluyor yani başkaca belirti için erken biraz daha çok yeni
İnşalalh bakalım artık hayırlısı olsunBen belirtilerle kafayi bozdugum icin ondan soruyorumsiz yine de 6 7 güne kadar bekleyin isterseniz sonra deneyin bi şansınızı kanda ama idrarda hic bilmiyorum ne zaman cikar
Yaparsan test haber vermeyi unutma bize deİnşalalh bakalım artık hayırlısı olsun
Tabiki yarında atarımYaparsan test haber vermeyi unutma bize de
Inşallah kıpkırmızı pozitifi görürüzTabiki yarında atarım
AminInşallah kıpkırmızı pozitifi görürüz
Bende hic belirti olmamıstı ilk hamileliğimde ögrenene kadar. O yüzden bazı belirtiler yaşadım bel agrısı, baş dönmesi, ara ara kasık batması, hatta göğsümden bi damlacık süt bile geldi ama bunu hamileliğe yormak istemiyorum. Zaten adet olurkende hic ağrı sızı kramp yaşamam. Daha adet olamadim bendeBen ilk hamile kaldığımda şöyle belirtiler yaşamıştım; ayağa kalktığımda sağ ve sol kasığıma ufak kramplar giriyordu, normalde geceleri tuvalete kalkmam her gece en az bir defa uyanıp tuvalete gidiyordum, uyurken sağa veya sola döndüğümde göğsümün acıdığını hissediyordum, akşam 9 gibi uykum geliyordu ve kendimi yorgun hissediyordum. Bu belirtiler adet olmaya bir hafta kala başlamıştı bende. Zaten adetime 5 gün kalada idrar testinde ikinci çizgiyi silik olarak görmüştüm.
Süt gelmesi normal bir durum değil ama, süt hormonunuz olması gerekenden yüksek olabilir mi (Prolaktin) ? Eğer yüksekse de adet olmamaya sebep oluyor. Hamilelik sürecinde yavaş yavaş yükseliyor ama süt seviyesine gelene kadar çok zaman geçmesi gerekirBende hic belirti olmamıstı ilk hamileliğimde ögrenene kadar. O yüzden bazı belirtiler yaşadım bel agrısı, baş dönmesi, ara ara kasık batması, hatta göğsümden bi damlacık süt bile geldi ama bunu hamileliğe yormak istemiyorum. Zaten adet olurkende hic ağrı sızı kramp yaşamam. Daha adet olamadim bendebeklemedeyim hep geciktiğim icin bana bu durum normal geliyo
Daha bir önceki adetim de hormon testi yapıldı tüm değerlerim normal. 16ng/ml prolaktin hormonuda yani normal degerlerdeydi tabi belki sonra yükselmistir bilemiyorum. Zaten olmazsam gidip tekrar bi hormon testi yaptirmayi düsünüyorum hayırlısıSüt gelmesi normal bir durum değil ama, süt hormonunuz olması gerekenden yüksek olabilir mi (Prolaktin) ? Eğer yüksekse de adet olmamaya sebep oluyor. Hamilelik sürecinde yavaş yavaş yükseliyor ama süt seviyesine gelene kadar çok zaman geçmesi gerekir
Haberlerini bekliyoruzDaha bir önceki adetim de hormon testi yapıldı tüm değerlerim normal. 16ng/ml prolaktin hormonuda yani normal degerlerdeydi tabi belki sonra yükselmistir bilemiyorum. Zaten olmazsam gidip tekrar bi hormon testi yaptirmayi düsünüyorum hayırlısıCuma gününü bekliyorum test yapıcam hamilelik yok ise ve adet olmazsam daha gideceğim insallah.
ayyy bence var gibi ben çizgiyi gördüm inşallah sağlıklı ilerler ve sağlıkla bebişini kucağına alırsın.. :)Merhaba Buda transferimin 5.günü idrar testi var mı sizce gebelik mi
İlla olması gerekmiyor olmalı sanıyorumKızlar transferin tutması için illaki lekelenme olması gerekiyor mu yani bu belirti yaşanır mı illaki
Enfeksiyonun mu vardı ki, eğer öyleyse tedavi görmen ilaç kullanman gereken bir durum olmasın. Doktora gittin mi ?Kızlar benimde adete 1 hafta var iliskiden snra mi desem 2 gündür sol kasığımda agri var bugün sarı sümüksü akıntı geldi sanırım enfeksiyon gecmedi bendeki..
Bende gördüm ikinci çizgiyi, kan testi verdiniz mi ?Merhaba Buda transferimin 5.günü idrar testi var mı sizce gebelik mi