Gebeliğe Hazırlık 2021 Yılında Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben kullandım canım 2 kere
Bir şey sormak istiyorum ben 19 nisanda vuruldum catlatma ignesi 2 gün once sadece peçeteye gelen kahverengi akıntı oldu cok afedersiniz anlatıyorum ama doktora sordum yumurtaliklardan gelmiştir dedi ama yumurtaliklardan neden gelsin ki anlam veremedim bu arada benim 10 yumurtam olustu

Yerleşme kanaması gibi olabilir mi acaba ? İnşallah güzel haberler verirsiniz bu ay

Hayır, henüz değilim :) Ben 18 Şubatta kürtaj oldum, 10+6da kalbi durdu bebeğimin. Pıhtılaşma çıktı sonra testlerimde şimdi 5 mayıs BAT tarihim ondan sonra korunmayı bırakacağım
Ayyy cok uzuldum rabbim en kısa zamanda sağ salim bebelerimize kavuşmayı nasip etsin. Her serde bir hayir vardir derler üzülmeyin rabbim elinizden tutsun insallah ❤

Benim doktorum da catlatma ignesi oldugum gun nolur nolmaz diye pıhtılaşma va rami yok mu bakmak icin test yapalim dedi 15 gün sonra çıkar dediler test yapmaya gideceğimiz gun sonuçlarımizi da alacağız

Benim doktorum da catlatma ignesi oldugum gun nolur nolmaz diye pıhtılaşma va rami yok mu bakmak icin test yapalim dedi 15 gün sonra çıkar dediler test yapmaya gideceğimiz gun sonuçlarımizi da alacağız
Evet pıhtılaşma önemli bir durum, iyi olmuş testleri yaptırmanız. İnşallah güzel günler yakın

Kızlar bugün dondurulmuş embriyo transferinin 4.günü erken mi test için yoksa var mı

Eklentiler

• 842A6F97-0E37-478F-B434-FABC862877F8.jpeg
    168,1 KB · Görüntüleme: 58
Selam arkadaşlar Belirti yaşayanlar belirtilerini paylaşabilir mi acaba ?
Rabbim güzel haberlerinizi almayı nasip etsin
Ben ilk hamile kaldığımda şöyle belirtiler yaşamıştım; ayağa kalktığımda sağ ve sol kasığıma ufak kramplar giriyordu, normalde geceleri tuvalete kalkmam her gece en az bir defa uyanıp tuvalete gidiyordum, uyurken sağa veya sola döndüğümde göğsümün acıdığını hissediyordum, akşam 9 gibi uykum geliyordu ve kendimi yorgun hissediyordum. Bu belirtiler adet olmaya bir hafta kala başlamıştı bende. Zaten adetime 5 gün kalada idrar testinde ikinci çizgiyi silik olarak görmüştüm.

Kızlar bugün dondurulmuş embriyo transferinin 4.günü erken mi test için yoksa var mı
Canım çok erken sanki, sanırım 12.gün net sonuç elde ediliyor. İkinci çizgiyi de çok çok silik olarak gördüm sanki ben ama biraz daha bekleyip testi tekrarla istersen. Bir de erken gebelik testleri daha net sonuçlar veriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…