-
- Konu Sahibi miniminikbirkus
37 yaş 28 Nisan bta kullandığım bir ilaç vs yokCanım hoş geldin, bilgilerini yazar mısın :)
Kaçıncı ayınız peki ?37 yaş 28 Nisan bta kullandığım bir ilaç vs yok
Kaçıncı ayınız peki
İnşallah canım, güzel haberler alırızBen hic korunmadim valla öyle kolay hamile kalamiyorum belki psikolojik olarak evlendikten sonra 2 sene çocuğum olmadı ..Dr a gittim tüplerin kapalı dedi tüp bebek yaptik tuttu ama 15 haftada düşük yaptım .. sonra 3 ay sonra kendiliğinden hamile kaldım .. sonra ikinci çocuk hiç düşünmedim ..şimdi işten çıktım falan rahat kafa eşimle bitane daha olsun dedik ama kısmet tabi hayırlısıyla gelsin inşallah
Ben varımYok mu kimse
Listeye eklememi istersen bilgilerini yaz lütfenBen varım
Listeye eklememi istersen bilgilerini yaz lütfen
33 yaşListeye eklememi istersen bilgilerini yaz lütfen
Hoş geldin, ekledim. Güzel haberlere inşallahminiminikbirkus merhaba benide eklermisiniz yaş 34
Son adet tarihim 10 Mayıs
4 yıldır deniyoruz
Kullandığım ilaçlar femara+ovitrella
Merhaba 34 yasindaki arkadaşım. Ben de 34 yaşındayımminiminikbirkus merhaba benide eklermisiniz yaş 34
Son adet tarihim 10 Mayıs
4 yıldır deniyoruz
Kullandığım ilaçlar femara+ovitrella
Bilgilerini yazar mısın :)Beni de alın araniza
Yas 22Bilgilerini yazar mısın :)
Ekledim canım seni, hoş geldin. 3 Mayıs'ı bekliyoruz o zaman inşallah güzel haberler verirsinYas 22
2 yıldır deniyoruz
Bu ay femara gonal f ve catlatma ignesi kullandım
3 mayıs test günüm
Hoş geldin, inşallah güzel haberler paylaşırız en yakın zamandaMerhaba bende varım
24 yaşındayım
BAT 24 Mayıs ama pco olduğu İçin net olmayabilir
2,5 yıldır istiyoruz
Bu ay bişey kullanmıyorum şimdiye kadar femara gonal-f ve çeşitli bitkisel kürler vs denedim
İnşallah hep birlikte güzel haberler alırız
Coook tesekkur ederim insallah hepimiz guzel haberleri veririz birbirimizeEkledim canım seni, hoş geldin. 3 Mayıs'ı bekliyoruz o zaman inşallah güzel haberler verirsin