- 25 Mayıs 2020
- 4.351
- 2.799
- 28
-
- Konu Sahibi miniminikbirkus
Henüz değil umarım 13 gün önce çatlatma iğnesi yapıldı onun etkisi değildir artık herhaldeBende gördüm ikinci çizgiyi, kan testi verdiniz mi ?
Üzerinden çok vakit geçmiş, inşallah değildirHenüz değil umarım 13 gün önce çatlatma iğnesi yapıldı onun etkisi değildir artık herhalde
Yani etkisi yoktur artık demek istedin canımÜzerinden çok vakit geçmiş, inşallah değildir
Evet, onun etkisi yoktur inşallah demek istedimYani etkisi yoktur artık demek istedin canım
Ayyy inşallah Allah hepimize nasip eder bu ayMerhaba 34 yasindaki arkadaşım. Ben de 34 yaşındayımumarım bu ay hamile kalırsın
Amin inşallah canımEvet, onun etkisi yoktur inşallah demek istedim
Ayyy hoşbulduk inşallah güzel haberler verebiliriz birbirimizeHoş geldin, ekledim. Güzel haberlere inşallah
Gecen ay ilac kullandim zaten gynomax xl diril vw bitwral adli hap gbek dwligime adwte 10 gun kala agei girmişti hatta gebeluk için neredeyse tüm belirtiler vardı bir de ilk defa 10 gun wrkwnsen bu kadar cok kaaik agrisi vs yaaasim kanverdim adete 4 gun kala gebelik yok enfeksiyon var dedi ilaclardan anra kontrole gitmedim smdi Yarina randevu aldim yidelim bakalım ne diyecek insallah birseyim yokdurrEnfeksiyonun mu vardı ki, eğer öyleyse tedavi görmen ilaç kullanman gereken bir durum olmasın. Doktora gittin mi ?
Beni de ekleyebilir misinizHerkese Selamlar
Bazılarımız gebe kalmaya çalışıyoruz, bazılarımız kayıplar yaşadık belki tekrar denemekten korkuyoruz.
Birbirimize destek olarak herkesin sağlıkla bebeğini kucaklarına alacakları bi yıl olsun 2021 hepimiz için.
2021 yılı için bir liste hazırlayacağım. Listeye eklenmek isteyenler beni etiketlerse sevinirim.
Belirtmeniz gerekenler;
Yaşınız
Ne kadar süredir deniyorsunuz
Beklenen adet tarihiniz
Kullandığınız takviyeler
Anne Adayı Yaş Süreç BAT Takviyeler Sonuç 29 - - Folik Asit, Coraspin 29 1. Ay 22 Nisan Folik Asit 24 3. Ay 17 Mayıs Folik Asit 23 2. Ay 6 Mayıs 27 - 24 Mayıs 34 1. Ay 20 Mayıs Folik Asit, D Vitamini 26 3. Ay 18 Mayıs 20 6. Ay 18 Mayıs Folik Asit 37 1. Ay 28 Nisan 33 3. Ay 2 Mayıs Folik Asit, Adet Düzenleyici, Klomen 27 6. Ay 5 Mayıs Folik Asit, D Vitamini 34 4. Yıl 10 Mayıs Femara, Ovitrella 22 2. Yıl 3 Mayıs Femara 24 2,5 Yıl 24 Mayıs
İnşallah canım, gitte bakalımGecen ay ilac kullandim zaten gynomax xl diril vw bitwral adli hap gbek dwligime adwte 10 gun kala agei girmişti hatta gebeluk için neredeyse tüm belirtiler vardı bir de ilk defa 10 gun wrkwnsen bu kadar cok kaaik agrisi vs yaaasim kanverdim adete 4 gun kala gebelik yok enfeksiyon var dedi ilaclardan anra kontrole gitmedim smdi Yarina randevu aldim yidelim bakalım ne diyecek insallah birseyim yokdurr
Ekledim canım, hoş geldin aramızaBeni de ekleyebilir misiniz27 yaş, iki aydır deniyoruz bat 25 mayıs herhangi bir takviye kullanmıyorum
Peki oruç tutsammi tutmasammı çok kararsızım kızlar sizce ne yapsamİnşallah canım, gitte bakalım
İstersen tutabilirsin bence, hamileysem diye mi tutmasam mı diyorsun tam anlamadım.Peki oruç tutsammi tutmasammı çok kararsızım kızlar sizce ne yapsam
Yani vajinal muayenede orucu bozmuyor diye biliyorum ama, su içme kısmını bilmiyorum bana hiç içirmediler. Karından bakınca su içiriyorlar. Yumurtalara falan bakacaksa vajinal bakacaktır muhtemelenHayır henüz hamilelik yok yeni bıraktık korunmayi son 2 aydir ilk ayimda adete 10 gun kala kasiklarim gohsum agrimaya basladi ben gebelige yordum ama acilde kan verdim birsey çıkmadı snra dogum kontrole rand aldim ultrasona girdim doktor birseyin yok enfeksiyon var dedi adetimi 3 gün gecikmeyle oldum
Simdi yine adete 1 hafta var sol kasigim ağrıyor hasta olacakmışım gbi ve sarı akıntım oldu diyorum acaba enfeksiyon gecmedimi tekrar yarina rand aldim o yuzden oruc tutsammi ultrasona girince su iciriyolar cok kararsiz kaldim
Bu sefer doktora gitmisken yumurtalıklara vs bakmasini isticem cocuk istediğimizi de soylicem bakalim ne diyecek..
Anladım tesekkur ederimYani vajinal muayenede orucu bozmuyor diye biliyorum ama, su içme kısmını bilmiyorum bana hiç içirmediler. Karından bakınca su içiriyorlar. Yumurtalara falan bakacaksa vajinal bakacaktır muhtemelen
Amin insallah canımBugün regl sonraki 8 günüm ovülasyon testi yaptım silik çıktı ama beyaz akıntı yavaştan başladı inşallah bu ay tutturabiliriz