- 15 Nisan 2020
- 711
- 509
- 33
-
- Konu Sahibi miniminikbirkus
- #2.781
Canımm sonuçlar nedir ? Hamile olabildin mi hayırlısıyla ?Merhaba arkadaşlar gebelik düşünmeye başladım. Bunun in kadım doğuma gittim muayenede bir sıkıntı çıkmadı.şu an folik asit ve d vitamini kullanmaya başladım tsh hormonu biraz yüksek çıktı dahiliye ile görüşmemi istedi doktor.bu şekilde bir niyet işe girdik inşallah hayırlısı olur
Esimi bulsam keşke bir iş derdine kapılmış gidiyor bakalım hsyirlisi sanırım pes etcem artık psikiyatrik destek alcam .Bu arada mesleğin ne olduğu pek de önemli değil be kuzum söz konusu anne olmaksa ne bildiğin ne ogrendigin uçup gidiyor teşekkür ederimHemşireymişsin hem daha iyi bilmen lazım hem kendini hem vücudunu strese sokuyosun böyle ne kadar rahat olursan o kadar kolay olur herşey biraz akışına bırak başka şeylerle meşgul ol tabi bunu söylemesi kolay bende aynısını yapıyordum senin gibi sonra daha çok üzülüyodum... Herşey olacağına varır eşinle güzel vakit geçir kafanı toparla 1 hafta daha sabret belkide farkına bile varmadan benimki gibi günün gelip geçmiş olur
Hoş geliyorsunuz bekleyelim bakalımKızlar uzuun zamandır yoktum. Önümüzdeki ay hasret bitiyorkorunma bu ay son
Esimi bulsam keşke bir iş derdine kapılmış gidiyor bakalım hsyirlisi sanırım pes etcem artık psikiyatrik destek alcam .Bu arada mesleğin ne olduğu pek de önemli değil be kuzum söz konusu anne olmaksa ne bildiğin ne ogrendigin uçup gidiyor teşekkür ederim
İkinci çizgi ne zaman oluştu, adetine kaç gün varKızlar hayırlı akşamlar ben bugün test yaptım sonucuna çok dikkatli olmamakla birlikte göz attım ve köşeye bıraktım şimdi bakıyorumki çok silik bir çizgi var sizce bu kuruma çizgisimidir şimdi gidip test felanda alamıyorum
Adetim düzensiz ama klomen kullanıyorum 1 haftadır önümüzdeki hafta kontrolüm var kasığımda ağrı olunca test yapayım dedim ama ilkte çıkmadı ikinci çizgi sonra çöpe atmadan bakayım dedim baktım bi çizgi daha var hatta resimdekinden daha da koyulaştı saat geçtikçeİkinci çizgi ne zaman oluştu, adetine kaç gün var
Günaydın ablacım sabah sabah aklıma geldin ne yaptın nasılsın var mı bi değişiklik merak ettim seniEsimi bulsam keşke bir iş derdine kapılmış gidiyor bakalım hsyirlisi sanırım pes etcem artık psikiyatrik destek alcam .Bu arada mesleğin ne olduğu pek de önemli değil be kuzum söz konusu anne olmaksa ne bildiğin ne ogrendigin uçup gidiyor teşekkür ederim
Merhaba canım yok yeni regl dönemim bitti dün ovulasyon testi aldım hayıt tohumu çayı içiyorum iki ay daha özenle denicem olmadı birakcam yaşımdan dolayı diye düşünüyorum sağlık olsun diyorum en nasılsın iyisiniz inşallah bebisinle sağlıkla ilerlesin kucağını doldursun inşallahGünaydın ablacım sabah sabah aklıma geldin ne yaptın nasılsın var mı bi değişiklik merak ettim seni
Beni de ekler misiniz yaş 23 1 yıl+ 5.ay olcak kasımda çatlatma gerçekleşti sonunda 1 kasımda test vercem adet günüm Kasımın 6 sı bi de nadiren çoban çökerten çayı içiyorumHerkese Selamlar
Bazılarımız gebe kalmaya çalışıyoruz, bazılarımız kayıplar yaşadık belki tekrar denemekten korkuyoruz.
Birbirimize destek olarak herkesin sağlıkla bebeğini kucaklarına alacakları bi yıl olsun 2021 hepimiz için.
2021 yılı için bir liste hazırlayacağım. Listeye eklenmek isteyenler beni etiketlerse sevinirim.
Belirtmeniz gerekenler;
Yaşınız
Ne kadar süredir deniyorsunuz
Beklenen adet tarihiniz
Kullandığınız takviyeler
Anne Adayı Yaş Süreç BAT Takviyeler Sonuç 29 4. Ay 8 Ağustos Folik Asit 23 7. Ay 9 Eylül Folik Asit 26 6. Ay 31 Temmuz Folik Asit 37 4. Ay 31 Temmuz - 27 6. Ay 5 Mayıs Folik Asit, D Vitamini 27 3. Ay 1 Ağustos Folik Asit 31 7. Ay 3 Ağustos Folik Asit, D Vitamini 27 1. Ay 9 Haziran Folik Asit, Demir İlacı 36 1. Ay 19 Mayıs Folik Asit 32 24 Mayıs Folik Asit 27 4. Ay 8 Ağustos Folik Asit 31 2. Ay 6 Temmuz 24 1. Ay 10 Temmuz Gynositol 30 2. Ay 1 Temmuz Folik Asit 31 2. Ay 3 Temmuz D Vitamini, Folik Asit 34 10. Ay 3 Eylül 27 2. Ay 19 Temmuz Folik Asit, D3 K2 28 2. Ay 28 Temmuz Folik Asit 31 4. Ay Eylül B12, Demir 21 1,5 Yıl 15 Ağustos Folik Asit 31 1. Ay 11 Ağustos 27 Ağustos 32 1. Ay Ağustos Folik Asit 34 2.5 Yıl 8 Eylül 23 12. Ay 6 Ekim Folik Asit
Merhaba bana d ayni teshis kondu cok ama cok uzgunum dusuk oranda mozaik turner cikti bende 1 kimyasal 1 bos gebelik yasadim sizin son durumunuz nedir acabaBenim ilk kaybım kimyasaldı, bazı doktorlar kayıptan saymıyor :) bazılarına göre kayıp. İkinci kaybım 10+6da kalbi durdu, sonrasında trombifili paneli ve kromozom testlerimi yaptırdım. Pıhtılaşma ve düşük oranda mozaik turner çıktı, Şubat ortası kürtaj olmuştum. Daha bu ay başladım denemelere, bakalım inşallah hakkımızda hayırlısı olur. Güzel haberler alırız
Merhaba benim kan değerim 22 şuabatta 0.2 çıktı şimdi ise 0.3 çıktı sizce ne olabilirBenim var canımbata 8 gün kala beta hcg 0.3 çıktı benim, sonra bir gün kala 110 çıktı daha erken beklemeni öneririm, geç döllenme olabilir, embriyonun tüplerde yaptığı yolculuk 4 ile 9 gün arası sürebiliyormuş o yüzden değişiyor kişiye göre