Gebeliğe Hazırlık 2021 Yılında Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canımm sonuçlar nedir ? Hamile olabildin mi hayırlısıyla ?

Esimi bulsam keşke bir iş derdine kapılmış gidiyor bakalım hsyirlisi sanırım pes etcem artık psikiyatrik destek alcam .Bu arada mesleğin ne olduğu pek de önemli değil be kuzum söz konusu anne olmaksa ne bildiğin ne ogrendigin uçup gidiyor teşekkür ederim

Evlatların olduğu için sen çok şanslısın, gönlüne göre olsun bundan sonra da

Kızlar hayırlı akşamlar ben bugün test yaptım sonucuna çok dikkatli olmamakla birlikte göz attım ve köşeye bıraktım şimdi bakıyorumki çok silik bir çizgi var sizce bu kuruma çizgisimidir şimdi gidip test felanda alamıyorum

Eklentiler

• IMG_20211013_225107.jpg
    108 KB · Görüntüleme: 123
İkinci çizgi ne zaman oluştu, adetine kaç gün var

İkinci çizgi ne zaman oluştu, adetine kaç gün var
Adetim düzensiz ama klomen kullanıyorum 1 haftadır önümüzdeki hafta kontrolüm var kasığımda ağrı olunca test yapayım dedim ama ilkte çıkmadı ikinci çizgi sonra çöpe atmadan bakayım dedim baktım bi çizgi daha var hatta resimdekinden daha da koyulaştı saat geçtikçe sonra internette su damlatıldığında kaybolursa kuruma çizhisi olduğunu okudum damlattım ve kayboldu yarın tekrarlayacağım testi inşallah kırmızıları görürüm

Günaydın ablacım sabah sabah aklıma geldin ne yaptın nasılsın var mı bi değişiklik merak ettim seni

Günaydın ablacım sabah sabah aklıma geldin ne yaptın nasılsın var mı bi değişiklik merak ettim seni
Merhaba canım yok yeni regl dönemim bitti dün ovulasyon testi aldım hayıt tohumu çayı içiyorum iki ay daha özenle denicem olmadı birakcam yaşımdan dolayı diye düşünüyorum sağlık olsun diyorum en nasılsın iyisiniz inşallah bebisinle sağlıkla ilerlesin kucağını doldursun inşallah

Kızlar merhaba4 yıllık evliliğimde 3 ay önce doğum kontrol hapı kullanımını bırakıp çocuk düşünmeye başladım. Doktora gittim vajinal muayeneye girdim doktor güzel sorun yok, kan değerlerinde normal denemeye başlayabilirsin dedi. İlk ay 45. günde adet oldum. ilacı yeni bıraktığım için vücudun dengesi şaştı diye düşünüp çok önemsemedim, normaldir dedim. 2. ay 33. günde oldum yine tutmadı. bu ay yani 3. ay 34 gündeyim hala adet bekliyorum gelecek gibi de hissetmiyorum ağrım yok. Son zamanlarda bu sitede takılıp birşeyler öğreniyorum. Polikistik over olabilir miyim acaba ? ondan mı bu düzensizlik ? Ama muayeneye gittiğimde olsa doktor söylemez miydi? Yoksa hamile miyim ? 32. günde hcg test yapmıştm negatif çıkmıiştı. Bir düşünceniz var mı kızlar ?

Beni de ekler misiniz yaş 23 1 yıl+ 5.ay olcak kasımda çatlatma gerçekleşti sonunda 1 kasımda test vercem adet günüm Kasımın 6 sı bi de nadiren çoban çökerten çayı içiyorum

Merhaba bana d ayni teshis kondu cok ama cok uzgunum dusuk oranda mozaik turner cikti bende 1 kimyasal 1 bos gebelik yasadim sizin son durumunuz nedir acaba

Merhaba benim kan değerim 22 şuabatta 0.2 çıktı şimdi ise 0.3 çıktı sizce ne olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…