- 9 Aralık 2020
- 1.614
- 1.616
-
- Konu Sahibi miniminikbirkus
Anne Adayı | Yaş | Süreç | BAT | Takviyeler | Sonuç |
---|---|---|---|---|---|
29 | 4. Ay | 8 Ağustos | Folik Asit | ||
23 | 7. Ay | 9 Eylül | Folik Asit | ||
26 | 6. Ay | 31 Temmuz | Folik Asit | ||
37 | 4. Ay | 31 Temmuz | - | ||
27 | 6. Ay | 5 Mayıs | Folik Asit, D Vitamini | ||
27 | 3. Ay | 1 Ağustos | Folik Asit | ||
31 | 7. Ay | 3 Ağustos | Folik Asit, D Vitamini | ||
27 | 1. Ay | 9 Haziran | Folik Asit, Demir İlacı | ||
36 | 1. Ay | 19 Mayıs | Folik Asit | ||
32 | 24 Mayıs | Folik Asit | |||
27 | 4. Ay | 8 Ağustos | Folik Asit | ||
31 | 2. Ay | 6 Temmuz | |||
24 | 1. Ay | 10 Temmuz | Gynositol | ||
30 | 2. Ay | 1 Temmuz | Folik Asit | ||
31 | 2. Ay | 3 Temmuz | D Vitamini, Folik Asit | ||
34 | 10. Ay | 3 Eylül | |||
27 | 2. Ay | 19 Temmuz | Folik Asit, D3 K2 | ||
28 | 2. Ay | 28 Temmuz | Folik Asit | ||
31 | 4. Ay | Eylül | B12, Demir | ||
21 | 1,5 Yıl | 15 Ağustos | Folik Asit | ||
31 | 1. Ay | 11 Ağustos | |||
27 | Ağustos | ||||
32 | 1. Ay | Ağustos | Folik Asit | ||
34 | 2.5 Yıl | 8 Eylül | |||
23 | 12. Ay | 6 Ekim | Folik Asit |
Hayırlı olsun, inşallah sağlıklı şekilde devam eder gebeliğiniz.An itibariyle test yapip hamile olduğumu öğrendim
Merhaba beni listeye ekleyebilirsinHerkese Selamlar
Bazılarımız gebe kalmaya çalışıyoruz, bazılarımız kayıplar yaşadık belki tekrar denemekten korkuyoruz.
Birbirimize destek olarak herkesin sağlıkla bebeğini kucaklarına alacakları bi yıl olsun 2021 hepimiz için.
2021 yılı için bir liste hazırlayacağım. Listeye eklenmek isteyenler beni etiketlerse sevinirim.
Belirtmeniz gerekenler;
Yaşınız
Ne kadar süredir deniyorsunuz
Beklenen adet tarihiniz
Kullandığınız takviyeler
Anne Adayı Yaş Süreç BAT Takviyeler Sonuç
Merhaba, inşallah hayırlısı ile hamile kalırsınız. Listeye eklememi isterseniz bilgilerinizi iletir misiniz ?Merhaba arkadaşlar gebelik düşünmeye başladım. Bunun in kadım doğuma gittim muayenede bir sıkıntı çıkmadı.şu an folik asit ve d vitamini kullanmaya başladım tsh hormonu biraz yüksek çıktı dahiliye ile görüşmemi istedi doktor.bu şekilde bir niyet işe girdik inşallah hayırlısı olur
Hoş geldinMerhaba beni listeye ekleyebilirsin
3bucuk yasinda bir oglum var nasipse artık 2.ci icin hayirlisi dedik. Gecen ay gittim hormonlarima baktirdim herhangi bi sorunum yok çok sükür ama adetlerim cok düzensiz bir döngüm yok 22nisandı bat hala olmadim test yaptim bu sabah negatif
Yaş: 29 Süreç: daha ilk ay Bat: adetimi olunca belirteceğimTakviyeler: Folik asit Sonuç: Nasip kısmet hayırlısı
Tabiki ekleyeceğimmerhaba listeye ekler misin ? 24 yaşındayım 3 aydır istiyoruz bat 17 mayıs folik asit kullanıyorum
Hoş geldinMerhaba benide listeye eklermisniz
1 bucuk yıllık evliyim son 2 aydir artık bebis istiyoruz dhaa once adet oncesi belirtileri gordum ve gobek deligim cok agriyordu ama enfeksiyon dedi doktor ilac kullandim gynomax xl. Fitil ve biteral suanda agrim kalmadi adetten snra yumurtlama adet takvimine uygun değerlendiriyoruz Hayirlisi vee tezz zamnda isteyen herkese nasip olur insallah
Takviyeyi yazmamışsın birde varsa onu rica edeceğimHosbuldumm bat 6 mayıs
Folik asiti ne kadardır kullanıyorsun? Bir şey soracaktım sana.Kullanmaya başladıktan sonra korunmayı bıraktın mı?merhaba listeye ekler misin ? 24 yaşındayım 3 aydır istiyoruz bat 17 mayıs folik asit
Tsh hormonu normale dönmesi için sanırım biraz ilaç kullanmam gerekecek yani bu ay başlamayacak gibiyiz ama yine de bilgilerimi vereyim tabiki. 27yaşındaykm BAT 24 MayısMerhaba, inşallah hayırlısı ile hamile kalırsınız. Listeye eklememi isterseniz bilgilerinizi iletir misiniz ?
Folik asit içebilirsinCanım takviyem henüz yok bu ay ramazan diye doktor kontrolune bir dahaki ay gitmeyi düşünüyorum
Canım, folik asiti hamile kalmayı planladığında 3 ay öncesinde başlamayı öneriyor doktorlar, bu süreçte korunup korunmamak sana kalmış. Son anda öğrenilen hamileliklerde de hemen başlatıyorlar folis asite, bir zararı yok korunsanda 2-3 ay sonra planlıyorsan başlayabilirsin.Folik asiti ne kadardır kullanıyorsun? Bir şey soracaktım sana.Kullanmaya başladıktan sonra korunmayı bıraktın mı?
Ekliyorum öyleyse, folik asiti doktoruna söyle bir istersen onu kullanmanın bir zararı olmamalıTsh hormonu normale dönmesi için sanırım biraz ilaç kullanmam gerekecek yani bu ay başlamayacak gibiyiz ama yine de bilgilerimi vereyim tabiki. 27yaşındaykm BAT 24 Mayıs