Bende 13. Haftada yapısal bir rahatsızlık tespit edilmişti nadir görülen megasistis diye, 15. Haftada bebeğimin kalbi durdu çarşamba akşam hastaneye yattım, burada okuduklarım kadarıyla biraz korkmuştum, ilk gebeliğimdi, çok stresli ve üzgündüm, 1-2 gün sürebilir diye düşündüm, ilaçlar başladı ertesi sabah yoğun pıhtı kanamam oldu ama kesildi sonrasında 6 saatte bir vajinal fitil verdiler, elle muayene ettiler (çok acıtıyor burası), ultrasondan açılmam takip edildi, ilk gün ne kramp ne sancı ne sürekli kanama hiçbir şey olmadı, 2. Gün artık daha rahattım hiçbir ağrım sancım kanamam yoktu, devamlı takip ediyorlardı var mı bir şey diye, 2. Gün de hiçbir şey yoktu kanama dahil, ben artık korkmaya başladım bu iş olmayacak kaç gün burada kalacağım diye, kafam gitti artık, 3. Gün de sıfır ağrı sancı kanamasız şekilde geçiyor dil altı da verdiler bu sefer, açılmam biraz olmuştu ama istenen durumda değildi, ertesi güne balonlu deneriz diye konuştuk, saat 3-6 arası adet sancısı tarzı hafif sancılar oldu, 6da yoğun bir kan geldi kesildi, hemşire normal daha yoğun ve sancılı bekliyoruz dedi, WC’ye pedimi değiştirmeye gittim, tuvalete hep bir karton koyarak oturuyordum, oturdum yine böyle yoğun pıhtı kanamalar geldi, her seferinde kontrol ediyordum hemşireye bilgi veriyordum, malesef ufacık el parmaklar ve kordon gördüm, çığlık kıyamet hemşireler gelene kadar titreyerek oturdum, gelmiş dediler hemen gözlerimi kapattım bebeğimi örtüp götürdüler, plasenta çıkmadı elle denediler mümkün değil canın acır dediler, anestzi ile kürtaja indim. Bugün olacağı tahmin edilmiyordu yeme içme izni verilmişti hafif şekilde. Ama ağrılarım olunca hiçbir şey yemeyeyim dedim sadece sıvı tüketmiştim, allahtan öyle yapmışım yoksa anestezi alamayacaktım. Sonrasında ağrım veya yoğun kanamam olmadı, cumartesi günü şükür taburcu oldum. Benim süreç tam 2,5 gün sürdü, 5 gün sürende varmış, sabır işi. Çok çok acılı bir süreçti, Rabbim kimseye yaşatmasın. Herkese şifa dilerim.