Gebeliğe Hazırlık 2021 Yılında Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım adet olursan eğer tarihi güncelleyelim
Henüz olmadim canim olursam yazacağım zaten sana. Normalde hic adet belirtim olmaz agri falan ama bel agrisi var biraz yorgun da degilim uykum geliyo surekli sahura kadar uyumuyorum gercide gündüz zorluyo heralde bünye biraz zayif düstü. halbuki ilk 10gün hic zorlanmadan tuttum ne acıktım ne susadım anlam veremedim acıkcası ama hamile değilim bi an once adet olup rahatlarim insallah

Kan testi yaptın mı, idrarı erken yapmış olabilir misin acaba ?

Merhaba beni de ekler misiniz
Yaş 20
6 aydr deniyoruz
18 Mayıs regl tarihi
Folik asit (folbiol)
İnşallah hayırlısıyla rabbim hepimize nasip eylesin

Hayırlısı canım, belki geç döllenme olduysa diye dedim de
Adetlerim düzensiz ya benim gecikmek normal benim icin aslinda. 10 20 hatta gecen ay 38gün gecikip doktora gidip söktürücüyle oldum Hormon testi yapildi Allaha sükür bi sorunum yok, kist pcos gibi bi sorunumda yok cok sükür o yüzden biraz daha bekleyip olmazsam tekrar baktiririm hormonlara diye düşündüm. Sonucu yine yazacağım size

Tamam canım, bekliyoruz haberlerini

Arkadaşlar merhaba beni de ekleyin lis teye uzun zaman sonra tekrar burda buldum kendimi 10 sene önce yazmışım en son sonra çocuk olunca bidaha hiç fırsat bulamadım şimdi ikinci çocuğu düşünüyorum inşallah hayırlısı neyse o olsun hakkimizda

Canım hoş geldin, bilgilerini yazar mısın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…