- 9 Aralık 2020
- 1.614
- 1.616
-
- Konu Sahibi miniminikbirkus
Amin insallah hepimizin hakkında hayirlısı olsun ben daha adet olmadim henüz ama negatif sonuc aldigim icin olmayi bekliyorum. Dahada gecikirse yine bi hormon testi yaptiracagimMadammor bebisibeklerkeen Orangeee I ipekbocegi16 ekledim hepinizi, eksik kalan bilginiz var ise iletin lütfen.
Hadi bakalım hepimiz için hayırlısı
Haberdar et lütfen bizi deAmin insallah hepimizin hakkında hayirlısı olsun ben daha adet olmadim henüz ama negatif sonuc aldigim icin olmayi bekliyorum. Dahada gecikirse yine bi hormon testi yaptiracagim
Canım adet olursan eğer tarihi güncelleyelimAmin insallah hepimizin hakkında hayirlısı olsun ben daha adet olmadim henüz ama negatif sonuc aldigim icin olmayi bekliyorum. Dahada gecikirse yine bi hormon testi yaptiracagim
Henüz olmadim canim olursam yazacağım zaten sana. Normalde hic adet belirtim olmaz agri falan ama bel agrisi var biraz yorgun da degilim uykum geliyo surekli sahura kadar uyumuyorum gercide gündüz zorluyo heralde bünye biraz zayif düstü. halbuki ilk 10gün hic zorlanmadan tuttum ne acıktım ne susadım anlam veremedim acıkcası ama hamile değilim bi an once adet olup rahatlarim insallahCanım adet olursan eğer tarihi güncelleyelim
Kan testi yaptın mı, idrarı erken yapmış olabilir misin acaba ?Henüz olmadim canim olursam yazacağım zaten sana. Normalde hic adet belirtim olmaz agri falan ama bel agrisi var biraz yorgun da degilim uykum geliyo surekli sahura kadar uyumuyorum gercide gündüz zorluyo heralde bünye biraz zayif düstü. halbuki ilk 10gün hic zorlanmadan tuttum ne acıktım ne susadım anlam veremedim acıkcası ama hamile değilim bi an once adet olup rahatlarim insallah
3. ayımdayım . bıraktım hemen doktor 2 ay korun dedi ama korunmadım açıkçası.Folik asiti ne kadardır kullanıyorsun? Bir şey soracaktım sana.Kullanmaya başladıktan sonra korunmayı bıraktın mı?
Merhaba, tabii gün içinde ekleyeceğim. Hoş geldinSelamm
Beni de ekleyebilirsiniz.
Yaşım 34
İlk deneme
BAT: 20 mayıs
Folik asit ve d vitamini kullaniyorum.
Merhaba, tamamdır. Hoş geldinizSelam beni de ekleyebilirsiniz
Yaş 26
Üç ayın denemesi
BAT: 18 mayıs
Hiçbir şey kullanmıyorum
1gün gecikince yaptim testi belki erkendir bilemedim ama olsa cıkardı gibi geliyo. Zaten önümüzdeki hafta içinde olmazsam gideceğim doktora hayırlısı diyelimKan testi yaptın mı, idrarı erken yapmış olabilir misin acaba ?
Hayırlısı canım, belki geç döllenme olduysa diye dedim de1gün gecikince yaptim testi belki erkendir bilemedim ama olsa cıkardı gibi geliyo. Zaten önümüzdeki hafta içinde olmazsam gideceğim doktora hayırlısı diyelim
Merhaba beni de ekler misinizHerkese Selamlar
Bazılarımız gebe kalmaya çalışıyoruz, bazılarımız kayıplar yaşadık belki tekrar denemekten korkuyoruz.
Birbirimize destek olarak herkesin sağlıkla bebeğini kucaklarına alacakları bi yıl olsun 2021 hepimiz için.
2021 yılı için bir liste hazırlayacağım. Listeye eklenmek isteyenler beni etiketlerse sevinirim.
Belirtmeniz gerekenler;
Yaşınız
Ne kadar süredir deniyorsunuz
Beklenen adet tarihiniz
Kullandığınız takviyeler
Anne Adayı Yaş Süreç BAT Takviyeler Sonuç 29 - - Folik Asit, Coraspin 29 1. Ay 22 Nisan Folik Asit 24 3. Ay 17 Mayıs Folik Asit 23 2. Ay 6 Mayıs 27 - 24 Mayıs
Adetlerim düzensiz ya benim gecikmek normal benim icin aslinda. 10 20 hatta gecen ay 38gün gecikip doktora gidip söktürücüyle oldumHayırlısı canım, belki geç döllenme olduysa diye dedim de
Teşekkürler canım hoş buldukMerhaba, tamamdır. Hoş geldiniz
Merhaba, hoş geldin. Ekledim canım listeye, inşallah en yakın zamanda hepimizeMerhaba beni de ekler misiniz
Yaş 20
6 aydr deniyoruz
18 Mayıs regl tarihi
Folik asit (folbiol)
İnşallah hayırlısıyla rabbim hepimize nasip eylesin
Tamam canım, bekliyoruz haberleriniAdetlerim düzensiz ya benim gecikmek normal benim icin aslinda. 10 20 hatta gecen ay 38gün gecikip doktora gidip söktürücüyle oldumHormon testi yapildi Allaha sükür bi sorunum yok, kist pcos gibi bi sorunumda yok cok sükür o yüzden biraz daha bekleyip olmazsam tekrar baktiririm hormonlara diye düşündüm. Sonucu yine yazacağım size
Canım hoş geldin, bilgilerini yazar mısın :)Arkadaşlar merhaba beni de ekleyin lis teyeuzun zaman sonra tekrar burda buldum kendimi 10 sene önce yazmışım en son sonra çocuk olunca bidaha hiç fırsat bulamadım şimdi ikinci çocuğu düşünüyorum inşallah hayırlısı neyse o olsun hakkimizda