- 14 Nisan 2021
- 3.982
- 21.878
-
- Konu Sahibi miniminikbirkus
Canım ben adet oldum bu akşam yani listede bat 29mayıs olarak degistirebilirsin. Hayırlısı bakalımHaberlerini bekliyoruz
Güncelledim canımCanım ben adet oldum bu akşam yani listede bat 29mayıs olarak degistirebilirsin. Hayırlısı bakalım
Sen tutma istersen ne olur ne olmaz.Anladım tesekkur ederimtutayim o zamn orucumu yine de kararsızımmm
Kasık ağrıları rahim genişlediği için normal kabul ediliyor diye biliyorum. Göğüs ağrılarıda aynı şekilde, göğüsler büyümeye başladığı için ağrı oluşuyor. Yine de içini rahatlacak ise bir doktora gözükmende faydalı olur. Sağlıkla dünyaya gelir inşallah bebeğinKızlar merhaba. Inşallah hepiniz en güzel sonucları alırsınızBen birşey sormak istiyorum. Bilgisi olan var mıdır? Ya da tecrübeli olanlar 6+4gunluk hamileyim. Kasigimda ve belimde bazen ciddi ağrılar oluyo. Göğüslerime elimi dahi vuramıyorum. Bunlar normal ağrılar mi? Çok bilgim olmadığı için tereddüt ettim
Teşekkür ederim umarım bu çabalarımızın cevabını en kısa zamanda alırız hepimizEkledim canım, hoş geldin aramıza
Gözün aydın, folik aside hemen başlayabilirsin. Hamile kalmadan 3 ay önce başlanmasını öneriyorlar zaten, adetle bir alakası yokKizlar gittim smdi hastaneden geliyorum muayene yaptı cok şükür rahmim temiz birsey yok dedi ilac verdi adetten snra kullan bebek düşünüyorsan dedi imom primo folik asit bunu verdi addetn once kullansam sorun olmaz degilmi soramadim doktora
Tamm canım çokk saol takviyeyi bugün ekleyebilirsiniz listeye ben akşamdan itibaren başlarımGözün aydın, folik aside hemen başlayabilirsin. Hamile kalmadan 3 ay önce başlanmasını öneriyorlar zaten, adetle bir alakası yok
Teşekkür ederim arkadaşımKasık ağrıları rahim genişlediği için normal kabul ediliyor diye biliyorum. Göğüs ağrılarıda aynı şekilde, göğüsler büyümeye başladığı için ağrı oluşuyor. Yine de içini rahatlacak ise bir doktora gözükmende faydalı olur. Sağlıkla dünyaya gelir inşallah bebeğin
Çizgi varMerhaba Buda transferimin 5.günü idrar testi var mı sizce gebelik mi
İkinci çizgiyi gördüm ben, kan verdin mi ?Kizlar anlayan varsa testime bakabilir mi
Hayır canım 3 gün geciktim yani yaptım emin olamadım ilk defa böyle görüyorumİkinci çizgiyi gördüm ben, kan verdin mi ?
kahverengi akıntı problemli değil diye biliyorum ama en kısa zamanda doktor kontrolüne gidip kan tahlili vermenizde fayda varAdet olacak gibi hissediyorum kahverengi çok aç akıntı gördüm bugün iki defa leke gibi sadece başka gelen giden bişey yok
İnşallah dediğiniz gibidir tedaviye başlayacaktık yasaklar bitince 1 yıldır çocuğumuz olmuyor Rabbim hepimize nasip etsin inşallahkahverengi akıntı problemli değil diye biliyorum ama en kısa zamanda doktor kontrolüne gidip kan tahlili vermenizde fayda varSağlıkla devam eder inşallah
Merhaba durumlar nasıl var mı gelen gidenİnşallah dediğiniz gibidir tedaviye başlayacaktık yasaklar bitince 1 yıldır çocuğumuz olmuyor Rabbim hepimize nasip etsin inşallah
Çok şükür daha gelen giden olmadı inşallah olmazMerhaba durumlar nasıl var mı gelen gideninşallah hayaline kavuşursun
ayyyy hadi inşallah umut olun bizeÇok şükür daha gelen giden olmadı inşallah olmazyarını bekliyoruz hemen gidip kan vericem