Gebeliğe Hazırlık 2021 Yılında Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Enfeksiyonun mu vardı ki, eğer öyleyse tedavi görmen ilaç kullanman gereken bir durum olmasın. Doktora gittin mi ?
Gecen ay ilac kullandim zaten gynomax xl diril vw bitwral adli hap gbek dwligime adwte 10 gun kala agei girmişti hatta gebeluk için neredeyse tüm belirtiler vardı bir de ilk defa 10 gun wrkwnsen bu kadar cok kaaik agrisi vs yaaasim kanverdim adete 4 gun kala gebelik yok enfeksiyon var dedi ilaclardan anra kontrole gitmedim smdi Yarina randevu aldim yidelim bakalım ne diyecek insallah birseyim yokdurr

Herkese Selamlar
Bazılarımız gebe kalmaya çalışıyoruz, bazılarımız kayıplar yaşadık belki tekrar denemekten korkuyoruz.
Birbirimize destek olarak herkesin sağlıkla bebeğini kucaklarına alacakları bi yıl olsun 2021 hepimiz için.

2021 yılı için bir liste hazırlayacağım. Listeye eklenmek isteyenler beni etiketlerse sevinirim.

Belirtmeniz gerekenler;

Yaşınız
Ne kadar süredir deniyorsunuz
Beklenen adet tarihiniz

Kullandığınız takviyeler
Anne Adayı​
Yaş​
Süreç​
BAT​
Takviyeler​
Sonuç​
29​
-​
-​
Folik Asit, Coraspin​
29​
1. Ay​
22 Nisan​
Folik Asit​
24​
3. Ay​
17 Mayıs​
Folik Asit​
23​
2. Ay​
6 Mayıs​
27​
-​
24 Mayıs​
34​
1. Ay​
20 Mayıs​
Folik Asit, D Vitamini​
26​
3. Ay​
18 Mayıs​
20​
6. Ay​
18 Mayıs​
Folik Asit​
37​
1. Ay​
28 Nisan​
33​
3. Ay​
2 Mayıs​
Folik Asit, Adet Düzenleyici, Klomen​
27​
6. Ay​
5 Mayıs​
Folik Asit, D Vitamini​
34​
4. Yıl​
10 Mayıs​
Femara, Ovitrella​
22​
2. Yıl​
3 Mayıs​
Femara​
24​
2,5 Yıl​
24 Mayıs​
Beni de ekleyebilir misiniz ☺️ 27 yaş, iki aydır deniyoruz bat 25 mayıs herhangi bir takviye kullanmıyorum 🤷🏻‍♀️

Gecen ay ilac kullandim zaten gynomax xl diril vw bitwral adli hap gbek dwligime adwte 10 gun kala agei girmişti hatta gebeluk için neredeyse tüm belirtiler vardı bir de ilk defa 10 gun wrkwnsen bu kadar cok kaaik agrisi vs yaaasim kanverdim adete 4 gun kala gebelik yok enfeksiyon var dedi ilaclardan anra kontrole gitmedim smdi Yarina randevu aldim yidelim bakalım ne diyecek insallah birseyim yokdurr
İnşallah canım, gitte bakalım

Hayır henüz hamilelik yok yeni bıraktık korunmayi son 2 aydir ilk ayimda adete 10 gun kala kasiklarim gohsum agrimaya basladi ben gebelige yordum ama acilde kan verdim birsey çıkmadı snra dogum kontrole rand aldim ultrasona girdim doktor birseyin yok enfeksiyon var dedi adetimi 3 gün gecikmeyle oldum
Simdi yine adete 1 hafta var sol kasigim ağrıyor hasta olacakmışım gbi ve sarı akıntım oldu diyorum acaba enfeksiyon gecmedimi tekrar yarina rand aldim o yuzden oruc tutsammi ultrasona girince su iciriyolar cok kararsiz kaldim
Bu sefer doktora gitmisken yumurtalıklara vs bakmasini isticem cocuk istediğimizi de soylicem bakalim ne diyecek..

Hayır henüz hamilelik yok yeni bıraktık korunmayi son 2 aydir ilk ayimda adete 10 gun kala kasiklarim gohsum agrimaya basladi ben gebelige yordum ama acilde kan verdim birsey çıkmadı snra dogum kontrole rand aldim ultrasona girdim doktor birseyin yok enfeksiyon var dedi adetimi 3 gün gecikmeyle oldum
Simdi yine adete 1 hafta var sol kasigim ağrıyor hasta olacakmışım gbi ve sarı akıntım oldu diyorum acaba enfeksiyon gecmedimi tekrar yarina rand aldim o yuzden oruc tutsammi ultrasona girince su iciriyolar cok kararsiz kaldim
Bu sefer doktora gitmisken yumurtalıklara vs bakmasini isticem cocuk istediğimizi de soylicem bakalim ne diyecek..
Yani vajinal muayenede orucu bozmuyor diye biliyorum ama, su içme kısmını bilmiyorum bana hiç içirmediler. Karından bakınca su içiriyorlar. Yumurtalara falan bakacaksa vajinal bakacaktır muhtemelen

Kızlar merhaba. Inşallah hepiniz en güzel sonucları alırsınız 🥰 Ben birşey sormak istiyorum. Bilgisi olan var mıdır? Ya da tecrübeli olanlar 😇 6+4gunluk hamileyim. Kasigimda ve belimde bazen ciddi ağrılar oluyo. Göğüslerime elimi dahi vuramıyorum. Bunlar normal ağrılar mi? Çok bilgim olmadığı için tereddüt ettim

Yani vajinal muayenede orucu bozmuyor diye biliyorum ama, su içme kısmını bilmiyorum bana hiç içirmediler. Karından bakınca su içiriyorlar. Yumurtalara falan bakacaksa vajinal bakacaktır muhtemelen
Anladım tesekkur ederim 🥰 tutayim o zamn orucumu yine de kararsızımmm 😏

Bugün regl sonraki 8 günüm ovülasyon testi yaptım silik çıktı ama beyaz akıntı yavaştan başladı inşallah bu ay tutturabiliriz 😍

Kızlar bir şey soracağım size hamileyken tiroidle ilgili haplar kullanılabiliyor mu?Duyan veya kullanan var mı ?

X