- 15 Temmuz 2020
- 304
- 326
- 28
Adet dongum 27 gün. Ama aşılama oldum ben 19 Ekim oldu bebis muhtemelen. Ona göre hesapladım canim
Fiyatı ne kadardı aceba eczanelerdeİkisinide almıyorum.ocean diye bi marka var var. Onu araştırdım. Onun folik asitini kullanıyorum şuan.
Insallah kuzum artik görüp aileme de söylemek istiyorum :)Yok canım düzemli artısı gördükten sonra gerek yok diyor doktorlar zaten arrık rahatlıkla bebişi görürsün
Benimde yumurtlama günü 19 ekimdi. Bence hesaplama aynı oluyo. Şuan 12 temmuz olarak gösteriyor doğumu. Yarın tam 5 haftalık olcak inşallah. Tabi benim son adet tarihim 5 ekim. Senin ne zamandı ?Adet dongum 27 gün. Ama aşılama oldum ben 19 Ekim oldu bebis muhtemelen. Ona göre hesapladım canim
Keseyi görmeden söylemiyorlar canım zaten o tahmini tarih. Sağlıklı doğsun da önemli olan oCanım yanlış hesaplamış olabilirsin, aşılamada nasıl hesaplanıyor bilmiyorum bilenler yardımcı olurlar belki sana ama bı yanlışlık var gibi yani 19 Ekim'de aşılama olduysan 12 temmuza filan denk geliyor sanırım senin doğum. Emin değilim tabiki başdada söyledim doktorun ne söyledi ?
55 tl ye almış eşim. İlk önce yok demişler. Sipariş verdittirdik ertesi gün getirdiler.Fiyatı ne kadardı aceba eczanelerde
Benim aşılama olduğu için aşılama gününden sayıyorum. Bugün tam 3. Hafta bittiBenimde yumurtlama günü 19 ekimdi. Bence hesaplama aynı oluyo. Şuan 12 temmuz olarak gösteriyor doğumu. Yarın tam 5 haftalık olcak inşallah. Tabi benim son adet tarihim 5 ekim. Senin ne zamandı ?
Peki teşekkür ederim kaç tablet çıkıyo aceba55 tl ye almış eşim. İlk önce yok demişler. Sipariş verdittirdik ertesi gün getirdiler.
Canım hesaplama öyle olmuyor. Tamam teknik olarak 3 haftalık ama son adet tarihinden hesaplanıyor doğum. Ve gebelik haftasıBenim aşılama olduğu için aşılama gününden sayıyorum. Bugün tam 3. Hafta bitti
30 tablet var içinde. Bir aylık bi kutusu.Peki teşekkür ederim kaç tablet çıkıyo aceba
Tamamdır bitmişti yeni bi folik asit deneyim diyorum30 tablet var içinde. Bir aylık bi kutusu.
İnşallah şifa olur hepimizeTamamdır bitmişti yeni bi folik asit deneyim diyorum
Aminn inşallahİnşallah şifa olur hepimize
Öyleyse daha guzelCanım hesaplama öyle olmuyor. Tamam teknik olarak 3 haftalık ama son adet tarihinden hesaplanıyor doğum. Ve gebelik haftası
Aynen Allah nasip ederse doğumlarımız aynı tarihi gösteriyo. Allah o günleri göstersindeÖyleyse daha guzelilk kez gebelik olunca şaşkın oluyor insan bilmiyordum ki
Ahh inşallah canım benimAynen Allah nasip ederse doğumlarımız aynı tarihi gösteriyo. Allah o günleri göstersinde
Az kalsın çocuk aslan oluyordu yaAynen Allah nasip ederse doğumlarımız aynı tarihi gösteriyo. Allah o günleri göstersinde
İlk torun mu olcakInsallah kuzum artik görüp aileme de söylemek istiyorum :)
Yok iki tarafında ilk değil ama eşimin ailesinde biraz farklı durumlar sürekli haber bekliyor gibiler :) Tek erkek eşim biraz fazla düşkünler:)İlk torun mu olcak