2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Kızlar moralim çok bozuk🥺🥺🥺
Karnım sanki adet olacak gibi ağrıyor. Ara ara pembe kahverengi arası gulkurusu gibi renkte akıntım var. Normal mi. Biraz iş yaptım bugün süpürge açtım. Çamaşır yıka as. Tuvaletleri yıkadım. Yemek yaptım mutfağı topladım. Kendime çok kızıyorum keşke yapmasaydim. Şuan bacaklarımı kaldırdım yatıyorum güya işe yarar diye işte😭😭😭
Cnm kendini o kadar yitrasmaydin.ama her ihtimale karşı doktora git bi görün bence

Ben bu hafta gidicem inşallah bakalım bu salı devlete gidicem.bidaki haftaya da özele gitmeyi düşünüyorum .Bu arada 3 gebeliğim .33 yaş 15 temmuz doğum istanbulda yaşıyorum sat 5 ekim galiba adet duzensligi var

Merhabalar benim SAT 26Eylül tahmini doğumu 3 temmuz sanırım 27 yaşındayım 2 çocuğum nasipsa Sakarya
03.11 de beta hcg 3664 tü hastahaneye randevumu anca ayın 23 üne alabildim kasık ağrılarım çok var ve gaz sancıları aşırı olmaya başladı özellikle uzandığım zamanlarda çok korkuyorum ama hastahaneyede gitmeme daha çok var geçen sene gebeliğimde değerim 150 yi zorla gördü ve düşmeye başladı son muayenemde hemen kürtaj yaptılar ve çok piskolojim bozulmuştu buyüzden hem muayeneye gitmeye korkuyorum hem gitmemeye sata göre 8. Haftama denk gelicek randevum sanırım en doğru zaman gibi ama nasıl bekleyeceğim bilmiyorum inşallah bebişlerimiz bizimle olur hepimize hayırlı olsun Allahım tüm istiyenlere ve güzel haber bekliyenlere yardım ve nasip etsin inşallah

Ben bi sonraki hafta gidicem ama bu haftada baska bi doktorun daha fikrini alasımda var🤭

Ben bu hafta gidicem inşallah bakalım bu salı devlete gidicem.bidaki haftaya da özele gitmeyi düşünüyorum .Bu arada 3 gebeliğim .33 yaş 15 temmuz doğum istanbulda yaşıyorum sat 5 ekim galiba adet duzensligi var

Ben salı günü gidicem inşallah. Biraz korku biraz heyecan.😁
Ben perşembe gidicem kızlar en son beta 1600 dü gecen salı, tekrar baktırmama gerek yok demi :) Çok heyecanliyim ya ilk bebek ilk kontrol

Başından beri hep aynı hastanede yakın saatlerde yaptırıyorum.
24 Ekim 0.02
29 Ekim 4.24
04 Kasım 144
06 Kasım 199
08 Kasım 350

Değerlerim bu şekilde.
Anladım cnm bende evde 2 çizgi çıktı sonra 2hafta once perşembe kan verdim 97.87
Cıktı sonra salı bidaha verdim 234 cıktı. Vitamin ve folit asit verdi.1 ay sonra gel dedi ama ben bu salı günü aldım bakalım kese göründeki🙄🙄🤷‍♀️🤰

X