2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
33 aylık oğlum var ve ben de vicdan azabı çekiyorum özellikle geceleri :/ Gündüzleri bir şekilde idare ediyorum.

Nasıl ayartıyorsunuz, ben istanbulda yaşıyorum. Doktor tahlil istemeden tahmini randevu alMam gerekecek sanirim
Kadın doğum doktorları aynı tahlilleri isteyeceği için ilk randevuda böyle yapabildim. Oğlum da troit konusunda sorun yaşadığım için dahiliyeye gidiyordum. Özelde istenilen tahlilleri dahiliye doktorumdan istiyordum. Hamile olduğum için bana sıra bile bekletmezdi geldiğin gibi içeri girebilirsin derdi sağolsun. Özele geçmemiş olsaydı yine ona gitmek isterdim.

Kızlar moralim çok bozuk
Karnım sanki adet olacak gibi ağrıyor. Ara ara pembe kahverengi arası gulkurusu gibi renkte akıntım var. Normal mi. Biraz iş yaptım bugün süpürge açtım. Çamaşır yıka as. Tuvaletleri yıkadım. Yemek yaptım mutfağı topladım. Kendime çok kızıyorum keşke yapmasaydim. Şuan bacaklarımı kaldırdım yatıyorum güya işe yarar diye işte

Canım bende de öyle oldu hemen doktora gittim baktı iyi dedi bebek yerleşiyor onun kanaması olabilir ama her ihtimale karşı düşük önleyici yazdı kullandım kesildi kahve ve pembe akıntılar

Senin batın ne zamandi ki canım yerlesme kanamasi olabilir o bence

Canım riske atmayıp tekrar mi gitsen doktora kendini neden yordun o kadar dinlene dinlene yapsaydın keske

Canım pembe kahve leke varken iş yapmaman gerek ayağını uzat bol su iç yat dinlen iş eni sonu yapılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…