Ben bi sonraki hafta gidicem ama bu haftada baska bi doktorun daha fikrini alasımda varYarın listeyi duzenliycem hanımlar , masallah git gide artıyor sayımız:) Bu hafta kimler doktora gidiyor
Cnm kendini o kadar yitrasmaydin.ama her ihtimale karşı doktora git bi görün benceKızlar moralim çok bozuk
Karnım sanki adet olacak gibi ağrıyor. Ara ara pembe kahverengi arası gulkurusu gibi renkte akıntım var. Normal mi. Biraz iş yaptım bugün süpürge açtım. Çamaşır yıka as. Tuvaletleri yıkadım. Yemek yaptım mutfağı topladım. Kendime çok kızıyorum keşke yapmasaydim. Şuan bacaklarımı kaldırdım yatıyorum güya işe yarar diye işte
Ben salı günü gidicem inşallah. Biraz korku biraz heyecan.Yarın listeyi duzenliycem hanımlar , masallah git gide artıyor sayımız:) Bu hafta kimler doktora gidiyor
Çok ağır bir iş degil aslında yaptıklarım ama pişman oldum yapmayacağım. Yavaş yavaş yaparım artıkCanım pembe kahve leke varken iş yapmaman gerek ayağını uzat bol su iç yat dinlen iş eni sonu yapılır
Aynen canım artık az az yapicam.Çalışıyorum gidemiyecegim malesef çarşambaya kadar dayanacagim inşallah fasulyem de dayanırCanım riske atmayıp tekrar mi gitsen doktora kendini neden yordun o kadar dinlene dinlene yapsaydın keske
Bat 5 kasimdi olabilir bence ondan zaten adet yokluyor. Geldi baktı ffasulyemii gordu gidiyor bulamadı umduğunuSenin batın ne zamandi ki canım yerlesme kanamasi olabilir o bence
Suanlik yapabileceğimiz bir şey yok bekleyeceğim Çarşamba inşallah kese görünürAynen banada o ilaçı yazdı bende sabah aksam iciyorum iyi şuan sadece bel agrım oluyor
Çarşamba gideceğim inşallah bir şey olmazCnm kendini o kadar yitrasmaydin.ama her ihtimale karşı doktora git bi görün bence
Benim de sat 9 Ekim ama 26 temmuz çıkıyor hesaplamadakzlrgn05 sat 9 ekim, tahmini doğum tarihi 15 temmuz, şehir Ankara yaş 25, 2. Çocuk
Ben bi sonraki hafta gidicem ama bu haftada baska bi doktorun daha fikrini alasımda var
Ben bu hafta gidicem inşallah bakalım bu salı devlete gidicem.bidaki haftaya da özele gitmeyi düşünüyorum .Bu arada 3 gebeliğim .33 yaş 15 temmuz doğum istanbulda yaşıyorum sat 5 ekim galiba adet duzensligi var
Ben perşembe gidicem kızlar en son beta 1600 dü gecen salı, tekrar baktırmama gerek yok demi :) Çok heyecanliyim ya ilk bebek ilk kontrolBen salı günü gidicem inşallah. Biraz korku biraz heyecan.
Başından beri hep aynı hastanede yakın saatlerde yaptırıyorum.Kan tahlili nerde verdin cnm bide kaç gün arayla yaptirdin
Anladım cnm bende evde 2 çizgi çıktı sonra 2hafta once perşembe kan verdim 97.87Başından beri hep aynı hastanede yakın saatlerde yaptırıyorum.
24 Ekim 0.02
29 Ekim 4.24
04 Kasım 144
06 Kasım 199
08 Kasım 350
Değerlerim bu şekilde.
Eminmisin canim? Adet gongun kaç gün ? Yada ovulasyon gunune goremi hesapladinBenim de sat 9 Ekim ama 26 temmuz çıkıyor hesaplamada
Adet dongum 27 gün. Ama aşılama oldum ben 19 Ekim oldu bebis muhtemelen. Ona göre hesapladım canimEminmisin canim? Adet gongun kaç gün ? Yada ovulasyon gunune goremi hesapladin
Yok canım düzemli artısı gördükten sonra gerek yok diyor doktorlar zaten arrık rahatlıkla bebişi görürsünBen perşembe gidicem kızlar en son beta 1600 dü gecen salı, tekrar baktırmama gerek yok demi :) Çok heyecanliyim ya ilk bebek ilk kontrol