2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Anladım cnm bende evde 2 çizgi çıktı sonra 2hafta once perşembe kan verdim 97.87
Cıktı sonra salı bidaha verdim 234 cıktı. Vitamin ve folit asit verdi.1 ay sonra gel dedi ama ben bu salı günü aldım bakalım kese göründeki🙄🙄🤷‍♀️🤰
İnşallah keseyi görürsün artık sen. O kadar büyümüştür zaten
Hamilelikte lazer yapılıyormu acaba ? 16 Kasım'da seansım vardı, bilgisi olan varmı ?
Teknik olarak lazer ışını o kadar içerilere gitmiyor. Ama yinede gebelikte önerilmiyor.

Hayırlı akşamlar kızlar yarın sabah randevum var dua edin Allah yar ve yardımcım olsun ilk randevum
Mümin mümine duası kabul olurmuş Allah kucagimizi boş bırakmasın
6+1 inşallah bakalım herseyin hayırlısı
Allah gönlüne göre versin inşallah artık keseyi bebeği görürsün..

Bende istiyorum ama yaa

Hayırlı akşamlar kızlar yarın sabah randevum var dua edin Allah yar ve yardımcım olsun ilk randevum
Mümin mümine duası kabul olurmuş Allah kucagimizi boş bırakmasın
6+1 inşallah bakalım herseyin hayırlısı
Insallah bebegı de kalbıni de görürsün, bende yarın ögleden sonra gidecegm son adet tarihine göre 7 haftaya girmiş olacagm inşallah hayırlı haberler alırız tüm anne adayları ile birlikte 🤲

kızlar bugün sabah yine test yaptım ve bata 4 gün vardı ve yine negatif sonuç aldım :KK43:( yarın sabah sağlık ocağına gidip kan vereceğim artık onda da çıkmazsa ağustos annelerine transfer olurum ya da 1 sene daha ertelerim :KK43: birde peçeteyi silince pembe desen değil kahve desen değil öyle bir renkte bir akıntı geliyor. Oğlumda hiç olmamıştı. Acaba adet mı olacağım:KK43:

Son düzenleme:
X