- 1 Mayıs 2020
- 3.243
- 3.401
Allah sağlıkla kucagınızada versin inşallahYok iki tarafında ilk değil ama eşimin ailesinde biraz farklı durumlar sürekli haber bekliyor gibiler :) Tek erkek eşim biraz fazla düşkünler:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah sağlıkla kucagınızada versin inşallahYok iki tarafında ilk değil ama eşimin ailesinde biraz farklı durumlar sürekli haber bekliyor gibiler :) Tek erkek eşim biraz fazla düşkünler:)
Canım sakin ol neden gerilip minicik bebeğinide üzüyorsun hersey güzel olcak, kontrolüne gidip bebeğini görceksinSinirlerim iyice gerilmeye başladı ayın 18 ine daha çok var inşallah herşey yolundadır daha ilk kontrolüm bile olmadı
Amin canım inşallah hepimizin :)Allah sağlıkla kucagınızada versin inşallah
İnşallah canımmAmin canım inşallah hepimizin :)
Bende aynıyım inşallah sizleAynen Allah nasip ederse doğumlarımız aynı tarihi gösteriyo. Allah o günleri göstersinde
Sıkma canını herşey yoluna girer.Allah kucaklarımıza nasip etsinSinirlerim iyice gerilmeye başladı ayın 18 ine daha çok var inşallah herşey yolundadır daha ilk kontrolüm bile olmadı
Cnm lazeri tavsiye ermiyorlar diye biliyorum ama sen doktoruna sor benceHamilelikte lazer yapılıyormu acaba ? 16 Kasım'da seansım vardı, bilgisi olan varmı ?
İnşallah keseyi görürsün artık sen. O kadar büyümüştür zatenAnladım cnm bende evde 2 çizgi çıktı sonra 2hafta once perşembe kan verdim 97.87
Cıktı sonra salı bidaha verdim 234 cıktı. Vitamin ve folit asit verdi.1 ay sonra gel dedi ama ben bu salı günü aldım bakalım kese göründeki
Teknik olarak lazer ışını o kadar içerilere gitmiyor. Ama yinede gebelikte önerilmiyor.Hamilelikte lazer yapılıyormu acaba ? 16 Kasım'da seansım vardı, bilgisi olan varmı ?
Amin canım dualarım seninleHayırlı akşamlar kızlar yarın sabah randevum var dua edin Allah yar ve yardımcım olsun ilk randevum
Mümin mümine duası kabul olurmuş Allah kucagimizi boş bırakmasın
6+1 inşallah bakalım herseyin hayırlısı
Allah gönlüne göre versin inşallah artık keseyi bebeği görürsün..Hayırlı akşamlar kızlar yarın sabah randevum var dua edin Allah yar ve yardımcım olsun ilk randevum
Insallah bebegı de kalbıni de görürsün, bende yarın ögleden sonra gidecegm son adet tarihine göre 7 haftaya girmiş olacagm inşallah hayırlı haberler alırız tüm anne adayları ile birlikteHayırlı akşamlar kızlar yarın sabah randevum var dua edin Allah yar ve yardımcım olsun ilk randevum
Hayırlı haberlerle dön inşallah canım evine, Allah gönlüne göre versinHayırlı akşamlar kızlar yarın sabah randevum var dua edin Allah yar ve yardımcım olsun ilk randevum
yaş 25 ilk çocuk sat 4 ekim tahmini doğum 12 temmuz 2021 bursaYarın listeyi duzenliycem hanımlar , masallah git gide artıyor sayımız:) Bu hafta kimler doktora gidiyor
İnşallah canimHayırlı haberlerle dön inşallah canım evine, Allah gönlüne göre versin
Yarın kontrol var 2.kan testi olacak sabah. İlki 465,39 du umarım 2 kat artmıştırYarın listeyi duzenliycem hanımlar , masallah git gide artıyor sayımız:) Bu hafta kimler doktora gidiyor
Haklısın ya ama ne biliyim bazen insanin aklına kötü kötü şeyler geliyor işte inşallah iyi olucazCanım sakin ol neden gerilip minicik bebeğinide üzüyorsun hersey güzel olcak, kontrolüne gidip bebeğini görceksin
Amin inşallah öyle olucakSıkma canını herşey yoluna girer.Allah kucaklarımıza nasip etsin