- 29 Mayıs 2017
- 260
- 243
Ben ^-^Muayenelerini özelde Kan tahlillerini devlette yapacak olan varmı kızlar?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben ^-^Muayenelerini özelde Kan tahlillerini devlette yapacak olan varmı kızlar?
33 aylık oğlum var ve ben de vicdan azabı çekiyorum özellikle geceleri :/ Gündüzleri bir şekilde idare ediyorum.Buarada 2. Gebeliği olanlar ilk çocuklarınız kaç yaşında şuan ? Benim biraz morale ihtiyacım var lütfen kimse yanlış anlamasın ama eşimin görevinden dolayı doğudayim oğlum 17 aylık çok zor bi bebekligi vardı zaten yeni yeni nefes almaya başladım ben. Hem kolik hem alerjik bir bebekti o yüzden çok korkularım var nasıl olacak bakabilecek miyim diye
Hadi insallah cnm,bekliyofuz heyecanla sonucu
İnşallah artmıstır kuzum
İnşallah fıstık gibi sonuçların olsun canım sağlıkla artsın değerin
Canım zaten yüzde 60 artısı normal buluyolar takılma kücük değerlere saat olarakta zaten erken vermişsinÇıktı sonuç.. 350 olmuş.2 gün öncesine göre 1 saat erken kan verdim... İyi mi acaba...1 saat sonra versem 400 olurmuydu ki
Nasıl ayartıyorsunuz, ben istanbulda yaşıyorum. Doktor tahlil istemeden tahmini randevu alMam gerekecek sanirimBen ^-^
Tam iki katı olmasa da 1.75 artmış bence canım inşallah sağlıkla artmıştır tabiki en doğru yorumu doktorun yaparÇıktı sonuç.. 350 olmuş.2 gün öncesine göre 1 saat erken kan verdim... İyi mi acaba...1 saat sonra versem 400 olurmuydu ki
Kadın doğum doktorları aynı tahlilleri isteyeceği için ilk randevuda böyle yapabildim. Oğlum da troit konusunda sorun yaşadığım için dahiliyeye gidiyordum. Özelde istenilen tahlilleri dahiliye doktorumdan istiyordum. Hamile olduğum için bana sıra bile bekletmezdi geldiğin gibi içeri girebilirsin derdi sağolsun. Özele geçmemiş olsaydı yine ona gitmek isterdim.Nasıl ayartıyorsunuz, ben istanbulda yaşıyorum. Doktor tahlil istemeden tahmini randevu alMam gerekecek sanirim
Yok yarın inşallahBenim de iki gün arayla 35 - 96 -275-837 şeklinde artti en son cuma baktım. Doktor artık Çarşamba gel gerek yok sürekli dedi. Hesaplamaya göre iki günde bir 2.7-3 katı artıyor. İnşallah sağlıkla artsın sen kese gördün mü canim
Kan tahlili nerde verdin cnm bide kaç gün arayla yaptirdinÇıktı sonuç.. 350 olmuş.2 gün öncesine göre 1 saat erken kan verdim... İyi mi acaba...1 saat sonra versem 400 olurmuydu ki
Hadi inşallahYok yarın inşallah
Merhaba sat 26 eylül tahmini dogum tarihi 09 temmuz 2021 yaş 25 ilk cocuk şehir AğrıKızlar hepinizden bekliyorum, son adet tarihi, tahmini doğum , yaş , kaçıncı çocuk ve şehir
Canım bende de öyle oldu hemen doktora gittim baktı iyi dedi bebek yerleşiyor onun kanaması olabilir ama her ihtimale karşı düşük önleyici yazdı kullandım kesildi kahve ve pembe akıntılarKızlar moralim çok bozuk
Karnım sanki adet olacak gibi ağrıyor. Ara ara pembe kahverengi arası gulkurusu gibi renkte akıntım var. Normal mi. Biraz iş yaptım bugün süpürge açtım. Çamaşır yıka as. Tuvaletleri yıkadım. Yemek yaptım mutfağı topladım. Kendime çok kızıyorum keşke yapmasaydim. Şuan bacaklarımı kaldırdım yatıyorum güya işe yarar diye işte
Hangi ilacı verdi canım bana progestan yazdı sabah akşam iciyorumCanım bende de öyle oldu hemen doktora gittim baktı iyi dedi bebek yerleşiyor onun kanaması olabilir ama her ihtimale karşı düşük önleyici yazdı kullandım kesildi kahve ve pembe akıntılar
Benim de psikolojim çok tuhaf hormonların dolayı mı acaba33 aylık oğlum var ve ben de vicdan azabı çekiyorum özellikle geceleri :/ Gündüzleri bir şekilde idare ediyorum.
Senin batın ne zamandi ki canım yerlesme kanamasi olabilir o benceKızlar moralim çok bozuk
Karnım sanki adet olacak gibi ağrıyor. Ara ara pembe kahverengi arası gulkurusu gibi renkte akıntım var. Normal mi. Biraz iş yaptım bugün süpürge açtım. Çamaşır yıka as. Tuvaletleri yıkadım. Yemek yaptım mutfağı topladım. Kendime çok kızıyorum keşke yapmasaydim. Şuan bacaklarımı kaldırdım yatıyorum güya işe yarar diye işte
Canım riske atmayıp tekrar mi gitsen doktora kendini neden yordun o kadar dinlene dinlene yapsaydın keskeKızlar moralim çok bozuk
Canım pembe kahve leke varken iş yapmaman gerek ayağını uzat bol su iç yat dinlen iş eni sonu yapılırKızlar moralim çok bozuk
Aynen banada o ilaçı yazdı bende sabah aksam iciyorum iyi şuan sadece bel agrım oluyorHangi ilacı verdi canım bana progestan yazdı sabah akşam iciyorum