- 27 Ağustos 2015
- 1.835
- 2.411
Hayırlı olsun canım bende 4 gün kala öğrendim fotoğrafı bizimlede paylaşabilir misin?Belirtilerim var ama bat gününden sonra yapayım bı tane daha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun canım bende 4 gün kala öğrendim fotoğrafı bizimlede paylaşabilir misin?Belirtilerim var ama bat gününden sonra yapayım bı tane daha
Ayy sağlıkla gelsinler. Düşündükçe heyecanlanıyorum.Allah nasip ederse benim de bursada olcak ☺
Teşekkürler bekliyorum zatenn bat gecsinnHayırlı olsun cnm batı bekle ve kan ver bnce
Resim atamıyorum ki beceremedimHayırlı olsun canım bende 4 gün kala öğrendim fotoğrafı bizimlede paylaşabilir misin?
Hadi insallah cnm,bekliyofuz heyecanla sonucuSelam kızlar... Tekrar gidip kan verdim. 1.5 saat sonra çıkacak sonuç. Dua edin ne olur 2 kat artmış olsun... 2 gün önce 199 çıkmıştı.
Aynen katılıyorum bide arkadaşlar sizde akıntı var mı öğle çok çok değil ama her WC gidişinde farketilecek kadarAramıza yeni katilanlara hayirli olsun.insallah hepimiz saglikla kucağimiza aliriz bebişlerimizi.
kızlar doktor konusunda en onemlisi dr la yildizinızin uyuşması ve guvenebilmeniz.o doğum aninda dr unuzun sesini duyunca ve geldigini görunce neler hissedildiğini anlatmak zor.şu anda dogum yapmis olanlar beni anliyor
İnşallah artmıstır kuzumSelam kızlar... Tekrar gidip kan verdim. 1.5 saat sonra çıkacak sonuç. Dua edin ne olur 2 kat artmış olsun... 2 gün önce 199 çıkmıştı.
Bende de var. Dediğin gibi aynı.Aynen katılıyorum bide arkadaşlar sizde akıntı var mı öğle çok çok değil ama her WC gidişinde farketilecek kadar
Ay çok sevindim canım, sağlıklı kucagina alırsın inşallah. Ben pazartesi gidicem inşallahKızlar iyi akşamlar yazamadım bir türlü bu gün kontrolüm vardı çok şükür kalp atışını duyduk her şey yolunda dedi doktor içime su serpildi darısı hepinizin başına inşallah
Evet benim de var. Bazen sarı bazen şeffaf bazen de kahvesi açık pembe gibi normal mi acabaAynen katılıyorum bide arkadaşlar sizde akıntı var mı öğle çok çok değil ama her WC gidişinde farketilecek kadar
İnşallah fıstık gibi sonuçların olsun canım sağlıkla artsın değerinSelam kızlar... Tekrar gidip kan verdim. 1.5 saat sonra çıkacak sonuç. Dua edin ne olur 2 kat artmış olsun... 2 gün önce 199 çıkmıştı.
Yarın doktara gidicem inşallah aklımda kalırsa sorarım heyecandan unutmazsamEvet benim de var. Bazen sarı bazen şeffaf bazen de kahvesi açık pembe gibi normal mi acaba
Aynen o bende de oluyor unutuyorum. Ben de carsamba gideceğim kese içinYarın doktara gidicem inşallah aklımda kalırsa sorarım heyecandan unutmazsam
Benim yükselme olmuştu ama tmm iki kat değil 3 Kasım beta baktırdım 1777 çıktı 5 Kasım birdaha verdim kan 3314 çıktı bakalım herşey hayırlısıİnşallah fıstık gibi sonuçların olsun canım sağlıkla artsın değerin
Benim de iki gün arayla 35 - 96 -275-837 şeklinde artti en son cuma baktım. Doktor artık Çarşamba gel gerek yok sürekli dedi. Hesaplamaya göre iki günde bir 2.7-3 katı artıyor. İnşallah sağlıkla artsın sen kese gördün mü canimBenim yükselme olmuştu ama tmm iki kat değil 3 Kasım beta baktırdım 1777 çıktı 5 Kasım birdaha verdim kan 3314 çıktı bakalım herşey hayırlısı
Amin canım inşallahİnşallah.. Allah kimseyi korktuğuna uğratmasın. Bende dahil.