Merhaba ben de Sakarya da yaşıyorum hangi doktora gidiyorsunuzUnutmuşum kusura bakma canım 29 sakarya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba ben de Sakarya da yaşıyorum hangi doktora gidiyorsunuzUnutmuşum kusura bakma canım 29 sakarya
Çok teşekkürler canımCnm pembe ve kahverengiden korkmayın diyorlar kırımızı g0runce korkun diyolar
Teşekkür ederim inşallah Allah herkese hayırlısını versinInşallah güzel haberlerle gelirsin sabret cnm
Canım ben o doktorla yolumu ayırdım şuan doktor arıyorum. Memnun değildim oyuzden hiç soylemiyimMerhaba ben de Sakarya da yaşıyorum hangi doktora gidiyorsunuz
İnşallah gorürüm bende hafif kasıkağrısı oluyor arada akıntımda kesildi gibi bilemedim o yüzden. Bekleyeceğim artık birkaç gün dahaHıç bozma moralini bdb bata 2 gün kala erken gebelik testi yaptim negatif çiktı demekki hamile değilim dedim.bayağıda üzuldük.sonra bat geçti yapmiycam dedim sonrasinda 5-6gun gecti normal test yaptim ve çift çizgiyi gördük.biraz daha bekle bence sende.Allah gönlüne göre versin...
Haklisin cnm ins rabbim gonlumuze gore verirÇok haklısın heleki daha önce sorun yaşamış olmandan kaynaklı endişen çok daha fazladır eminim. Benim bunları söylememin sebebi şimdi erken gittiğinde kalp atışı alamazsan endişelenme diye. Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize inşallah. Anne olmak her anlamda zor.
Evet 4 yaşında bir oğlum var :)) çok teşekkür ederim. Bu 2. Olacak inşallah olursaSenin bir oğlun mu var maşallah Allah bağışlasın bu 2.mi olucK
İçinize sinen bir doktor bulursanız yazar mısınız Sakarya ya yeni taşıdığımız için hiç bilgim yokCanım ben o doktorla yolumu ayırdım şuan doktor arıyorum. Memnun değildim oyuzden hiç soylemiyim
200 veya 300 lerde olabilir kuzumBu sabah yaptım bende idrar testi kızlar. 2 bebeğim olacak inşallah, henüz 17 aylık oğlum,daha çok erken beklenmedik bir gebelikti. Hayırlısı olsun hepimiz için inşallah. Testi yapar yapmaz anında koyulaştı yeni değil sanırım. Sizin test çizgileri bukadar koyu iken beta degerleriniz kaçtı kızlar ? SAT 9 ekim
Ben köy sütü alıyorum kuzum süzüp kaynatıp sonra tuketiyorumKızlar süt ve yoğurdu nasıl tuketiyorsunuz pastörize mi güvendiğiniz biyerden alıp mi içiyorsunuz lütfen cevap verir misiniz
Yoğurdu evde kendim yapıyorum cnm sütü arada iciyorumKızlar süt ve yoğurdu nasıl tuketiyorsunuz pastörize mi güvendiğiniz biyerden alıp mi içiyorsunuz lütfen cevap verir misiniz
Hayırlı olsun sağlıkla al kucağına inşallah. Kese görünür bence bu testle.Bu sabah yaptım bende idrar testi kızlar. 2 bebeğim olacak inşallah, henüz 17 aylık oğlum,daha çok erken beklenmedik bir gebelikti. Hayırlısı olsun hepimiz için inşallah. Testi yapar yapmaz anında koyulaştı yeni değil sanırım. Sizin test çizgileri bukadar koyu iken beta degerleriniz kaçtı kızlar ? SAT 9 ekim
Süt içmiyorum. Kızımda zorda kalmıştım mide yanması için kapalı paket süt içmiştim. Yoğurdu mu kendim yapıyorum. Mandıradan gelen sütü kaynatıp yapıyorum.Kızlar süt ve yoğurdu nasıl tuketiyorsunuz pastörize mi güvendiğiniz biyerden alıp mi içiyorsunuz lütfen cevap verir misiniz
Canım bildiğim kadarıyla yumurta peynir ceviz avokoda gibi şeyler kahvaltı için çok iyi. Ben şuan sadece ceviz yiyebiliyorum. Bulgur pilavı, muz, kaşar peyniri, sade maden suyu bebek için çok fayfalı ve kilo almasını sağlayan besinlerden. Kalsiyum eksikliği olmasın diye bol bol süt ve Yoğurt öneriliyor. Onun harici zaten sebze meyve bakliyatlarda önemli düzenli ve sağlıklı beslenmek iyi ama şuan ben çoğunu yiyemiyorum. Balık haftada bir yense çok iyi.Ikinci gebeliği ya da üçüncü gebeliği olanlar keske bizi biraz beslenme konusunda bilgilenirse :)) Daha doktora gitmeyenler icin güzel olur
Çok sağol hayırlısı olur inşallah hepimiz içinHayırlı olsun sağlıkla al kucağına inşallah. Kese görünür bence bu testle.
Cnm ultrasona gore 5+4 gunluk olmusuz ama kalp atslari duyulmadi doktor amcamiz hersey yok iii ama erkn kalp atslari icin dedi carsamba gunu ozele gitcem ins o zmn duyulur burdakide 15 gun sonra gel dediG GazininGamzesi canım güzel haberlerini bekliyoruz
Ben bir bucuk hafta önce 5+0 da gitmiştim sadece keseyi görmüştük yolksac bebek yoktı bana da 15 gın sonra dedıler bende 7+0 da yani pazartesi gidecegm ınsallah kalp atısı ıcınCnm ultrasona gore 5+4 gunluk olmusuz ama kalp atslari duyulmadi doktor amcamiz hersey yok iii ama erkn kalp atslari icin dedi carsamba gunu ozele gitcem ins o zmn duyulur burdakide 15 gun sonra gel dedi