Canım 23 eylül se 5+5 oluyorsun sanırımBenim sat 23 Eylül şuan tam 5+2 herşeyin hayırlısı olsun
Çok teşekkür ederim canım benim5+3 demek 5 hafta 3 günlük demek oluyo canım son adet tarihi yani sat diyoruz kısaca ona göre hesaplanıyo gebelik haftası
Hayırla sağlıkla insallah ya :)Kesinlikle çok şükür sağlıklı olsunlar inşallahaynen aramızda 1 hafta var çok yok muhtemelen sezeryan falan olursa aynı zamanda alırız kucağımıza minikleri
Benim sat 23 Eylül şuan tam 5+2 herşeyin hayırlısı olsun
Genelde 6 haftalıkken başlıyor belirtiler diyorlar hayırlısı olsun :)Benim arada oluyor bakalım nasıl ilerliycez
Canım ben 2 ay önce başlamıştımKızlar herkes folik asit kullanıyor mu ben kullanmıyorum biran önce başlamalımiyim benim 4+1
Canım gebelik düşündüğünde başlatıyor doktorlar başlaman gerekiyor gebe olup kullanmayan yoktur sanırımKızlar folik kullanan kimlee var
Kan sulandırıcı mı canımKizlar gunaydin aranizda bnm gibi igne kullananlar var mi
Ben kullanmıyorum sorun olur mu acaba yarın doktora gidicem yarın başlatır sanirimCanım gebelik düşündüğünde başlatıyor doktorlar başlaman gerekiyor gebe olup kullanmayan yoktur sanırım
Yok canım bir kaç günden bişey olmaz bazı insanlar gebeliğini 2. Ayında öğreniyor ilaçlara o zaman başlıyor öyle düşünBen kullanmıyorum sorun olur mu acaba yarın doktora gidicem yarın başlatır sanirim
Yok tam 5+1 yazıyor hattaCanım 23 eylül se 5+5 oluyorsun sanırım
İnşallah canım çok sevindimCanım sat larımız aynı benim de 25.09 ya temmuz başı yada haziran sonu tahmini doğum inşallah
Mutlaka doktara giden yazsın kese kalp atışını duyanlarİnşallah canım çok sevindim
Benim de son adet 23 eylül ve bu gün 5+5 şim. Yani arkadaşın dediği doğru. Tabi senin adet aralığın uzunsa farklı olabilir.Yok tam 5+1 yazıyor hatta
Evd cnmKan sulandırıcı mı canım
Ben kullanıyorum canım oksaparEvd cnm
Bence bu hafta gitsen iyi olur keseyi görürsün kullanman gerek vitaminler falan hakkında doktor bilgi verirBende sat 25.09