- 17 Aralık 2019
- 1.366
- 1.158
- 27
Hmm bnde enox kullanyom 4000lik miBen kullanıyorum canım oksapar
Bende iğne kullanıyorumEvd cnm
Ben kullanıyorum canımKızlar folik kullanan kimlee var
5 Hafta 3 günlük+dedikleriniz ne demek 5+3 mesela ne oluyo o
İkisi aynı şey muadillerHmm bnde enox kullanyom 4000lik mi
Çok pordan klavye hatası 27 Eylül son sat 34 veya 35 günde olurdum sat araliklariCanım 23 eylül se 5+5 oluyorsun sanırım
Ben kullanmadım bişey olurmu acaba yarın ilk iş sorucam doktiraİkisi aynı şey muadillerSeninde kaybın var sanırım
Canım kan sulandırıcı iğneden bahsediyoruz biz her gebeye verilmiyor önceden düşüğü olanlara vs veriliyor telaş yapma senBen kullanmadım bişey olurmu acaba yarın ilk iş sorucam doktira
Hayırlı olsun canım benim sağlıkla kucağına alırsın inşallahMerhaba Kizlar, benimde SAT 27 Eylül ve hesaplarima göre 5+1 hamileyim. Rabbim hepimizede bebeklerimizi saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin insallah.
Allah izin verirse ilk gebeligim olacak ve bu yüzden cok tecrübesizim, henüz ben ve esim disinda kimse bilmiyor o yüzden akil alacak kimsem de yok simdilik.
Yurtdisinda yasiyorum burda sistem biraz farkli ilerliyolar galiba türkiyeye göre. Bata iki gün kala idrar testi pozitif cikti. Bat günüm gecince doktoruma gittim, burda kan alinip beta hcg hormonuna bakilmiyormus onu ögrendim. Vajinal Ultrasonla bakti, rahim duvarin kalinlasmis büyük ihtimal gebelik var ama henuz kese gözükmüyor bu normal daha erken dedi, idrar testi yapildi ve hamilesin dedi. Bi kac soru sordu, vitamin eksikligi varmi diye kan aldilar ve 12 Kasima randevu verdi büyük ihtimal hem keseyi görür hem kalp atisinida duyariz diye.
Suanda folikasit kullaniyorum ve tiroid haplarimi aliyorum doktor kontrolünde, bunlarin haricinde ilk aylarda almam gereken vitaminler varmi? Neler yiyip iciyosunuz? Nelere dikkat ediyosunuz?
Cevaplar icin simdiden tesekkür ederim :)
Hayırlı olsun canım benim sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Yurt dışında sistem farklı işliyor evet, 12 kasımda kese ve kalp atışını duyarsın muhtemelen
Sabah aç karnına troid ilacını alırsın kahvaltını edersin ve sonrasında folik asitini içersin.
Kahvaltıda haşlanmış yumurta yemeye özen göstermeni tavaiye ederim.
Her gün ceviz badem yemeyi sakın unutma günde 1 bardak süt içersen çok iyi olurbana doktorum balık yağı falanda verdi ama sana keseyi görünce verecektir muhtemelen bunun yerinde haftada 1 balık yemen yeterli olur.
Paketli gıdalar 9 ay düşmanın olsunaşırı tuz ve şekerden uzak durmaya çalış
Ağır kaldırma çok uzun ayakta durma bunları zaten biliyorsundur
Bol bol du iç ödem tutmanı önler ve idrar yolu olmamaya özen göster akıntın fazla olucaktır korkma bu normal ama çamaşırını değişirmeye özen göster.
Şimdilik aklıma gelen bunlar inşallah çabucak geçer zaman senin için
ben dogal yoldan almaya calisiyorum. hap kullanmiyorum. herkese kullanmamasini onermiyorum tabi. ben olcum yaptirmadan kullanmayacagim.Kızlar kullandığınız folik asitin adı ne
Anladım canım ben daha ölçüm yaptırmadım, o yüzden şimdilik ne olur neolmaz diye kullanıyorumben dogal yoldan almaya calisiyorum. hap kullanmiyorum. herkese kullanmamasini onermiyorum tabi. ben olcum yaptirmadan kullanmayacagim.
Evet, gitmeyi düşünüyorum) folik asit ama hiç kullanmamışım, hamile kalmadan önce vitamin d kullanıyordum .Bence bu hafta gitsen iyi olur keseyi görürsün kullanman gerek vitaminler falan hakkında doktor bilgi verir
Aynıyız inşallah sağ salim kucağımıza alalım peki kan tahlili kaç çıktı bende Perşembe günü vericemMerhaba Kizlar, benimde SAT 27 Eylül ve hesaplarima göre 5+1 hamileyim. Rabbim hepimizede bebeklerimizi saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin insallah.
Allah izin verirse ilk gebeligim olacak ve bu yüzden cok tecrübesizim, henüz ben ve esim disinda kimse bilmiyor o yüzden akil alacak kimsem de yok simdilik.
Yurtdisinda yasiyorum burda sistem biraz farkli ilerliyolar galiba türkiyeye göre. Bata iki gün kala idrar testi pozitif cikti. Bat günüm gecince doktoruma gittim, burda kan alinip beta hcg hormonuna bakilmiyormus onu ögrendim. Vajinal Ultrasonla bakti, rahim duvarin kalinlasmis büyük ihtimal gebelik var ama henuz kese gözükmüyor bu normal daha erken dedi, idrar testi yapildi ve hamilesin dedi. Bi kac soru sordu, vitamin eksikligi varmi diye kan aldilar ve 12 Kasima randevu verdi büyük ihtimal hem keseyi görür hem kalp atisinida duyariz diye.
Suanda folikasit kullaniyorum ve tiroid haplarimi aliyorum doktor kontrolünde, bunlarin haricinde ilk aylarda almam gereken vitaminler varmi? Neler yiyip iciyosunuz? Nelere dikkat ediyosunuz?
Cevaplar icin simdiden tesekkür ederim :)
Sabah aç karnına mi kullanıyorsun canimBen kullanıyorum canım
Amin canim insallah, ben yurtdisinda yasiyorum ve burda kan tahlili yapmiyorlar.Aynıyız inşallah sağ salim kucağımıza alalım peki kan tahlili kaç çıktı bende Perşembe günü vericem
Evd cnm kaybim var 2 tane senin de mi Var cnmİkisi aynı şey muadillerSeninde kaybın var sanırım
Değişik bide adet kaç günde oluyorsun ben 34 yada 35 günde oluyordumAmin canim insallah, ben yurtdisinda yasiyorum ve burda kan tahlili yapmiyorlar.