benim de yok. sadece geceleri uyumadan once yemek yemek istiyorum. insallah da olmaz. o mide bulantisi surecini yasadim coook kotuyduKızlar selam
Aranızda bulantı veya kusması başlayanlar var mı benim çok nadir hafif bulanıyo ama kusmaymış yemekten tiksinmeymiş hiç bişeyim yok normal mi acaba
Ya bulantı kusma gebeliğin sağlıklı ilerlediğinin göstergesidir diye yazılar okudum panik yaptımbenim de yok. sadece geceleri uyumadan once yemek yemek istiyorum. insallah da olmaz. o mide bulantisi surecini yasadim coook kotuyduhic mide bulantisi yasamadan gebeligi tamamlayanlar var. tamamen bunye meselesi canim
yok canim ya. google yazilarina bakma sen. dua edelim de kipir kipir bir hamilelik gecirelim. hic panik olma. karninda senin hislerinden etkilenen bir melek var o da etkilenmesin annesiYa bulantı kusma gebeliğin sağlıklı ilerlediğinin göstergesidir diye yazılar okudum panik yaptım
Ay ne güzel konuştun keyfim yerine geldiyok canim ya. google yazilarina bakma sen. dua edelim de kipir kipir bir hamilelik gecirelim. hic panik olma. karninda senin hislerinden etkilenen bir melek var o da etkilenmesin annesi
mutlu gebe mutlu bebeAy ne güzel konuştun keyfim yerine geldi
Bende temmuz başı anneyin inşallah 27 Eylül son adet 35 günde oluyordum bugün adet olmam gerekiyordu iki gün önce idrar test yaptım iki çizgi gördüm hatta dün başka bir eczaneden daha aldım ondan iki çizgi çıktı hemen yanı slik falan değil direk çıktı hayırlısı olsun bakalım daha kan baktirmadim ama mide bulantısı falan yok arada kaşık ağrısı o da çok nadir bakalimmutlu gebe mutlu bebe
Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucaklarımıza almayıda nasip etsinSizde durum nasıl güzel anneler
Perşembe randevu aldım bakalimHayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucaklarımıza almayıda nasip etsinyarın sağlık ocağında bi kan ver istersen beta hcg değerine göre doktora çıkarsın
Ah o panik malesef bitmek bilmiyor galiba temmuz annelerinde bulantı kusma yaşayan yok diye biliyorum şahsen bende yok sadece uyku aşırı derece uykum var hepAma insan bir panik bir heyecan içinde halkımızdan hayırlısı var mı mide bulantısı kusma yaşayan
Aynen canım bende tam senin gibiyim uyumaktan şiştim resmen birde hazımsızlığım var onun dışında hiç bişeyim yok korkmaya başladımMerhabalar kızlar , bende de bulantı hafif oluyor ama daha erken 6. Hafta dolduktan sonra olursa olur sanırım daha çok uykum var benim de surekl i uyumak istiyorum bi de bi sey hissetmeyince bi sorun mu var diye düşünüyorum canım sıkılıyor
Ben salı günü tekrar bi beta baktircam kuzum güzel arttirsa keseyi görmek icin ilk kez doktora goturucem, ilk hamilelik olunca surekli bi panik hali var yaAynen canım bende tam senin gibiyim uyumaktan şiştim resmen birde hazımsızlığım var onun dışında hiç bişeyim yok korkmaya başladım
İnşallah artar görürsünüz keseyiBen salı günü tekrar bi beta baktircam kuzum güzel arttirsa keseyi görmek icin ilk kez doktora goturucem, ilk hamilelik olunca surekli bi panik hali var ya
4+1 daha :) Sizin ne kadar olduİnşallah artar görürsünüz keseyikaç haftalık şuan
5+3 daha hepimizin minicik4+1 daha :) Sizin ne kadar oldu
Ben hem gaz hemde kabızlık sorunu yaşıyorum. Karnımda aşırı bir şişlik var. Baya büyük karnım. Kızımda da bunu yaşamıştım. Sonradan karnım sönmüştü. Büyük ihtimalle bunda da öyle olur.Bende yüzüstüne alışıgım ve karnımda sertlik hissediyorum rahatsız oluyorum. Psikolojik mi acaba diyordum cok erken değil mi bundan rahatsız olmak için. Sizin 2. Cocuk daja iyi bilirsiniz normal mi