Bence git canım bekleme cok hemen baslayabilirler vitamin vs desteğe. Bel agrısı arada bende de oluyorAllah korusun kuzum , ya bel agrım oluyor arada normal demi, bir de benim geçmiş dönemlerde d vitamini, demir ve b12 eksikliğim oluyordu bunlara baktırmak icin bir kaç hafta beklesem sorun olur mu sence yoksa bu hafta gitsem mi doktora
Normal canım benimde sancım coktu gecen hafta. Bata 5 gün varsa bebeğin 3 haftalıktır daha cok yeniymişMerhabalar kızlar. Biliyorum yazmak için erken. Aşılamanın 13.gunu bugün dayanamadım test yaptım. Beta HCG 34,5. Çıktı. Bata 5 gün var. Doktora pztsi gorunebilecegim şuan en yakın. Sizce kaç günlüktür. Benim gibi olan var mı? Akıntım ve adet sancısı gibi sancım var normal mi? Doktora gidene kadar catlayacagim meraktan ve endişeden
Anladım kuzum o zaman artık randevu alma vakti geldi demek ki :)Bence git canım bekleme cok hemen baslayabilirler vitamin vs desteğe. Bel agrısı arada bende de oluyor
Aynen canım bi gitAnladım kuzum o zaman artık randevu alma vakti geldi demek ki :)
3 ekim kuzum :)Aynen canım bi gitsat kaçtı senin?
Allah'ım inşallah minik fasulyem tutulmuştur iki yıldır ettiğim dualarım kabul olmuşturHayırlı olsun cnmrahat ol en buyuk sıkıntı stres. Yaklaşık 3 haftalıktır bnce. bnm akıntım yok ama genelde gebelerde akıntı olur adet belirtileri ve gebelik belirtileri neredeyse aynı zaten rahat ol meleğin seninledir inşallah
Aramız cok değilmiş 4 günmüş3 ekim kuzum :)
Evet canım gidecegim pztsi çok tşklerCanım daha çok yenidir 2 3 haftalık falan, 3 gün sonra tekrar test ver insallah düzenli artar :) Akıntı ve sanci normal
Yaa öyledir inşallah çok tşklerNormal canım benimde sancım coktu gecen hafta. Bata 5 gün varsa bebeğin 3 haftalıktır daha cok yeniymişhayırlı olsun inşallah sağ salim kucagına alırsın
Yaa baya yakınız kuzum :)Aramız cok değilmiş 4 günmüş
Aynen canımmYaa baya yakınız kuzum :)
Cok sukur hem keseyi hen yolk kesesini gordum kasimin 10da ins kalp atslarini duymaya gdicemben tekrarlamıyorum. Şöyle ki başımdan bir düşük, bir de düşük ihtimalli bir gebelik geçti. Dünya'ya gelecek olan gelir kafasına eriştim. o yüzden siz de boşuna o testlere para vermeyin. 6 haftayı bekleyin gidin kesenize baktırın.
Gözün Aydın canım. Ben de 11 kasıma aldım randevu. İnşaAllah direk kalp atışına gidicem. Minimum hastane teması maksimum koruma. Vakalar çok arttı. Gebelerin bağışıklığı baskılanıyor hem kendi sağlığımız hem de bebeklerimiz için meraklarımızı biraz baskılayalım arkadaşlar.Cok sukur hem keseyi hen yolk kesesini gordum kasimin 10da ins kalp atslarini duymaya gdicem
cok yogun kosusturmaca. iki gundur giremiyorum. sen nasilsin canim.Iyi akşamlar hanımlar:) nasılsınız ne var ne yok :)
ayni fikirdeyim canim. ben de sadece kalp atisina gidcm. keseyi gormek icin bu hafta cagirmislardi ama dedigin gibi hastane sartlari malumGözün Aydın canım. Ben de 11 kasıma aldım randevu. İnşaAllah direk kalp atışına gidicem. Minimum hastane teması maksimum koruma. Vakalar çok arttı. Gebelerin bağışıklığı baskılanıyor hem kendi sağlığımız hem de bebeklerimiz için meraklarımızı biraz baskılayalım arkadaşlar.
ben de tam tersi ikiz olmasndan korkuyorumYok kuzum ailede hiç belki ilk bende plur
Benimde kızım çok dua ediyordu bir senedir biz korunuyorduk bazı durumlardan dolayı ben şuan düşünmüyordum ama bir kere kazayla 5 6 gün önce hamile olduğumu öğrendim Rabbim sağlıklı etsin inşallah hepimizin hamileliklerini filmlerde de hiç inanmazdım bide başıma geldiAa bende 7 aydır bekliyorum. Allah nasip ederse Benimde ikinci olacak. Kızım aşırı kardeş istiyor. O bile allahım bana kardeş ver diyip duruyor. Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.
Ayy senin baya baya olma ihtimali var. Rabbim gönlüne göre versin. Benim teyzemin ikizleri var. Onun da teyzesinin ikizleri vardı. Doğup ölen ikiz amcalarım varmış. Eşimin halası ikiz çocuk aldırmak zorunda kalmış. Annem ikiz kardeşlerime düşük yaptı.bu arada teyzelerim ve dayilarimin cocujlari ikiz. bi de ikiz cocugu olan kuzenimin kendisi de ikiz. karisik oldu biraz ama
Yaa Sağlıkla gelsin. Benim kızım gelip gidip karnımı öpüyor. Çok hevesli ne yediricez nasıl uyutucaz. Ne zaman gelecek diye diye söyleniyor. Şuan aramızda sır kimseye söylemek yok diyorum. Fısıldayarak konuşuyor.Benimde kızım çok dua ediyordu bir senedir biz korunuyorduk bazı durumlardan dolayı ben şuan düşünmüyordum ama bir kere kazayla 5 6 gün önce hamile olduğumu öğrendim Rabbim sağlıklı etsin inşallah hepimizin hamileliklerini filmlerde de hiç inanmazdım bide başıma geldi